Kde sjednáváte povinné ručení

Anonymní
30.9.21 22:24

Kde sjednáváte povinné ručení

Kde nebo přes co sjednáváte povinné ručení na staré auto? Přímo přes pojišťovnu? Přes finančního poradce? Nebo on-line? Zkoušeli jste někdy srovnávač?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20902
1.10.21 05:34

Tak ideální srovnávač, pokud nemáš k dispozici nějakého poradce. Ale že je to staré auto, tak to nic moc neznamená a stejně můžeš platit šílenou raketu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
1.10.21 09:52

Osobně jsem se na základě dobré zkušenosti s konkrétní makléřkou rozhodl všechny pojistné smlouvy převést k jedné pojišťovně a sjednat je přes tuto konkrétní makléřku. Díky propojenosti se mi snížily ceny pojistek a zlepšilo pojistné krytí.
Konkrétně u automobilů je hodnota pojistek přibližně stejná, jako byla dříve, ale protože je zároveň likvidátorkou, tak jak jsem měl již možnost vyzkoušet, když se něco stane, vše vyřídí, což mi vyhovuje.
Pokud Vám konkrétně jde o nejnižší cenu, pak je vhodné zvolit kombinaci oslovit stávající pojišťovnu, kde je vůz pojištěn s žádostí o novou nabídku (v případě nového vozu většinou nabízí pojištění u partnera prodejce, a někdy to jsou dobré nabídky), zkusit dva, tři srovnávače pojištění (ale bacha, budou pak několikrát volat), nebo zkusit nějakého pojistného agenta v okolí a požádat o vypracování nabídky. Vždy bys měla vědět, jaké chceš parametry (krytí pojistných škod) a ty mít v každé získané nabídce shodné, ať porovnáváš porovnatelné.
Pokud najezdíte málo, některé pojišťovny nabízejí pojištění dle ujetých km a někdy je to výhodnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
1.10.21 13:25

Stáří auta si nemyslím má takovou váhu 🤷🏻‍♀️ Máme fin. poradce, který nám pomáhá a různá pojištění vyřídil 😊

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat