Kdo budete volit ANO?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41080
1.11.17 10:44
@Heinich píše:
Problémem je, že ničím dobrým pro nás není ani jeden tábor. Možná zde Babiš ale nabídne určitou stabilitu. Nevím. To ukáže čas. Ale o druhém „Bakalově“ táboře bych si také rozhodně žádné iluze nedělal.

Myslíš stabilitu, než ho třeba zavřou nebo odsoudí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
1.11.17 10:48
@Keyllah píše:
Myslíš stabilitu, než ho třeba zavřou nebo odsoudí? :think:

To dříve zavřou nás za to, že ho v jeho vlastním mediálním prostoru očerňujeme. Buď na nás klekne, nebo se stane nehoda, to on už umí. kdo by odsoudil takového vítěze? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
1.11.17 10:50
@Keyllah píše:
Myslíš stabilitu, než ho třeba zavřou nebo odsoudí? :think:

Ne, on podle mě tady potřebuje určitou stabilitu už kvůli těm svým podnikům. O Bakalovcích bohužel podobné iluze nemám. Ti „žijí“ úplně z něčeho jiného..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
1.11.17 10:54
@Heinich píše:
Ne, on podle mě tady potřebuje určitou stabilitu už kvůli těm svým podnikům. O Bakalovcích bohužel podobné iluze nemám. Ti „žijí“ úplně z něčeho jiného..

Jakože zacpe hubu důchodcům pětistovkou a bude si dělat co chce, hlavně ať je klid na práci, že? Takový Putin style

• Citovat
  • Upravit
41080
1.11.17 10:55
@zoidberg píše:
To dříve zavřou nás za to, že ho v jeho vlastním mediálním prostoru očerňujeme. Buď na nás klekne, nebo se stane nehoda, to on už umí. kdo by odsoudil takového vítěze? :think:

Nehodu néé, to raději zavřít :mrgreen: nicméně pokud bude trestní stíhání pokračovat, tak vždy je určitá možnost, že se natrefí na soudce, který bude mít koule a do toho půjde, obzvlášť za situace, kdy tam budou solidní důkazy. Navíc jsem někde postřehla, že se snad už hlásí i OLAF s určitými obviněními a to je trochu jiná liga…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41080
1.11.17 10:56
@Heinich píše:

Tak chápu, že stabilitu potřebuje, ale s rozjetým trestním stíháním, nevím nevím…a předpokládat, že to vyšumí jen tak úplně nejde. Mě by to teda znervózňovalo dost a stabilně bych se necítila 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
1.11.17 10:57
@Mango_Lassi píše:
Jakože zacpe hubu důchodcům pětistovkou a bude si dělat co chce, hlavně ať je klid na práci, že? Takový Putin style

Ne, například vybírat bude daně a snad by mohl zaručit jakous takous bezpečnost. Z důvodů výše mnou zmíněných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
1.11.17 10:57
@opozice píše:
nedá se říci, že nechtějí, nechtějí, to už jsem tu psal, proč. No a aby mohl AB prosazovat zájmy ANO, neměl by mu do toho nikdo kecat.

Soudruh potřebuje „klid na práci“, jako dřív..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
1.11.17 11:01
@Keyllah píše:
Nehodu néé, to raději zavřít :mrgreen: nicméně pokud bude trestní stíhání pokračovat, tak vždy je určitá možnost, že se natrefí na soudce, který bude mít koule a do toho půjde, obzvlášť za situace, kdy tam budou solidní důkazy. Navíc jsem někde postřehla, že se snad už hlásí i OLAF s určitými obviněními a to je trochu jiná liga…

Netřeba si Babiše nijak idealizovat k tomu, aby člověk přišel na to, že to stíhání je celkem na vodě, ale to ukáže čas. Já bych v této souvislosti nijak nehysterčil, od toho jsou tu bakalovci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
1.11.17 11:06

@Heinich bezpečno tu je I bez Babiše, on tu žádným garantem není

• Citovat
  • Upravit
41080
1.11.17 11:11
@Heinich píše:
Netřeba si Babiše nijak idealizovat k tomu, aby člověk přišel na to, že to stíhání je celkem na vodě, ale to ukáže čas. Já bych v této souvislosti nijak nehysterčil, od toho jsou tu bakalovci :D

Na vodě? :-)) předpokládám, že jsi tu zahajovačku viděl, že? vážně si myslíš, že obzvláště za této situace, si nějaký státní zástupce lajzne zahájit trestní stíhání někoho jako je on bez důkazů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41080
1.11.17 11:12
@Heinich píše:
Ne, například vybírat bude daně a snad by mohl zaručit jakous takous bezpečnost. Z důvodů výše mnou zmíněných.

Tak to tam snad zvládnou víceméně všichni, ne? :mrgreen: moc náročný teda nejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
1.11.17 11:14
@Keyllah píše:
Tak to tam snad zvládnou víceméně všichni, ne? :mrgreen: moc náročný teda nejsi…

Pokud byste sledovala výběr daní v různých vládních obdobích, pak bystě věděla o významných propadech výběrů v časech minulých. Například za Kalouska, či některých pravicových vlád..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
1.11.17 11:14

Nejdřív Putin style a časem se vyvine v Kim Čong style. To bude teprve rodeo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
1.11.17 11:15
@Keyllah píše:
Na vodě? :-)) předpokládám, že jsi tu zahajovačku viděl, že? vážně si myslíš, že obzvláště za této situace, si nějaký státní zástupce lajzne zahájit trestní stíhání někoho jako je on bez důkazů?

Státní zástupci si toho už „lajzli“ Například takový státní zástupce Ištván a kde je to dnes? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová