Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@růžový achát píše:
Na tyhle konspirační materiály nemá cenu reagovat negativně. Náš starosta pirát je jaderný inženýr a hraje v punkové a hard-core kapele… neni nic sympatičtějšího pro mne, a jak ho tady babičky a dědové mají rádi…prostě takový je život
Protože má starší rodiče a ví jak žijou důchodci a zároveň má malé děti, takže ví jak žijou mladí rodiče.
@Anna766 píše:
Tak samozřejmě že o EET jde až v první řadě že.
Jinak já musím dělat i kontrolní hlášení, režimy PDP.. a nemám s tím problém. Podle mě to smysl má. Kradlo se tady dost a Babiš to moc dobře ví.
@růžový achát píše:
@Havran007 Tak ten to musí vědět nejvíc
Pravděpodobně ano, některé „finty“ dle zákona ani nebyly krádež, spíše takové jeho obcházení, sem tam podvod ![]()
@Anna766 píše:
By mě zajímalo komu jí dal, široko daleko, a to ani tady v diskuzích, neznam nikoho kdy by koblihu od Babiše dostal.
A to ani mě. Zato jsem si všimla, že určití lidé mají to slovo jako fetiš. ![]()
@kontramatka píše:
Bohužel se ostatní strany soustředili na poškozování jména Babiše, místo aby se soustředili na svoje voliče. Ti jim pak poslali vzkaz v podobě volebních výsledků. Já Babiše nevolila, jsem pravičák. Moje strana se do sněmovny nedostala, ale nelituji, aspoň příspěvek na další fungování dostanou. Jsem ráda za ODS, že si polepšili. Pořád, když se zamyslím, z každé mojí vydělané koruny jde 60 hal do státního bordelu + z každé zakoupené věci dph + z mojí nemovistosti…platím a platím a platit budu dál. Důchod ale nebudu mít žádný. Všichni co pracují to mají stejně jako já a proto Babiše nevolili. Levice nikdy státu nic dobrého nepřinese. Jen bude rozdávat z našich vydělaných peněz. A ti co pracují, budou jako zaměstnanci Babiše třít bídu s nouzí. A až tu bude euro, budeme úplně zapikaní. Ale hlavně že důchodcům přidal 400,–Kč. A jak praví průzkumy, volili ho staří nebo chudí a nevzdělaní.
Budeš mít důchod. Nejsi v Africe. Pokud nebude válka, nezničí nás přírodní katastrofa a nebo se nezničíme sami, nějaký důchod určitě bude. A kolik už máš na důchod našetřeno? Když nevěříš státu, doufám, že spoříš a nebudeš pak ve stáří ze státu tahat sociální dávky.
A jednou stará stará možná budeš. Jestli se dožiješ. Ty nemáš babičku a nebo dědu, že bys je nejraději nechala staré a nemocné chcípnout hlady?
Tak Andrej prý nikoho do žádných Průhonic nezval. Asi měl Bartoš v rauši halucinace nebo je to jen obyčejný lhář, který omílá Kalousovu lež?
@Anna766 ale umele zvedat minimalni mzdu je taky spatne jsou na tom biti vsichni. Kdyz zvednou tu nejnizsi, tak by neli zvednout i vsdm ostatnim, ale na to nema vzdy firma penize. Neni spravnw, kdyz se stat do nekterych ve i plete.
@Pidulka1991 píše:
@Anna766 ale umele zvedat minimalni mzdu je taky spatne jsou na tom biti vsichni. Kdyz zvednou tu nejnizsi, tak by neli zvednout i vsdm ostatnim, ale na to nema vzdy firma penize. Neni spravnw, kdyz se stat do nekterych ve i plete.
Takže firma nemá peníze
jenže jistí páni podnikatelé tu mzdu sami nenavýší, proč by to dělali že? Do jistých věcí se stát plést může…jde o ty lidi s nejnižží mzdou, každý kdo pracuje má nárok na slušnou odměnu a žití.
@Havran007 píše:
Jinak já musím dělat i kontrolní hlášení, režimy PDP.. a nemám s tím problém. Podle mě to smysl má. Kradlo se tady dost a Babiš to moc dobře ví.
tak nejvíce se krade na dotacích a sociálních dávkách.
Ale nemyslím, že by to lidi pochopili. ![]()
@Havran007 píše:
Příspěvek upraven 28.03.19 v 00:44
@nostress píše:
Znám hned několik bývalých podnikatelů, kteří zkrachovali jenom proto, že jim zaměstnanci všechno rozkradli.
JJ, třeba Česká republika, kde všechno rozkradli zaměstnanci, tzn. představitelé politických stran, kteří měli ten majetek spravovat. Jmenovitě se jedná o ODS, ČSSD, KDU, TOP ![]()
@Anna766 píše:
Takže firma nemá penízejenže jistí páni podnikatelé tu mzdu sami nenavýší, proč by to dělali že? Do jistých věcí se stát plést může…jde o ty lidi s nejnižží mzdou, každý kdo pracuje má nárok na slušnou odměnu a žití.
ale oni by museli čase m tu mzdu zvýšit sami od sebe, kdyby jim tam nikdo za minimální mzdu nechtěl pracovat. Místo toho to chce Babiš obejít a natahat do ČR 200.000 cizinců, co mu za tu minimálku budou makat
@lucenka Prosím Tě, neexistuje nějaký zdroj, kde je uvedeno, že sem Babiš chce dovézt zrovna 200 tis. cizinců? To číslo je mi nějaké povědomé…?
@Gnaar píše:
@lucenka Prosím Tě, neexistuje nějaký zdroj, kde je uvedeno, že sem Babiš chce dovézt zrovna 200 tis. cizinců? To číslo je mi nějaké povědomé…?
občas to chce číst noviny ![]()
https://www.novinky.cz/…aoralek.html
@Kobliha51 píše:
Budeš mít důchod. Nejsi v Africe. Pokud nebude válka, nezničí nás přírodní katastrofa a nebo se nezničíme sami, nějaký důchod určitě bude. A kolik už máš na důchod našetřeno? Když nevěříš státu, doufám, že spoříš a nebudeš pak ve stáří ze státu tahat sociální dávky.A jednou stará stará možná budeš. Jestli se dožiješ. Ty nemáš babičku a nebo dědu, že bys je nejraději nechala staré a nemocné chcípnout hlady?
Co si to dovoluješ? Já nejsem žádný finanční negramota. Spořím si svědomitě už několik let. A stejně tak mým dětem. A kolik mám našetřeno rozhodně nemám potřebu roztrubovat na síti. Babičku ani dědečka už nemám. A hlady rozhodně netrpěli. Tento tvůj příspěvek má opravdu vypovídací hodnotu o tobě. Naprosto zbytečné. ![]()