Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Všímáte si toho kamarádšoftu? Najednou Zeman nepotřebuje 101 podpisů k sestavení vlády, prostě Andrejko přišel, Andrejko vládne. Agent STB, komunista a trestně stíhaný, všechno se smí. Voliči tohoto holportu by se měli tajně odchytávat a kastrovat.
@Heinich píše:
Státní zástupci si toho už „lajzli“ Například takový státní zástupce Ištván a kde je to dnes?
Tak ty, ač nejsi z resortu, budeš mít díky médiím asi větší přehled ![]()
@zoidberg píše:
Všímáte si toho kamarádšoftu? Najednou Zeman nepotřebuje 101 podpisů k sestavení vlády, prostě Andrejko přišel, Andrejko vládne. Agent STB, komunista a trestně stíhaný, všechno se smí. Voliči tohoto holportu by se měli tajně odchytávat a kastrovat.
Něco na tom bude
teda až na tu poslední větu, zas takovej krvák nejsem ![]()
@zoidberg píše:
Pan prezident si hraje vlastní hru. On ten kandidát za Ano by mu tam mohl pár desítek procent odčerpat
@Mango_Lassi píše:
Jakože zacpe hubu důchodcům pětistovkou a bude si dělat co chce, hlavně ať je klid na práci, že? Takový Putin style
A to je novinka? to už tu taky bylo - když vládla ODS za podpory socanů - nebo naopak, už nevím. Taky kvůli klidu na práci. hele ono se zas tolik ta politika nemění.
@inkakřivák píše:
A to je novinka? to už tu taky bylo - když vládla ODS za podpory socanů - nebo naopak, už nevím. Taky kvůli klidu na práci. hele ono se zas tolik ta politika nemění.
Přesně, to vůbec žádná novinka není, zrovna tohle..
@Keyllah píše:
Něco na tom budeteda až na tu poslední větu, zas takovej krvák nejsem
No ale co když se to začne nekontrolovaně množit?
A ještě se optám - vy si vážně myslíte, že třeba kauza Čapí hnízdo nevyšumí? nevím tedy jak to bude, ale zeptám se jako pako - jestliže v době, kdy se žádalo o dotaci, patřila firma jeho dětem, které tu žádost podaly, pak je mi líto, ale asi splnili ten požadavek malá firma. To že se pak převedla celá firma at už prodej nebo dar - na Agrofert, je jiná věc. Chcete snad tvrdit, že nikdo nesmí firmu, která dostala nějakou takovou dotaci prodat?
Ta kauza by mohla uspět pouze v případě, že žádost podal Agrofert. Pak jo. Jinak se jim babiš může jednoduše vysmát. Tak to je.
@inkakřivák píše:
Jo, aha. Já si teda myslela, že ho lidi volili kvůli tomu jeho ostrém vymezování proti „tradiční“ politice a ono se to vlastně tolik nemění. Vida ho!
@Mango_Lassi píše:
Jo, aha. Já si teda myslela, že ho lidi volili kvůli tomu jeho ostrém vymezování proti „tradiční“ politice a ono se to vlastně tolik nemění. Vida ho!
Samozřejmě, že řadu voličů on tímto napálil, ale opakuji, ta parta co proti němu nejvíce hystericky řve není bohužel o nic lepší..
@inkakřivák píše:
A ještě se optám - vy si vážně myslíte, že třeba kauza Čapí hnízdo nevyšumí? nevím tedy jak to bude, ale zeptám se jako pako - jestliže v době, kdy se žádalo o dotaci, patřila firma jeho dětem, které tu žádost podaly, pak je mi líto, ale asi splnili ten požadavek malá firma. To že se pak převedla celá firma at už prodej nebo dar - na Agrofert, je jiná věc. Chcete snad tvrdit, že nikdo nesmí firmu, která dostala nějakou takovou dotaci prodat?
Ta kauza by mohla uspět pouze v případě, že žádost podal Agrofert. Pak jo. Jinak se jim babiš může jednoduše vysmát. Tak to je.
A ty si myslíš, že takové základní věci by si policisté a dozorující státní zástupce nezjistili?? Jde o to, že vyšumět to mohlo před zahájením trestního stíhání. Jakmile to státní zástupce posvětí, tak to lze ukončit jen dvěma způsoby a to buď zastavením, kdy to budou kontrolovat nadřízené orgány a skončí to na Nejvyšším státním zastupitelství nebo podáním obžaloby. Navíc, než tu §160 vydali, tak to určitě několikrát konzultovali, on ten rozjetý vlak v této fázi jen tak nezastavíš…neříkám, že bude odsouzen, ale k podání obžaloby dost dobře dojít může. Kárné řízení pro pochybení si každý státní zástupce hlídá a v takto medializované kauze, kde mu všichni půjdou po krku, si ty základní věci, které ty zmiňuješ, stoprocentně ohlídá…
@inkakřivák píše:
Celá kauza je ve srovnání s jinými megatunely, které odvedly skutečně STÁTNÍ majetek, jako například OKD, jen směšnou marginálií. To je fakt.
@Heinich píše:
Samozřejmě, že řadu voličů on tímto napálil, ale opakuji, ta parta co proti němu nejvíce hystericky řve není bohužel o nic lepší..
Mám pocit, že „řvou“ všichni ostatní, aneb jak spojit převážnou část naší politické scény, a pak že to nejde ![]()
@Keyllah píše:
Mám pocit, že „řvou“ všichni ostatní, aneb jak spojit převážnou část naší politické scény, a pak že to nejde
Já bych zase dal do uvozovek to „všichni ostatní“ Nikde totiž všechny nevidím.. ![]()
@Heinich píše:
Celá kauza je ve srovnání s jinými megatunely, které odvedly skutečně STÁTNÍ majetek, jako například OKD, jen směšnou marginálií. To je fakt.
A protože je to „marginálií“, kdy půjde jen o pár miliónů, už to nebude podvod? Nebo to bude menší podvod? Takže to vlastně není až takový problém?
kam jsme se to dostali, malá krádež není krádež, protože je malá…tedy nestačím se divit..