Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
loka píše:admin píše:a smazala by jste i diskuzi kteoru by založil Rom a diskutoval stejný stylem na bílé? pochybuju, protože by vás hnal k odpovědnosti za rasismus. Nemám pravdu? jemu by se diskuze určitě nesmazala
1. Vyjádření ke smazání diskuse je zde. Je mi líto, ale nezaměňujte právo na názor s právem na rasistický názor.2. Pošlete mi na ukázku příklady dle vás nevhodně opravených názvů diskuse. Podívám se na to.
3. Stejně tak prosím o příklady uzamykání diskuzí bez podání vysvětlení.
4. Ráda bych připoměla, že administrátor má možnost posouzení vhodnosti diskuse a dle svých pravomocí určitou diskusi smazat, ač je jasné, že s jeho rozhodnustím nebude souhlasit 100% uživatelek.
Tereza
Nesmazali, byl by to rasismus a teď nevím, jestli mě nezablokujou, může se zde toto slovo používat?
moni však já tu už taky psala jestli tady nevládne historický režim ![]()
např stále čekám na vysvětlení ( admin se nebídla že vysvětlí) proč mi byl tehdy v diskuzi o Agátě smazán příspěvek, kde jsem napsala…bacha holky, jméhno uživatelky píše ostré SZ pokud nejste také milovníci ![]()
co je na tom rasistického nebo protizákoného mi nebylo osvětleno do dneška, a snad mohu svobodně říct, že mi někdo poslala SZ když nezvěřejňuji její obsah, ne? nebo to je taky v nějakém zákoníku? ![]()
ano babulko, takhle to tady funguje…to abych tady taky nepsala že jsem si třeba s Peteris psala SZ, viď aby to taky nebylo nějaké porušení
![]()
loka píše:
admin stále teda čekám proč byl tehdy smazán jeden z mých příspěvků - viz výše, jak jste pslaa ať popíšem situaci Vašeho nevchodného mazání
Psala jsem o příklady špatně přejmenovaných diskusí a zamčených témat bez vysvětlení. Nevím, proč byl Tvůj příspěvek smazán. Denně jich tu přibývá x tisíc.
Tereza
loka píše:
ano babulko, takhle to tady funguje…to abych tady taky nepsala že jsem si třeba s Peteris psala SZ, viď aby to taky nebylo nějaké porušení![]()
Pro adminku: Ale Loka to tady napsala, že jí byl smazán příspěvek, kdy uváděla něco o soukromé zprávě, snad, že jí někdo napsal ostrou SZ. ![]()
no ale já tady jasně popisuji, jak to bylo, tak žádám vysvětlení! Ona dotyčná mi napsala sprostou a dá se říct až vyhrožující a urážející SZ, na čež jsem jen do diskuze napsala…holky bacha, dotyčná rozjela ostré SZ. Takhle to bylo, takže chci vysvtělení!
Obsah zprávy jsem nezvěřejňovala, napslaa jsem to takhle, takže chci vědět proč nesmím veřejně napsat, že mi někdo napsal SZ a upozornit třeba ostatní ![]()
a ráda bych aby jste se nevymlopuvala na to, že už si nevzpomínáte, situace je zde jasně popsaná ![]()
monikalysa píše:
Já to taky nechápu, začíná to tu být fakt divné. Mažou tu spoustu diskuzí. Já nevím, ale není svoboda projevu? Proč mi někdo má nakazovat, co si smím myslet? Nebylo toto za komunistů? Že si člověk mohl myslet jenom to, co ti nahoře
1. Za celou dobu mého působení jsem smazala asi 5 témat (pokud neberu očividné reklamy), nevím, zda je to moc.
2. Nikdo nikomu neříká, co si má myslet. Jen jsou tu určitá pravidla pro diskusní příspěvky. eMimino.cz je veřejný portál věnující se rodičovství a nevím, proč by měl být spojován s jakokoliv nesnášenlivostí.
3. Jako admin mám právo na vyhodnocení a smazání příspěvku a diskusního tématu, který je podle mého posouzení nevhodný.
Tereza
loka píše:
moni však já tu už taky psala jestli tady nevládne historický režim
např stále čekám na vysvětlení ( admin se nebídla že vysvětlí) proč mi byl tehdy v diskuzi o Agátě smazán příspěvek, kde jsem napsala…bacha holky, jméhno uživatelky píše ostré SZ pokud nejste také milovníci
co je na tom rasistického nebo protizákoného mi nebylo osvětleno do dneška, a snad mohu svobodně říct, že mi někdo poslala SZ když nezvěřejňuji její obsah, ne? nebo to je taky v nějakém zákoníku?
Pokud Ti někdo poslal nevhodné SZ, můžeš mi poslat jejich znění zprávou a já to budu řešit. Není třeba uživetky probírat ve veřejné diskusi.
Tereza
nikdo nepropíral, ani obsah ani uživatelku, jen jsem dlaa přátelské upozornní všem dotyčným, že pokud mají stejný názor jako já, přijde jim pěkné počtení, na tom nevidím nic špatného. ![]()
Adminko, já myslím, že smazání takového příspěvku bylo přehnané, je to můj názor, vím, že máte určitě jiný. Podle mě v tomto příspěvku nic nevhodného nebylo. ![]()
myslím,že značně přeháníš… na modrém koníkovy prý nesmí mít ani fotku psa protože se netýká rodiny a dětí
takže jsem ráda ,že emimi existuje a je takový jaký je.