Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
to je mi jedno že to smazaly, jaké to jsou režimistky už vím ![]()
ale to nemění nic na tom, že máme právo na vysvětlení!!!Pravidla diskuze nebyla porušena!!!!!!!!!
Co to tady vládne za režim teda? Když jsou psaný pravidla a neplatí ani pro adminy? ![]()
Já myslím, že diskuze smazaná není, protože jsem ji před chvilkou kapku četla. A je to fakt mazec. Loko, plně s tebou souhlasím
, to, že někdo napíše svůj názor a není sprostý přece nezajímá, že se tady budeme chovat jako za komoušů s cenzurou. ![]()
https://www.emimino.cz/…ismus-78876/
Zde je vysvetleni ![]()
Za chvili uz nebudu moct napsat, ze Italove jsou „suknickari“ a Francouzove „elegani“
Holt je vsechny nezname, ze… ![]()
jako Baru, já jsemjí na to její vysvětlení psala, počítám že už je to touhle dobou taky smazané ![]()
ale ovolily by si to smazat i kdyby stejnou diskuzi založil Rom poti nám? ne protože už by byly popotahjované za rasismus, tak není opravdu tohle rasismus vůči bílým? cha cha ![]()
loka píše:
jako Baru, já jsemjí na to její vysvětlení psala, počítám že už je to touhle dobou taky smazané
ale ovolily by si to smazat i kdyby stejnou diskuzi založil Rom poti nám? ne protože už by byly popotahjované za rasismus, tak není opravdu tohle rasismus vůči bílým? cha cha
Dukaz vedle dukazu ![]()
Pockej, zakazou nam pristup za takove porusovani pravidel… ![]()
1. Vyjádření ke smazání diskuse je zde. Je mi líto, ale nezaměňujte právo na názor s právem na rasistický názor.
2. Pošlete mi na ukázku příklady dle vás nevhodně opravených názvů diskuse. Podívám se na to.
3. Stejně tak prosím o příklady uzamykání diskuzí bez podání vysvětlení.
4. Ráda bych připoměla, že administrátor má možnost posouzení vhodnosti diskuse a dle svých pravomocí určitou diskusi smazat, ač je jasné, že s jeho rozhodnustím nebude souhlasit 100% uživatelek.
Tereza
Baru ale však o tomhle se v pravidlech skutečně nepíše, ať to tam teda přidají, že je potřeba pět na menšiny - moment větršiny, už je menšina z nás
jen chválu, a budem pět ![]()
ale ani jedna z nás nebyla vulgární,byly jsme všechny slušné
admin píše:
1. Vyjádření ke smazání diskuse je zde. Je mi líto, ale nezaměňujte právo na názor s právem na rasistický názor.2. Pošlete mi na ukázku příklady dle vás nevhodně opravených názvů diskuse. Podívám se na to.
4. Ráda bych připoměla, že administrátor má možnost posouzení vhodnosti diskuse a dle svých pravomocí určitou diskusi smazat, ač je jasné, že s jeho rozhodnustím nebude souhlasit 100% uživatelek.
Tereza
Admin např nevhodné mazání přspěvku se týkalo mě, kdy jste mi smazaly komentář, že mi jedna z diskutujích poslala SZ - co je na tom prosím za porušení pravidel ![]()
admin píše:
1. Vyjádření ke smazání diskuse je zde. Je mi líto, ale nezaměňujte právo na názor s právem na rasistický názor.2. Pošlete mi na ukázku příklady dle vás nevhodně opravených názvů diskuse. Podívám se na to.
Tereza
a smazala by jste i diskuzi kteoru by založil Rom a diskutoval stejný stylem na bílé? pochybuju, protože by vás hnal k odpovědnosti za rasismus. Nemám pravdu? jemu by se diskuze určitě nesmazala ![]()
Diskuze ztraci smysl, kdyz neni dovoleno diskutovat.
Kdyby padaly nazory urazejici, zesmesnujici, a ja nevim jake, prosim.
Nicmene jsem nepostrehla, ze by diskuze byla vedena proti Romum!!! Naopak jsem nabyla dojmu, ze Romove nevadi nikomu, kdyz samozrejme pracuji a jsou slusni. A ze ve vetsine pripadu nejsou? To je prece jako bych napsala, ze vetsina pubertalnich vyrostku se neobejde bez cigarety.
BaraDolezal píše:
Diskuze ztraci smysl, kdyz neni dovoleno diskutovat.Kdyby padaly nazory urazejici, zesmesnujici, a ja nevim jake, prosim.
Nicmene jsem nepostrehla, ze by diskuze byla vedena proti Romum!!! Naopak jsem nabyla dojmu, ze Romove nevadi nikomu, kdyz samozrejme pracuji a jsou slusni. A ze ve vetsine pripadu nejsou? To je prece jako bych napsala, ze vetsina pubertalnich vyrostku se neobejde bez cigarety.
loka píše:admin píše:a smazala by jste i diskuzi kteoru by založil Rom a diskutoval stejný stylem na bílé? pochybuju, protože by vás hnal k odpovědnosti za rasismus. Nemám pravdu? jemu by se diskuze určitě nesmazala
Tereza
Až taková situace nastane, budu ji řešit, zatím jsem ji tu nezaregistrovala.
Tereza
admin stále teda čekám proč byl tehdy smazán jeden z mých příspěvků - viz výše, jak jste pslaa ať popíšem situaci Vašeho nevchodného mazání ![]()
Já to taky nechápu, začíná to tu být fakt divné. Mažou tu spoustu diskuzí. Já nevím, ale není svoboda projevu? Proč mi někdo má nakazovat, co si smím myslet? Nebylo toto za komunistů? Že si člověk mohl myslet jenom to, co ti nahoře ![]()
Diskuze je dokonce smazana

O takovych vecech se prece nesmi mluvit
Tak tohle me tedy hodne zklamalo