Kdo budete volit ANO?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
2.11.17 12:07
@Keyllah píše:
Asi tak ;) rodina už dostala spucung, v lednu naklušou povinně všichni a pro jistotu jim to dopředu zakroužkuju, ať mám jistotu :-))

musíš jim vyházet ostatní volební lístky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
2.11.17 12:07

Teď nevím, dali by dohromady dostatek s SPD? Kdyby si to Andrej nakonec rozmyslel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.11.17 12:09
@inkakřivák píše:
Třeba ten zbytek, co u voleb nebyl? ono je to čtyřicet procent lidí. A taky může přetáhnout další od ostatních stran. Těch možností je. Já bych skutečně s tou zlobou přibrzdila, znáš to, když se moc tlačí na pilu, není to dobré.
Ale na druhou stranu, mně je to úplně šumák. At je premiér kdo chce, klidně i Babiš, nebude to Kalousek, nebude ani ve vládě, a dneska jsem štastný tvor. Asi tak. A když bude jednobarevná vláda, taky dobrý, aspon nebude mít na koho házet vinu za přešlapy, ne? jak říkám, at si klidně se Zemanem vládnou až do smrti, já jsem v klídku a v pohodě.

A nebo taky ne, nebo taky ti, co nebyli u voleb nejsou voliče babiše. A jestli ti něco závidím, tak že tě tahle situace nechává klidnou a v pohodě. A nenech se mást, má menšinu, neprosadí nic a zase bude kvičet, že je to vina těch druhých, protože on chudák nic nemohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41080
2.11.17 12:11
@terinka4444 píše:
musíš jim vyházet ostatní volební lístky :mrgreen:

průser byl, že ať se se v práci a doma ptala, koho budou volit, tak byli všichni dost rozpačití, že vyloženě někoho super, tam nevidí nikdo. Ale všichni tvrdili, že jestli něco ví určitě, tak koho volit nebudou, a jak to dopadlo?? asi jsme špatný referenční vzorek, či co :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
2.11.17 12:11
@terinka4444 píše:
jo? Bych potřebovala trochu toho tvého optimismu, já tam vidím jen černočernou tmu

To já vidím rudě :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
2.11.17 12:14
@zoidberg píše:
To já vidím rudě :,(

Taky ses ve sprše přistihl, že si bezděčně prozpěvuješ „vstaváj, strána agrómnaja?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79859
2.11.17 12:14

@Keyllah Jednoduché - zkus kdekoliv říci, že jsi volič Babiše, i třeba jako pokus - a uvidíš. Dostane se ti takového ocenění, že příště řekneš - no ještě nevím, vybírám ale Babiše určitě ne.
@terinka4444 Logika říká, že v těch nevoličích bude stejné rozložení jako ve voličích. Takže jo, byl by to zase pat, ale myslím si spíš, že ne, protože by stáhnul voliče jiných stran.
A co se budu nervit? Změním něco? Na tom se změnit nedá nic, to ti musí být jasné, byly to demokratické volby, takže co? Rozčilovat se nad něčím, co nezměním znamená jen si ničit zdraví. Já se ráda bavím hloupostí lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
2.11.17 12:16
@terinka4444 píše:
no to si právě říkám, k čemu to? Neprosadí vůbec nic, na co to tedy bude? :nevim: A ještě další věc, když třeba někdo dá návrh na zrušení EET, a 101 to odhlasuje většina v opozici, tak to tak prostě bude bez ohledu, co chce menšinová vláda přeci :nevim:

Naneštěstí je opozice tak různorodá, že takové štěstí mít nebudeme. Devět stran a devět různých názorových proudů, to bude maglajz prostě. No nic, mě se to netýká, mám v sejfu trochu zlata, švýcarský nůž a chatu na Bumbálce, mě nedostanou, ale co s vámi? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
2.11.17 12:19
@Emimin7 píše:
Taky ses ve sprše přistihl, že si bezděčně prozpěvuješ „vstaváj, strána agrómnaja?“

Da!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41080
2.11.17 12:20

@inkakřivák jenže když to zkusím říct v práci, tak na mě budou koukat jako na blázna, to nemůžu risknout :-)) poptávala jsem se nenápadně i mezi kamarády, abych se nikoho nedotkla, neb to je každého soukromá věc, a babišovec ani jeden, tak nevím…jinak jsme se teda jako pracovní kolektiv+rodina+kamarádi podělili celým politickým spektrem mimo Okamuru a KSČM, ale mám podezření, že kdyby se prabábi z druhé strany dobelhala k urně, byl by i ten Okamura :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41080
2.11.17 12:21
@zoidberg píše:
Naneštěstí je opozice tak různorodá, že takové štěstí mít nebudeme. Devět stran a devět různých názorových proudů, to bude maglajz prostě. No nic, mě se to netýká, mám v sejfu trochu zlata, švýcarský nůž a chatu na Bumbálce, mě nedostanou, ale co s vámi? :mrgreen:

my budeme tiše trpět nebo se odstěhujem do lesů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79859
2.11.17 12:26

@zoidberg tak jinak. neberte život tak vážně, a sebe taky ne. Protože vaše pocity jsou světu totálně šumák - a lidem taky. Zasmějte se a nebude to tak tragicky vypadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.11.17 12:29
@Keyllah píše:
průser byl, že ať se se v práci a doma ptala, koho budou volit, tak byli všichni dost rozpačití, že vyloženě někoho super, tam nevidí nikdo. Ale všichni tvrdili, že jestli něco ví určitě, tak koho volit nebudou, a jak to dopadlo?? asi jsme špatný referenční vzorek, či co :-)))

já to měla to samý, a teď mě to čeká s prezidentem taky, vím, že zemana ani za zlatý prase, ale koho jo, to netuším, jen v druhém kole budu volit kohokoliv, kdo bude proti zemanovi, i kdyby tam byl potetovanej černoch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.11.17 12:29
@Emimin7 píše:
Teď nevím, dali by dohromady dostatek s SPD? Kdyby si to Andrej nakonec rozmyslel.

ne, kdyby ano, už s nimi vládl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41080
2.11.17 12:30
@inkakřivák píše:
@zoidberg tak jinak. neberte život tak vážně, a sebe taky ne. Protože vaše pocity jsou světu totálně šumák - a lidem taky. Zasmějte se a nebude to tak tragicky vypadat.

Když to je těžký…kdyby to neřešil nikdy nikdo, klidně bychom mohli mít jedinou stranu se 100% hlasů jako kdysi…a co si tam pamatuju, moc spokojeně to tady nevypadalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová