Mazání příspěvků a diskusí - kde že to jsme?!

18551
21.8.11 17:12

Kde že to jsme? !

Milé Adminky, zajímalo by mě, co vás vede k neustálé cenzuře slova a k mazání slušných!! příspěvků bez sprostých výrazů a nadávek!
Domnívala jsem se že žijeme v 21 století, kde je svoboda názoru a svoboda slova.
Trošku mi tohle jednání připomíná jistý režim, který tu vládl v ne zase tak dávné minulosti :zed:
Co se mi nelíbí, zametu pod koberec. :nevim: Svoboda vyjadřování je dnes trošku jinde a nechápu proč u jedné diskuze byly smazány příspěvky, které nebyly pobuřující žádnými nadávkami apod, nýbrž byly jen vyjádřením názoru.
Ale jak už to tady bývá, jsem si všimla, tak kdo nesoucítí s každým na této zeměkouli a má odlišnější postoj je smazán? :roll: Zajímal by mě důvod. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
21.8.11 17:31

Přidala bych i uzamykání diskuzí bez podání vysvětlení a nesmyslné přejmenovávání diskuzí na ještě víc scestné, než byly ty původní názvy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
21.8.11 17:32

Tak jsem si pro jistotu přečetla znovu pravidla diskuze…a k mému překvapení tam opravdu nikde NENÍ napsáno, že by se nesměly vyjadřovat názory opačné než má např zakladatel dotazu :think: :mrgreen:
Takže tím spíš by mě zajímalo vysvětlení admin co je k dnešnímu průmazu vedlo, neboť smazané příspěvky ani neporušovaly zákon, ani neobsahovaly nepoveléné info jako reklamu, odkazy atd, ani neobsahovaly vulgarismy a neurážely nikoho z diskutujících :think: Tak to by mě fakt zajímalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
21.8.11 17:34
Hanule píše:
Přidala bych i uzamykání diskuzí bez podání vysvětlení a nesmyslné přejmenovávání diskuzí na ještě víc scestné, než byly ty původní názvy :)

Hani přesně, určo víš jakou dnešní diskuzi mám na mysli :cert: a např můj první příspěvek + několik od dalších holek je smazán, ač byl psán ve vší slušnosti, bez nadávek, urážek diskutujících a pdoobně. Mám teda taky jen tak výběrově žádat mazání příspěvků protže se mi nelíbí? Jinak opravdu nechápu a trvám na vystvětlení situace adminou :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
21.8.11 17:36

Pridavam se. :lol: .Tohle nesmyslne prejmenovani a mazani me zacina stvat.to uz nemuzem nikde napsat svuj nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
21.8.11 17:36

loko, o jakou diskuzi šlo? Já nepíši do všech, ale většinu jich čtu. Tak by mě zajímalo, jakých vět se mám kdyžak vyvarovat :think: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
21.8.11 17:38

https://www.emimino.cz/…izmus-78835/ chybí tady první příspěvky, co psala Loka 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
21.8.11 17:40

já mám pocit ,že předtím bylo 15 stránek teď jich je 13… mě to mrzí hlavně proto,že není vidět co si kdo myslí…
už jen 12

Příspěvek upraven 21.08.11 v 17:42

• Citovat
  • Upravit
18551
21.8.11 17:40

původní název diskuze byl Rasismus, pak je chytrý adminy zamkly a přejmenovaly na Anonymní dopis pro ředitelku Romského muzea nebo tak nějak…
ale největší paraox je, že ony nesnesou, když má někdo odlišný názor oproti zavedenému „etickému“ kodexu který dodržuje 99% stejně jewn na oko, ale jako tohle mi fakt trochu připomíná komunismus :poblion: :cert: pardon ale je to tak.
Proto jsem odmítla hlasovat o tu cenu..za tohle potlačování názorů???? Nikdy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
21.8.11 17:42

kožisku jj, ale nechybí jen moje, jak jsem to projela. :nevim:
jako kdo to četl ví, že ŽÁDNÉ sprosté slovo ani urážka na nikloho nepadla, takže fakt žádám od těch „všemohoucích“ vysvětlení. V pravidlech diskuze není nikde psáno, že názor se MUSÍ ztotožňovat se zakladatelem :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
21.8.11 17:43

Mazaly tve prispevky? V podstate jsem psala stejne nazory, no, jdu to prolustrovat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
21.8.11 17:44

ano Baru, jsou to prostě … :poblion: a radši te´d budou mlčet protože to nemají jak zdůvodnit!! Pravidla tam nikdo z nás neporušoval :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
21.8.11 17:45
loka píše:
ano Baru, jsou to prostě … :poblion: a radši te´d budou mlčet protože to nemají jak zdůvodnit!! Pravidla tam nikdo z nás neporušoval :cert:

Jinak, ted jsem koukala a diskuze uz je zavrena!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
21.8.11 17:45
loka píše:
kožisku jj, ale nechybí jen moje, jak jsem to projela. :nevim:
jako kdo to četl ví, že ŽÁDNÉ sprosté slovo ani urážka na nikloho nepadla, takže fakt žádám od těch „všemohoucích“ vysvětlení. V pravidlech diskuze není nikde psáno, že názor se MUSÍ ztotožňovat se zakladatelem :cert:

Já si vždy tak nějak přesně pamatuji ty první :oops: :mrgreen: ale chybí tuším dvě, tři stránky, tzn. asi třicet příspěvků určitě, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
21.8.11 17:48

HOLKY, JE TO SMAZANO!!! :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie