Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Milé Adminky, zajímalo by mě, co vás vede k neustálé cenzuře slova a k mazání slušných!! příspěvků bez sprostých výrazů a nadávek!
Domnívala jsem se že žijeme v 21 století, kde je svoboda názoru a svoboda slova.
Trošku mi tohle jednání připomíná jistý režim, který tu vládl v ne zase tak dávné minulosti ![]()
Co se mi nelíbí, zametu pod koberec.
Svoboda vyjadřování je dnes trošku jinde a nechápu proč u jedné diskuze byly smazány příspěvky, které nebyly pobuřující žádnými nadávkami apod, nýbrž byly jen vyjádřením názoru.
Ale jak už to tady bývá, jsem si všimla, tak kdo nesoucítí s každým na této zeměkouli a má odlišnější postoj je smazán?
Zajímal by mě důvod. ![]()
Přidala bych i uzamykání diskuzí bez podání vysvětlení a nesmyslné přejmenovávání diskuzí na ještě víc scestné, než byly ty původní názvy ![]()
Tak jsem si pro jistotu přečetla znovu pravidla diskuze…a k mému překvapení tam opravdu nikde NENÍ napsáno, že by se nesměly vyjadřovat názory opačné než má např zakladatel dotazu
![]()
Takže tím spíš by mě zajímalo vysvětlení admin co je k dnešnímu průmazu vedlo, neboť smazané příspěvky ani neporušovaly zákon, ani neobsahovaly nepoveléné info jako reklamu, odkazy atd, ani neobsahovaly vulgarismy a neurážely nikoho z diskutujících
Tak to by mě fakt zajímalo ![]()
Hanule píše:
Přidala bych i uzamykání diskuzí bez podání vysvětlení a nesmyslné přejmenovávání diskuzí na ještě víc scestné, než byly ty původní názvy
Hani přesně, určo víš jakou dnešní diskuzi mám na mysli
a např můj první příspěvek + několik od dalších holek je smazán, ač byl psán ve vší slušnosti, bez nadávek, urážek diskutujících a pdoobně. Mám teda taky jen tak výběrově žádat mazání příspěvků protže se mi nelíbí? Jinak opravdu nechápu a trvám na vystvětlení situace adminou
![]()
Pridavam se.
.Tohle nesmyslne prejmenovani a mazani me zacina stvat.to uz nemuzem nikde napsat svuj nazor.
loko, o jakou diskuzi šlo? Já nepíši do všech, ale většinu jich čtu. Tak by mě zajímalo, jakých vět se mám kdyžak vyvarovat
![]()
https://www.emimino.cz/…izmus-78835/ chybí tady první příspěvky, co psala Loka ![]()
já mám pocit ,že předtím bylo 15 stránek teď jich je 13… mě to mrzí hlavně proto,že není vidět co si kdo myslí…
už jen 12
Příspěvek upraven 21.08.11 v 17:42
původní název diskuze byl Rasismus, pak je chytrý adminy zamkly a přejmenovaly na Anonymní dopis pro ředitelku Romského muzea nebo tak nějak…
ale největší paraox je, že ony nesnesou, když má někdo odlišný názor oproti zavedenému „etickému“ kodexu který dodržuje 99% stejně jewn na oko, ale jako tohle mi fakt trochu připomíná komunismus
pardon ale je to tak.
Proto jsem odmítla hlasovat o tu cenu..za tohle potlačování názorů???? Nikdy!
kožisku jj, ale nechybí jen moje, jak jsem to projela. ![]()
jako kdo to četl ví, že ŽÁDNÉ sprosté slovo ani urážka na nikloho nepadla, takže fakt žádám od těch „všemohoucích“ vysvětlení. V pravidlech diskuze není nikde psáno, že názor se MUSÍ ztotožňovat se zakladatelem ![]()
Mazaly tve prispevky? V podstate jsem psala stejne nazory, no, jdu to prolustrovat!!!
ano Baru, jsou to prostě …
a radši te´d budou mlčet protože to nemají jak zdůvodnit!! Pravidla tam nikdo z nás neporušoval ![]()
loka píše:
ano Baru, jsou to prostě …a radši te´d budou mlčet protože to nemají jak zdůvodnit!! Pravidla tam nikdo z nás neporušoval
Jinak, ted jsem koukala a diskuze uz je zavrena!!! ![]()
loka píše:
kožisku jj, ale nechybí jen moje, jak jsem to projela.
jako kdo to četl ví, že ŽÁDNÉ sprosté slovo ani urážka na nikloho nepadla, takže fakt žádám od těch „všemohoucích“ vysvětlení. V pravidlech diskuze není nikde psáno, že názor se MUSÍ ztotožňovat se zakladatelem
Já si vždy tak nějak přesně pamatuji ty první
ale chybí tuším dvě, tři stránky, tzn. asi třicet příspěvků určitě, ne? ![]()