Mazání příspěvků a diskusí - kde že to jsme?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18551
21.8.11 18:49
loka píše:
nikdo nepropíral, ani obsah ani uživatelku, jen jsem dlaa přátelské upozornní všem dotyčným, že pokud mají stejný názor jako já, přijde jim pěkné počtení, na tom nevidím nic špatného. :think:

vidím že na tohle už nemá admin co napsat, že :zed:
tak ať tady pak netvrdí, jak mažou jen oprávněné příspěvky :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
21.8.11 18:49
loka píše:
no ale já tady jasně popisuji, jak to bylo, tak žádám vysvětlení! Ona dotyčná mi napsala sprostou a dá se říct až vyhrožující a urážející SZ, na čež jsem jen do diskuze napsala…holky bacha, dotyčná rozjela ostré SZ. Takhle to bylo, takže chci vysvtělení!
Obsah zprávy jsem nezvěřejňovala, napslaa jsem to takhle, takže chci vědět proč nesmím veřejně napsat, že mi někdo napsal SZ a upozornit třeba ostatní 8-o
a ráda bych aby jste se nevymlopuvala na to, že už si nevzpomínáte, situace je zde jasně popsaná :andel:

Loko, to bude nějaká asi mazácká uživatelka. nedávno tu hnusně pod anonymem napadla jednu uživatelku a to ne, aby ji admini zveřejnili, abychom věděli co to bylo za krysu, ne, vymazali celou diskuzy i když stačilo smazat asi 2 odkazy na určité fotky. takže to tu je takové divné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
21.8.11 18:51

moni tahle mi psala SZ takže vím kdo to byl, a hustě napadala i v diskuzi, a to nikdo nesmázl, alejen jsem napsala, že mi poslala SZ už jsem byla smáznutá. tak kde to fakt žijem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
21.8.11 18:52
admin píše:
monikalysa píše:
Já to taky nechápu, začíná to tu být fakt divné. Mažou tu spoustu diskuzí. Já nevím, ale není svoboda projevu? Proč mi někdo má nakazovat, co si smím myslet? Nebylo toto za komunistů? Že si člověk mohl myslet jenom to, co ti nahoře :poblion:

1. Za celou dobu mého působení jsem smazala asi 5 témat (pokud neberu očividné reklamy), nevím, zda je to moc.

2. Nikdo nikomu neříká, co si má myslet. Jen jsou tu určitá pravidla pro diskusní příspěvky. eMimino.cz je veřejný portál věnující se rodičovství a nevím, proč by měl být spojován s jakokoliv nesnášenlivostí.

3. Jako admin mám právo na vyhodnocení a smazání příspěvku a diskusního tématu, který je podle mého posouzení nevhodný.

Tereza

Tak já nevím adminko, ale za poslední cca 3 neděle bylo smazáno minimálně 5 diskuzí kam jsem přispěla… Což je docela hodně na to, že ve většině nebylo nic špatného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
21.8.11 18:54
loka píše:
moni tahle mi psala SZ takže vím kdo to byl, a hustě napadala i v diskuzi, a to nikdo nesmázl, alejen jsem napsala, že mi poslala SZ už jsem byla smáznutá. tak kde to fakt žijem??

To jo, ale mě naštvalo, že v té diskuzy o fotkách- hanlivých či jak to ta krysa nazvala ji neodhalili, rychle celou diskuzy vymazali a tím tuto krysu zakryli, což je hnus, když vezmu, že u jiné uživatelky odkryli anonymitu i když její téma bylo pro ni jistě citlivého charakteru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20852
21.8.11 18:55
BaraDolezal píše:
To uz jsou vymluvy a obchazejici odpovedi!!! :nevim:

Majitel restaurace cedulkou „Zákaz kouření“ nedává najevo, že kouření je škodlivé a lidé by měli přestat kouřit, nýbrž jen to, že v jeho prostorách není kouření dovoleno - totožné je to na stránkách eMimina. Své jsem k situaci napsala a pokusila se svá stanoviska vystělit, pokud je vnímáš jako výmluvy a vytáčky, nic s tím neudělám a následná debata je pak zbytečná.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20852
21.8.11 18:57
loka píše:
loka píše:
nikdo nepropíral, ani obsah ani uživatelku, jen jsem dlaa přátelské upozornní všem dotyčným, že pokud mají stejný názor jako já, přijde jim pěkné počtení, na tom nevidím nic špatného. :think:
vidím že na tohle už nemá admin co napsat, že :zed:
tak ať tady pak netvrdí, jak mažou jen oprávněné příspěvky :poblion:

