Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gnaar píše:
Ta kampaň proti Andrejovi byla ale brutální, do poslední chvíle. Tak kde tedy vlastně soudruzi udělali chybu, že ho to asi ani moc nepoškodilo?
Už ta kampaň byla hnaná tak do absurdna, že to muselo vyvolat dojem, že když těm Socanům a Kalouskům tak strašlivě leží v žaludku, že ho chtějí zničit za každou cenu, že právě Andrej bude ten správný bič na ně?
S tím souhlasím. myslím, že kdyby zůstalo fakt jen u Čapího hnízda, mohlo to dopadnout jinak. Takhle už to bylo skutečně moc, a spousta lidí jistě uvažovala přesně takto - že on jim vadí, protože jim vidí pod ruce a hlídá je? A oni ho nemohou uplatit? přesně takto to vidím. Moc tlačili na pilu.
Kdo chce kam… teď tady budou všichni čtyři roky brecet a nadávat, jak je to hrozny… naprostá klasika
Akorát teda nechápu, kde vzal tolik hlasu, když se všichni dusovali, ze ho volit nebudou ![]()
@Jedna babička píše:
@Gnaar s timto naprosto souhla sim. spousty lidi jeste v tydnu nebyla rozhodnuta a prave ta brutalni kampan proti babisovi je zlomila natolik ze s nim zacali sympatizovat. uvedli to tez v povolebnich debatach nekteri predstavitele stran ekonomove i politologove s tim ze to nebyl dobry predvolebni tah protibabisovskych stran.
Tohle si taky myslím. Byl to sakra hloupý tah. Lidi nejsou hloupí, bylo jasné o co dotyčným jde. Babiš by jim měl poděkovat ![]()
@inkakřivák píše:
S tím souhlasím. myslím, že kdyby zůstalo fakt jen u Čapího hnízda, mohlo to dopadnout jinak. Takhle už to bylo skutečně moc, a spousta lidí jistě uvažovala přesně takto - že on jim vadí, protože jim vidí pod ruce a hlídá je? A oni ho nemohou uplatit? přesně takto to vidím. Moc tlačili na pilu.
Je to tak lepší. Celou dobu byl navázaný na politiky, kteří mu garantovali jeho byznys (privatizace, biolíh, dotace). Pak prozřel, jak je to špatně, tak že si ti už zařizuje sám vlastním týmem. Politici nejsou ti, kteří korumpují, ale kteří mnohdy korumpovaní jsou. S ANO je to aspoň jasné, není třeba kmotry hledat.
Zdravím, docela mě překvapuje, jaká se zvedla vlna nevole, když vyhrála strana ANO… zajímalo by mě, jestli jsou všichni ovlivnění médii nebo o tom dokážou sami popřemýšlet a přečíst si volební program, myslíte si, že by miliardáři chybělo padesát milionů? Myslíte si, že miliardář potřebuje „vykrádat“ stát? Jak jsem někde četla, dokonce jsem četla i příspěvek, že co teď bude, jak má zakládat rodinu, když se k moci dostala strana ANO…jasně, od zítřka zavřou hranice, potraviny zdraží o polovinu a všechno bude úplně jinak, za mě vyhrála strana ANO už jen kvůli tomu, že Babiš prosadil EET a takovým řečem, které protlačují média a ostatní politici, jako trestně stíhaný a já nevím, co všechno, tak to mi je úplně jedno…protože prostě nevěřím tomu, že miliardář by potřeboval někde honit 50 milionů.
Příspěvek upraven 22.10.17 v 18:15
@Anonymní píše:
Gratuluji vsem kobliharum, odpad který dává minim.mzdu a je pro prijeti eura!!! Atd!!! Pak zase všichni brecte!!! Hnuuuuus
Pokud vím, slíbil NEpřijetí € pro toto období ![]()
@Zoe1 píše:
Zdravím, docela mě překvapuje, jaká se zvedla vlna nevole, když vyhrála strana ANO… zajímalo by mě, jestli jsou všichni ovlivnění médii nebo o tom dokážou sami popřemýšlet a přečíst si volební program, myslíte si, že by mi miliardáři chybělo padesát milionů? Myslíte si, že miliardář potřebuje „vykrádát“ stát? Jak jsem někde četla, dokonce jsem četla i příspěvek, že co teď bude, jak má zakládat rodinu, když se k moci dostala strana ANO…jasně, od zítřka zavřou hranice, potraviny zdraží o polovinu a všechno bude úplně jinak, za mě vyhrála strana ANO už jen kvůli tomu, že Babiš prosadil EET a takovým řečem, které protlačují média a ostatní politici, jako trestně stíhaný a já nevím, co všechno, tak to mi je úplně jedno…protože prostě nevěřím tomu, že miliardář by potřeboval někde honit 50 milionů.
