Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já si myslím, že ta kauza vyšumí ve smyslu - bude odložena, protože soud soudí činy a ne myšlenky. Kdyby soudil myšlenky, panečku, to by byla síla! Kolik místních už by bručelo za vraždu. takže oni dostanou podklad ve smyslu - firma ta a ta, majitelé babišata - požádala o dotaci, postavili barák a pak to prodali - darovali - převedli na Agrofert. Takže kde je tam ten Babišův podvod? Ano my si to myslíme že to bylo záměrné, ale důkaz není a co si myslíme bez důkazů, to bohužel neváží. prostě důkaz. Asi tak to vidím. A konec zvonec.
@Heinich píše:
Samozřejmě, že řadu voličů on tímto napálil, ale opakuji, ta parta co proti němu nejvíce hystericky řve není bohužel o nic lepší..
@inkakřivák píše:
Já si myslím, že ta kauza vyšumí ve smyslu - bude odložena, protože soud soudí činy a ne myšlenky. Kdyby soudil myšlenky, panečku, to by byla síla! Kolik místních už by bručelo za vraždu. takže oni dostanou podklad ve smyslu - firma ta a ta, majitelé babišata - požádala o dotaci, postavili barák a pak to prodali - darovali - převedli na Agrofert. Takže kde je tam ten Babišův podvod? Ano my si to myslíme že to bylo záměrné, ale důkaz není a co si myslíme bez důkazů, to bohužel neváží. prostě důkaz. Asi tak to vidím. A konec zvonec.
To jo, to jo, ale potom to nenazývejme, že to vyšumí. Z právního hlediska se to nazývá, odložením věci. Tedy pokud se nenajdou důkazy. O vyšumění by se jednalo, kdyby fakt došlo k trestnému činu a někdo z vlivných dal pokyn, aby se takovým případem Policie vůbec nezabývala.
No a v minulosti to tak bylo, jako na běžícím pásu. Zhaslo se a děj se vůle boží. ![]()
Ano, uznávám, nazvala jsem to špatně. Ale myslím si, že se to jednoduše odloží.
Božínku, člověk tady chvíli není a celá Pražská kavárna si tady mezitím snad dala sraz, nebo co? Když kvičí kavárna a komedianti, je to pro mne spolehlivý lakmusový papírek indikující, že je vše v pořádku… ![]()
@zoidberg píše:
Všímáte si toho kamarádšoftu? Najednou Zeman nepotřebuje 101 podpisů k sestavení vlády, prostě Andrejko přišel, Andrejko vládne. Agent STB, komunista a trestně stíhaný, všechno se smí. Voliči tohoto holportu by se měli tajně odchytávat a kastrovat.
Ty jsi ale chytrák. Jaké je tedy řešení, když do vlády nikdo nechce? Nebo chceš opakování voleb? Co kdyby opět nedopadly dle Tvého očekávání? Pukneš vzteky nebo vyrazíš s nožíkem do ulic na svou kastrátorskou misi? ![]()
(Neměl náhodou v plánu část Čechů sterilizovat už Heydrich? Bravo pane Zoidberg
, Sudeťák Hermann by si ucvrknul
https://youtu.be/8NuWMseH_7w
)
@opozice píše:
To jo, to jo, ale potom to nenazývejme, že to vyšumí. Z právního hlediska se to nazývá, odložením věci. Tedy pokud se nenajdou důkazy. O vyšumění by se jednalo, kdyby fakt došlo k trestnému činu a někdo z vlivných dal pokyn, aby se takovým případem Policie vůbec nezabývala.No a v minulosti to tak bylo, jako na běžícím pásu. Zhaslo se a děj se vůle boží.
Evidentně expert přes trestní právo
rozhodně se to nenazývá odložení věci, to po zahájení již nejde! a nejde to ani pokynem
chtělo by to napřed k tomu něco načíst než tady začít osočovat…ale chápu, takhle to vyzní líp
![]()
@Gnaar píše:Řešením je omezení volebního práva. Voličský průkaz by dostal člověk po prokázání absence THC a jiných návykových látek, po předložení daňového přiznání a po splnění jednoduché matematické úlohy. Volby by byly nezpochybnitelné a vyhnuli bychom se hromadné kastraci
Ty jsi ale chytrák. Jaké je tedy řešení, když do vlády nikdo nechce? Nebo chceš opakování voleb? Co kdyby opět nedopadly dle Tvého očekávání? Pukneš vzteky nebo vyrazíš s nožíkem do ulic na svou kastrátorskou misi?
