Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@růžový achát píše:
@Zoe1 To je tvoje demokraticka volba, uz jen z principu, ze je to byvaly estebak mi tenhle pan ze Slovenska nesedí. Tak jsem tam na nej poslala piraty, uvidime
Tak aby pak nepřišlo zklamání, až půjdou s ANO do koalice?
Napadla mne jen taková otázka pro Andrejo „hatery“
. Čistě hypoteticky, když by se Andreje podařilo odstanit, např. zavřít do vězení nebo by sám odstoupil, byla by pro Vás i tak spolupráce s ANO bez Babiše stále nepřijatelná?
@Mango_Lassi píše:
@Gnaar je to strana jednoho muže, bez A. přestane existovat
Já si myslím, že je možné, že se ANO možná rozpadne a Andrej půjde od válu? A skupina, která se vytvoří okolo Stropnického bude ta správná „systémová“.
@Mango_Lassi píše:
@Gnaar Andrej od válu?honem si založí něco nového
Tak třeba by to s ním bylo jako s tím Kalouskovým švagrem? Nebo na něj vyhrabou, že v Česku nejsou žádní migranti jen proto, že je v Agrofertu mele do kostní moučky? ![]()
@Jedna babička píše:
A proto spousty lidí raději napíše svůj názor anonymně. Já se musím fakt jenom smát, veřejně se přiznám, že budeme volit ANO a koukni se na to, kolik lidé na mě už negativně reagovalo.
Protože jsou hloupí. Nejhorší srážka je srážka s blbcem. A vy jste se srazila hned s několika najednou. ANO vyhrálo, to bylo jasný, porazilo ostatní s přehledem. ![]()
@Zoe1 píše:
Zdravím, docela mě překvapuje, jaká se zvedla vlna nevole, když vyhrála strana ANO… zajímalo by mě, jestli jsou všichni ovlivnění médii nebo o tom dokážou sami popřemýšlet a přečíst si volební program, myslíte si, že by miliardáři chybělo padesát milionů? Myslíte si, že miliardář potřebuje „vykrádat“ stát? Jak jsem někde četla, dokonce jsem četla i příspěvek, že co teď bude, jak má zakládat rodinu, když se k moci dostala strana ANO…jasně, od zítřka zavřou hranice, potraviny zdraží o polovinu a všechno bude úplně jinak, za mě vyhrála strana ANO už jen kvůli tomu, že Babiš prosadil EET a takovým řečem, které protlačují média a ostatní politici, jako trestně stíhaný a já nevím, co všechno, tak to mi je úplně jedno…protože prostě nevěřím tomu, že miliardář by potřeboval někde honit 50 milionů.Příspěvek upraven 22.10.17 v 18:15
Musím se smát všem co prskají kvůli výsledkům letošních voleb. Těm, co sem píšou ubrečený komentáře, obzvlášť. Ty plakáty proti Babišovi vylepený všude venku vyrobil kdo? Prosim jeho foto. Pro politování. Já osobně bych ho nechala zavřít. Kam, to ať si každý přebere v hlavě sám. Paradoxně antibabišismus ANO pomohl. To je mrzuté, což? ![]()
Nehackli si ti Piráti volby? Já jen, že jim a Topce po to výpadku pěkně naskočily procentíčka? ![]()
Neříkám, že se vším se stranou ANO souhlasím, ode mě především dostali hlas kvůli EET a říkat o voličích ANO, že jsou naivní
naivní jsou ti lidé, kteří si berou hypotéky a nedokážou je splácet, my s manželem máme oba vysokoškolské vzdělání, žádné dluhy, velmi nadprůměrné platy a to, že dělá někdo Babišovi dělňase je čistě jeho volba.
@Zoe1 podívej se, volit Babiše je Tvé svaté právo, právo jiných je zase ho nevolit. Pro spoustu lidí není stíhaný politik (a nejenom stíhaný u nás, ale i OLAFem) přijatelný. Stejně tak nemusí být přijatelné jeho nevysvětlené lži, ať už vlastně odpovídá na jakoukoliv jeho kauzu. Není moc o čem diskutovat, každý má právo volit toho, kdo mu přijde nejlepší a to, že se zdvihla vlna nevole, to prostě není nic překvapivého, stačí si počíst nějaký zahraniční tisk, kde se všude diví tomu výsledku voleb s tím, co všechno se v posledních měsících provalilo ![]()
@Zoe1 píše:
Neříkám, že se vším se stranou ANO souhlasím, ode mě především dostali hlas kvůli EET a říkat o voličích ANO, že jsou naivnínaivní jsou ti lidé, kteří si berou hypotéky a nedokážou je splácet, my s manželem máme oba vysokoškolské vzdělání, žádné dluhy, velmi nadprůměrné platy a to, že dělá někdo Babišovi dělňase je čistě jeho volba.
takže tobě nevadí, že Babiš snižuje hodnotu práce? Že do ČR natahá statisíce cizinců, kteří mu za minimální mzdu budou otročit v jeho firmách, protože Češi už by mu tam za tu mzdu nepracovali. Že si ti cizinci časem budou msct požádat o trvalý pobyt, takže v klidu budou moct kupovat nemovitosti, mají právo na sociální dávky.
@lucenka píše:
takže tobě nevadí, že Babiš snižuje hodnotu práce? Že do ČR natahá statisíce cizinců, kteří mu za minimální mzdu budou otročit v jeho firmách, protože Češi už by mu tam za tu mzdu nepracovali. Že si ti cizinci časem budou msct požádat o trvalý pobyt, takže v klidu budou moct kupovat nemovitosti, mají právo na sociální dávky.
Už teď je počet cizinců tady téměř 500 tis. Ale neřekl bych, že je sem „natahal“ Andrej. Jejich „problém“ je jen to, že nemají tu správnou barvu kůže ani nevyznávají Alláha. Jedná se totiž většinou o Ukrajince, Slováky, Vietnamce a další východoevropany. Tento nedostatek je potřeba co nejdříve napravit. Tvrdé jádro EU musí být multikulti za každou cenu!
@Gnaar píše:
Už teď je počet cizinců tady téměř 500 tis. Ale neřekl bych, že je sem „natahal“ Andrej. Jejich „problém“ je jen to, že nemají tu správnou barvu kůže ani nevyznávají Alláha. Jedná se totiž většinou o Ukrajince, Slováky, Vietnamce a další východoevropany. Tento nedostatek je potřeba co nejdříve napravit. Tvrdé jádro EU musí být multikulti za každou cenu!
takže ti nevadí, že za chvíli bude v ČR o dalších 200.000 cizinců víc? Mně celkem jo.
@lucenka píše:
takže ti nevadí, že za chvíli bude v ČR o dalších 200.000 cizinců víc? Mně celkem jo.
Já se utěšuji, že to není reálné. Ale děsím se toho, pokud by k tomu mělo dojít.