Odpověděla jsem Ti už, nevhodné SZ jsi měla řešit přes adminy, přes diskusi se osobní výtky neřeší.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20852
21.8.11 18:59
monikalysa píše:
admin píše:
monikalysa píše:
Já to taky nechápu, začíná to tu být fakt divné. Mažou tu spoustu diskuzí. Já nevím, ale není svoboda projevu? Proč mi někdo má nakazovat, co si smím myslet? Nebylo toto za komunistů? Že si člověk mohl myslet jenom to, co ti nahoře :poblion:

1. Za celou dobu mého působení jsem smazala asi 5 témat (pokud neberu očividné reklamy), nevím, zda je to moc.

2. Nikdo nikomu neříká, co si má myslet. Jen jsou tu určitá pravidla pro diskusní příspěvky. eMimino.cz je veřejný portál věnující se rodičovství a nevím, proč by měl být spojován s jakokoliv nesnášenlivostí.

3. Jako admin mám právo na vyhodnocení a smazání příspěvku a diskusního tématu, který je podle mého posouzení nevhodný.

Tereza
Tak já nevím adminko, ale za poslední cca 3 neděle bylo smazáno minimálně 5 diskuzí kam jsem přispěla… Což je docela hodně na to, že ve většině nebylo nic špatného…

Smazala jsem diskusi o fotkách uživatelky - a na její konto založila novou, aby se téma mohlo probírat. A dnes diskusi s tématem rasismu. Jaké další s nevhodným obsahem byly dle Tebe smazány?

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
21.8.11 19:10
admin píše:
monikalysa píše:
admin píše:
monikalysa píše:

Tereza

Smazala jsem diskusi o fotkách uživatelky - a na její konto založila novou, aby se téma mohlo probírat. A dnes diskusi s tématem rasismu. Jaké další s nevhodným obsahem byly dle Tebe smazány?

Tereza

No vy jistě vidíte ne, ve kterých člověk přispívá a už nejsou. Jsem těhotná, mám zmenšenou kapacitu mozku a fakt se mi tam vše nevejde. Založila jste jinou, ale stejně tam není vidno, kdo založil tu původní- PROČ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
21.8.11 19:28
monikalysa píše:
admin píše:
monikalysa píše:
admin píše:
monikalysa píše:

Tereza

Tereza
No vy jistě vidíte ne, ve kterých člověk přispívá a už nejsou. Jsem těhotná, mám zmenšenou kapacitu mozku a fakt se mi tam vše nevejde. Založila jste jinou, ale stejně tam není vidno, kdo založil tu původní- PROČ?

Já zas nechápu po zrůšení původní diskuze, založení ADMINEM diskuze nové, na to samé téma. To se to co se dalo do „nové“ diskuze nemohlo dát do té staré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
21.8.11 19:34
Hanule píše:
monikalysa píše:
admin píše:
monikalysa píše:
admin píše:
monikalysa píše:

Tereza

Tereza
No vy jistě vidíte ne, ve kterých člověk přispívá a už nejsou. Jsem těhotná, mám zmenšenou kapacitu mozku a fakt se mi tam vše nevejde. Založila jste jinou, ale stejně tam není vidno, kdo založil tu původní- PROČ?
Já zas nechápu po zrůšení původní diskuze, založení ADMINEM diskuze nové, na to samé téma. To se to co se dalo do „nové“ diskuze nemohlo dát do té staré?

Nemohlo, museli by admini zakladatelku oné diskuze odhalit, neboť na anonymitu neměěla „právo“. A to se asi někomu nelíbilo. Protože zrovna v té diskuzy fakt stačilo smazat 2 či 3 odkazy na onu zuživatelku fotek, jinak nebyla jmenována nic. Tak jak to pak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
21.8.11 19:42

holky ja nevim, myslim, ze to prehanite. nejaky pravidla tu byt musi a musi se dodrzovat. podle me vetsine z vas muselo byt jasne, jak diskuse o romech dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
21.8.11 19:46

hm, a myslíš že by takjhle dopadla i diskuze kde bychom kritizovali např nějakého bělocha že napdal bělocha? asi těžko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
21.8.11 19:49

tedy ja obvykle do takovyhle diskuzi nepisu, ale tohle mi neda…damy, pripadate mi, jako by vam na pisku nekdo rozslapal babovicky a vy to potrebujete sdelkit vsem kolem- i s tim, ze vam pred tydnem tentyz stahnul ve skolce z copu masli…

to Admin: Terezo, obdivuji tvou trpelivost :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
21.8.11 19:50

Zuzi však víš co dá taková bábovička práce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...