Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, asi divná otázka ![]()
Ale.. zajímá mne, kde skládáte čisté prádlo. Já na stole, který je každý den umytý. Ale hodně se setkávám s tím, že lidi skládají prádlo i na zemi. A to i oblečení pro novorozence. Co si o tom myslíte?
Tak ja skladam bud rovnou na susaku nebo na stole a i klidne na zemi v pokoji. Nevidim na tom nic divnyho
mam obden vytreno, zadny zvirata, klidne i pro toho kojence bych na zemi slozila
Nejčastěji na žehlícím prkně a ten zbytek na posteli nebo i na zemi, to když skládám, zatímco si dcera hraje.
Většinou na stole, ale rozhodně si nemyslím, že je každý den umytý.
Netuším, proč bych se k něčemu skláněla na zem a upřímně je mi úplně fuk, že někdo jiný jo.
A nějak nevidím rozdíl mezi skládáním věci pro sebe a pro novorozence, že ty budeš nějaký dezinfekční typ?
Na sušáku, na gauči. Klidně bych skládala i na zemi, zvířata nemáme, je tam ten samý prach, co sedá na gauč 😃 a klidně i věci pro novorozence 😃
Na posteli, clovek si k tomu pohodlne sedne do turecaku, pusti serial a sklada a sklada
a je fajn, ze je tam velka plocha na odkladani kupicek slozeneho pradla.
Dcera má u sebe v pokojíčku valendu která fungovala jako přebalovací pult a teď na ni skládám prádlo )))
@saphir píše:
Dobrý den, asi divná otázka
Ale.. zajímá mne, kde skládáte čisté prádlo. Já na stole, který je každý den umytý. Ale hodně se setkávám s tím, že lidi skládají prádlo i na zemi. A to i oblečení pro novorozence. Co si o tom myslíte?
Já na silnici před barákem. Co ty na to?
@Kriss Tina píše:
Ve vzduchu, přímo když ho sundávam ze sušáku
Konecne, ja uz si po vsech predchozich odpovedich pripadala divna, taky ve vzduchu
. Nezehlim uz bratru 4.5 roku a je to velmi osvobozujici
.