(Neměl náhodou v plánu část Čechů sterilizovat už Heydrich? Bravo pane Zoidberg, Sudeťák Hermann by si ucvrknul
https://youtu.be/8NuWMseH_7w)
@zoidberg píše: Řešením je omezení volebního práva. Voličský průkaz by dostal člověk po prokázání absence THC a jiných návykových látek, po předložení daňového přiznání a po splnění jednoduché matematické úlohy. Volby by byly nezpochybnitelné a vyhnuli bychom se hromadné kastraci
Ad THC a další látky. To by se ale asi Piráti nedostali do parlamentu? To by byla ale nepředstavitelná rána pro kavárničku a Kliniku? ![]()
Jinak, vzhledem k tomu, že volby jsou stejně většinou ve škole, před vpuštěním do volební místnosti by se mohla psát písemka a nějaká místní zdejší chytrá učitelka by to mohla rovnou opravovat a známkovat?
Od písemky by byli zproštěni pouze voliči, kteří se prokážou potvrzením o zaplacení členských příspěvků TOP na půl roku dopředu?
@Gnaar píše:
Ad THC a další látky. To by se ale asi Piráti nedostali do parlamentu? To by byla ale nepředstavitelná rána pro kavárničku a Kliniku?Jinak, vzhledem k tomu, že volby jsou stejně většinou ve škole, před vpuštěním do volební místnosti by se mohla psát písemka a nějaká místní zdejší chytrá učitelka by to mohla rovnou opravovat a známkovat?
Od písemky by byli zproštěni pouze voliči, kteří se prokážou potvrzením o zaplacení členských příspěvků TOP na půl roku dopředu?
Věřím, že voliči TOP 09 mají rádi výzvy a od písemky by se odstrčit nenechali, vždyť jejich volebním heslem bylo „neuhneme!“ ![]()
ANO zase mělo heslo „zaklekneme“…
U nás byla volební místnost v hospodě ![]()
@Keyllah píše:
Evidentně expert přes trestní právorozhodně se to nenazývá odložení věci, to po zahájení již nejde! a nejde to ani pokynem
chtělo by to napřed k tomu něco načíst než tady začít osočovat…ale chápu, takhle to vyzní líp
![]()
nehul a čti pozorně. Napsal jsem, pokud se nenajdou důkazy, případ se odloží. O nějakém zahájení tu není řeč. Bartoš ještě neprosadil pěstovat mařenu a tak to vypadá. ![]()
@opozice píše:
nehul a čti pozorně. Napsal jsem, pokud se nenajdou důkazy, případ se odloží. O nějakém zahájení tu není řeč. Bartoš ještě neprosadil pěstovat mařenu a tak to vypadá.
kecy v klecy, co je zahájené už odložit nejde ![]()
@Keyllah píše:
kecy v klecy, co je zahájené už odložit nejde
Ač to dělám nerad, protože někdy jde o překlep, tak tohle je do očí bijící. Kecy vKlecY ![]()
@opozice píše:
Ač to dělám nerad, protože někdy jde o překlep, tak tohle je do očí bijící. Kecy vKlecY
už jsme u opravy gramatiky, chápu ![]()
@zoidberg píše: Řešením je omezení volebního práva. Voličský průkaz by dostal člověk po prokázání absence THC a jiných návykových látek, po předložení daňového přiznání a po splnění jednoduché matematické úlohy. Volby by byly nezpochybnitelné a vyhnuli bychom se hromadné kastraci
Chápu, že je to vtip - ale tyhle vtípky mi dělají husí kůži. Ty voliče, co neprojdou, budeme nějak viditelně odlišovat? Já tedy doufám, že bych prošla, ale pro jistotu, jestli třeba nemám jít koupit nějaké to žluté plátno.
Víš znovu napíšu - tohle je ta druhá strana demokracie. A řekla bych, že ti „správní“ voliči jsou snad víc agresivní než ti „špatní“. Třeba po volbě Klause prezidentem se takováhle smršt zloby a nenávisti nestrhla. Jo, není to podle mého gusta, ale jako člověk, který demokracii uznává, jsem nucena uznat i výsledky voleb. Hotovo dvacet. Budete se muset srovnat s tím, co je.
Příspěvek upraven 02.11.17 v 09:55