Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já jsem si nechala nad záchod do výklenku udělat velkou skříňku, kde mám všechny čistící prostředky + zásoby kosmetiky, toaleťáky apod.
K nezaplacení ![]()
@Jarka K to věřím, já to bohužel musím řešit, jak se dá… Máme moc věcí a málo úložného prostoru ![]()
Nemít tolik krámů a bude ti na to stačit malinká polička. Věci do koupelny (2 a čistič na okna) mám v koupelně, zbytek v kuchyni a prášky v prádelně. A to máme byt, co to máte za barák?
A nešla by ti taky taková skříňka? Jak to máš nad záchodem? Na mně nejdřív dělníci koukali, co to po nich chci… Vevnitř je výřez na stoupačky a všude okolo skříňka. Není hluboká jako na ručníky.
@pikola píše:
Nemít tolik krámů a bude ti na to stačit malinká polička. Věci do koupelny (2 a čistič na okna) mám v koupelně, zbytek v kuchyni a prášky v prádelně. A to máme byt, co to máte za barák?
ty máš k bytu prádelnu? ![]()
já mám věci na praní v koupelně + savo, savo proti plísni, tekutý písek, přípravek na dřevěné podlahy (parkety), univerzální přípravek, něco na dlaždičky, gel do wc, pěnu do wc, krém na boty, čistič zrcadel, toaleťák, papírové kapesníčky, nějakou kosmetiku do zásoby (lak na vlasy, sprcháč)… a mám plnou skříňku ![]()
a to jsem toho určitě hodně zapomněla…
Nad záchod nahoru jsem udělala jen polici, kam děti nedosáhnoumam tamcistic wc, toaletaky atd. k kamarádka má takové obyčejné police nad dveřmi ničemu to nevadí a ani to není tak vidět a slouží to
@Jarka K píše:
ty máš k bytu prádelnu?
já mám věci na praní v koupelně + savo, savo proti plísni, tekutý písek, přípravek na dřevěné podlahy (parkety), univerzální přípravek, něco na dlaždičky, gel do wc, pěnu do wc, krém na boty, čistič zrcadel, toaleťák, papírové kapesníčky, nějakou kosmetiku do zásoby (lak na vlasy, sprcháč)… a mám plnou skříňku
a to jsem toho určitě hodně zapomněla…
No ne jako prádelnu, ale kumbalek kde je pračka se sušičkou a jeden regál.
Zase nechápu, proč má někdo ručníky u věcí do kuchyně
v koupelně mám věci na koupelnu (do záchodu a nějaký Spray), v kuchyni ve skříňce pod dřezem kde je koš na kuchyni. Na nábytek mám jednu věc, na sklo a pak pár věcí na podlahu. Ale pracích prášků mám hodně ![]()
Mě nebavilo to neustále přesouvat, takže mám čistící prostředky většinou v místě použití - v kuchyni pod dřezem ty, co používám v kuchyni, v koupelně (buď do skřínky nebo my to máme na takovém výklenku) ty co používám v koupelně + prací věci. Velké zásoby pracích prášků mám ve skříni na úplně horní polici a v šatně dole mám jeden šuplík (nebo se dá vyhradit krabice) na věci na úklid, kde jsou buď obecné věci na úklid nebo takové, co se používají méně často.
@pikola píše:
Tak nemít tolik krámů, ono se to nasčítá…
čistič na sporák, čistič na dřez, čistič na nerez, hadříky, čistící kartáče, tablety do myčky, jar, sůl, pytlíky. Jenom tohle se musí vecpat pod dřez
v koupelně prací prášky, soda, Domestos (používám do koupelny jiné dva), Sanytol, čistič do koupelny, a pak zas hadříky, houbičky…
@pikola píše:
No ne jako prádelnu, ale kumbalek kde je pračka se sušičkou a jeden regál.
Zase nechápu, proč má někdo ručníky u věcí do kuchyněv koupelně mám věci na koupelnu (do záchodu a nějaký Spray), v kuchyni ve skříňce pod dřezem kde je koš na kuchyni. Na nábytek mám jednu věc, na sklo a pak pár věcí na podlahu. Ale pracích prášků mám hodně
No tak vidíš ![]()
Mám skříň v koupelně na ty víc používané (na podlahu, na vanu, umyvadlo, prášky na praní atd.) proti dětem je zastavěná košem na prádlo, aby tam nelezli. Na větší sajrajty (domestos, bref atd) mám poličku na záchodě nad dveřma, je tam i toaleťák atd. Kuchyňské mám ve skříňce v kuchyni.
Mám taky polici nad zachodem, tam mám čistič na WC, na okna, písek na koupelnu a přípravek na vytírání, potom zasobu toaletaku
, damsky potřeby, sprchace a šampony do zasoby, sterku na okna, vůně do zachoda a možná jeste pár krámu by se tam našlo
věci na prani mám vedle pračky, tu mám v kuchynoobyvaku, mám jen pixlu s praskem, na ni prášek na bílý a v mezeře avivaz. Nad hajzlikem mi to přijde nejpraktičtější, není tam vidět, neprekazi. Do skrinky s rucnikama bych to nedala, kolikrát ty flasky omatlam a bála bych se, že se to dostane k těm rucnikum a budu mít vyrážku.
Část skladuju v komoře na chodbě, část na horní polici v komoře v bytě. Tablety do myčky mám taky ve skříňce nad digestoří. Docela mám strach, aby mi dítě něco nesežralo/nevypilo, takže se snažím mít vše pod zámkem nebo u stropu. Pod dřezem mám jen univerzální octový čistič, ten by mu snad neublížil ![]()
Ahoj,
zajímalo by mě, kde doma skladujete čistící prostředky. Máme dům, ale moc úložných prostorů zde nemáme. Mám hromadu čistících prostředků v malé skříni v koupelně, ale je to totálně nepřehledné. Momentálně by se mi hodilo, kdybych všechny ( i ty, kterými čistím WC) dala do veliké skříně, do samostatné přihrádky, nicméně ob přihrádku mám ručníky a úplně nahoře často nevyužívané kuchyňské potřeby, je to tedy problém?
Existují nějaké zásady s čím by se neměly tyto prostředky skladovat?