Pane bože! Chci být stejně naivní
@Zoe1 píše:
Zdravím, docela mě překvapuje, jaká se zvedla vlna nevole, když vyhrála strana ANO… zajímalo by mě, jestli jsou všichni ovlivnění médii nebo o tom dokážou sami popřemýšlet a přečíst si volební program, myslíte si, že by miliardáři chybělo padesát milionů? Myslíte si, že miliardář potřebuje „vykrádat“ stát? Jak jsem někde četla, dokonce jsem četla i příspěvek, že co teď bude, jak má zakládat rodinu, když se k moci dostala strana ANO…jasně, od zítřka zavřou hranice, potraviny zdraží o polovinu a všechno bude úplně jinak, za mě vyhrála strana ANO už jen kvůli tomu, že Babiš prosadil EET a takovým řečem, které protlačují média a ostatní politici, jako trestně stíhaný a já nevím, co všechno, tak to mi je úplně jedno…protože prostě nevěřím tomu, že miliardář by potřeboval někde honit 50 milionů.Příspěvek upraven 22.10.17 v 18:15
50 milionu skutecne miliardare nevytrhne, ten jde po miliardach. ![]()
@Zoe1 píše:
Zdravím, docela mě překvapuje, jaká se zvedla vlna nevole, když vyhrála strana ANO… zajímalo by mě, jestli jsou všichni ovlivnění médii nebo o tom dokážou sami popřemýšlet a přečíst si volební program, myslíte si, že by miliardáři chybělo padesát milionů? Myslíte si, že miliardář potřebuje „vykrádat“ stát? Jak jsem někde četla, dokonce jsem četla i příspěvek, že co teď bude, jak má zakládat rodinu, když se k moci dostala strana ANO…jasně, od zítřka zavřou hranice, potraviny zdraží o polovinu a všechno bude úplně jinak, za mě vyhrála strana ANO už jen kvůli tomu, že Babiš prosadil EET a takovým řečem, které protlačují média a ostatní politici, jako trestně stíhaný a já nevím, co všechno, tak to mi je úplně jedno…protože prostě nevěřím tomu, že miliardář by potřeboval někde honit 50 milionů.Příspěvek upraven 22.10.17 v 18:15
Hele spíš to druhé. Dnes ukazovali grafy a Babiše volili nejvíce lidi bez vzdělání, bez práce a důchodci. Takže Ti co ho nevolili, tak ti o tom přemýšleli
@XYZ1234 píše:
Hele spíš to druhé. Dnes ukazovali grafy a Babiše volili nejvíce lidi bez vzdělání, bez práce a důchodci. Takže Ti co ho nevolili, tak ti o tom přemýšleli
K němu přešla celá voličská základna ksčm +ČSSD
@Mango_Lassi píše:
Jiste, ten propad hlasu u techto stran to docela potvrzuje.
@Mango_Lassi píše:
Dyk píšu - důchodci, netáhla a tak ![]()
@Ou píše:
Nejmenší zlo?Volit někoho, kdo naslibuje cokoliv, aby mohl pokud možno sám převzít moc?
Komu je úplně jedno co říkal před pár měsíci, teď mu jeho makreting pomůže prosadit zrovna to, co říká teď?
Kdo neváhá zneužít finanční úřady proto, aby se zbavil nepohodlných konkurentů pro svoje firmy? O kterých tvrdí, že už nad nimi nemá kontrolu a pak najednou hlásí lži o tom, kolik berou zaměstnanci v drůbežárně? (to je prima, že personální oddělení sděluje někomu, kdo s firmou nemá nic společného takhle důvěrné údaje)
Někoho při konfrontaci s čímkoliv nepohodlným jen kňourá a nebo začne nadávat?
A tedy především někoho, kdo zcela ignoruje demokratický principy, stranu má jen jako support a myslí si, že je dobrý nápad řídit stát jako firmu? Tedy mít plnou kontrolu nad tím, co se děje, ignorovat zákony a vše používat tak, jak si myslí on, že je to nejlepší?
sorry, jako.
Tohle me az desi.
@Mango_Lassi píše:
Asi tak.