Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kobliha51 píše:
@kontramatka To jsou tvoje slova.
Ale hlavně že důchodcům přidal 400,–Kč.
To jsi určitě nenapsala proto, že bys to těm starým lidem přála, že ne.
Podle tebe si to nezaslouží. Kdyby tvoji prarodiče žili, měla bys stejný názor?
Je vidět, že nechápeš souvislosti. Ať jim přidá 4000, nebude to dost. Přeju jim to. Pozastavuji se nad tím proto, že je to pro ně jediné kritérium při výběru u voleb. Nemůžu uvěřit, že myslíš tak krátkozrace, že se z mého příspěvku domníváš, že nepřeju důchodcům 400. Bože,
![]()
@kontramatka píše:
Je vidět, že nechápeš souvislosti. Ať jim přidá 4000, nebude to dost. Přeju jim to. Pozastavuji se nad tím proto, že je to pro ně jediné kritérium při výběru u voleb. Nemůžu uvěřit, že myslíš tak krátkozrace, že se z mého příspěvku domníváš, že nepřeju důchodcům 400. Bože,![]()
![]()
Jak to víš, že je to pro ně jediné kriterium? O mou krátkozrakost neměj obavy. Zajímá mě, jak to všechno tak stoprocentně víš. Odkud tyhle všechny informace máš?
@kontramatka píše:
Je vidět, že nechápeš souvislosti. Ať jim přidá 4000, nebude to dost. Přeju jim to. Pozastavuji se nad tím proto, že je to pro ně jediné kritérium při výběru u voleb. Nemůžu uvěřit, že myslíš tak krátkozrace, že se z mého příspěvku domníváš, že nepřeju důchodcům 400. Bože,![]()
![]()
A jak to víš, že je to proto? Mluvila jsi s některým z těch důchodců? Promiň, ale píšeš o nich s takovým despektem že se nedivím @Kobliha51 že po tobě tak vyjela.Ono je totiž jedním ze znaků naší doby že mladí lidé si neuvědomují že budou taky jednou staří.
Koukám, že nový poslanec Ano by rád kumuloval všechny možné funkce
![]()
https://m.novinky.cz/articleDetails?…
@Anna766 píše:
A jak to víš, že je to proto? Mluvila jsi s některým z těch důchodců? Promiň, ale píšeš o nich s takovým despektem že se nedivím @Kobliha51 že po tobě tak vyjela.Ono je totiž jedním ze znaků naší doby že mladí lidé si neuvědomují že budou taky jednou staří.
Díky. A ještě napíše, že ho volí staří, chudí a nevzdělaní.
Ještě tam jen chybí, že ho volí lidé duševně choří.
@Kobliha51 píše:
Díky. A ještě napíše, že ho volí staří, chudí a nevzdělaní.Ještě tam jen chybí, že ho volí lidé duševně choří.
A co Putinovi agenti a nosiči ponožek v sandálech? Ti Andreje nevolí? ![]()
@Kobliha51 píše:
Díky. A ještě napíše, že ho volí staří, chudí a nevzdělaní.Ještě tam jen chybí, že ho volí lidé duševně choří.
Co si to vymýšlíš za lži? Psala jsem co jsem slyšela od politologů po volbách. To nejsou žádné moje domněnky ani dohady ani výmysly. To jsou fakta, která nezávisle na sobě generovali vědci.
@Anna766 píše:
Ano, toto mi řeklo několik starých lidí, včetně rodinných příslušníků v důchodovém věku, někteří zákazníci a také sousedky. Despekt je jako kde? Jasně jsem uvedla že jsem pravicová volička, takže despekt k levici je snad logický ![]()
Ovšem jak jsem taky uvedla, demokrat respektuje výsledky demokratických voleb, takže je respektuji. Co máte jako za problém? Že mám jiný názor než vy? S tím se na veřejné diskusi asi budete muset smířit a respektovat ho.
@kontramatka Ono je to ANO levice?
Taková strana oligarchů a agrostatkářů?
@Mango_Lassi píše:
@Gnaar levice to není, ale stáhla voliče KSČM +ČSSD. To je holý fakt
Přesně tak.
@kontramatka píše:
Co si to vymýšlíš za lži? Psala jsem co jsem slyšela od politologů po volbách. To nejsou žádné moje domněnky ani dohady ani výmysly. To jsou fakta, která nezávisle na sobě generovali vědci.
V tomto případě se domnívám, že ti politologové bohužel kecají. Museli by vědět, kdo koho - a nevěřím tomu, že by se jim třeba někdo krom těch starších lidí v dělnických profesích přiznal k tomu, že ho volil. Ale prostě je fakt, že ho volili lidé napříč celým spektrem. Ale nakonec - není to už jedno?
@Gnaar Je zvláštní, že někdo tu stranu považuje za pravicovou a někdo za levicovou. jestli ona nebude roztažená na obě strany. A je vůbec psina, jaké emoce stále ještě vyvolává. Proč? Je po volbách, demokratických, rizikem demokracie je, že občas zvítězí ten, kdo se nám nelíbí, ale znáte něco lepšího?
@inkakřivák proč by jako lhali? Copak se dělá málo statistik a anket? Myslím, že jich je až na to, aby z toho vzorce vyvodily jednoduchý výsledek. A jedno to je. mě výsledky voleb nevadí. Jen jsem napsala svůj názor. Ale bohužel jsou pořád lidi, kteří prostě překroutí i naprosto jednoznačnou informaci a šťourají se v banalitách jenom proto, aby vypadali strašně moc chytře.
A jinak Babiš Ano prezentuje od prvopočátku jako politický střed, takže prostě může tam každý a on může taky s každým. A nikdo mu pak nemlže nic. Asi tak. A mezi námi, mě těch 30% nepřijde nějak strašně moc. Pořád je tu docela pestrost. Možná až příliš.
@kontramatka To jsou tvoje slova.
Ale hlavně že důchodcům přidal 400,–Kč.
To jsi určitě nenapsala proto, že bys to těm starým lidem přála, že ne.
Podle tebe si to nezaslouží. Kdyby tvoji prarodiče žili, měla bys stejný názor?