Kdo budete volit ANO?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
2.11.17 12:31
@zoidberg píše:
Naneštěstí je opozice tak různorodá, že takové štěstí mít nebudeme. Devět stran a devět různých názorových proudů, to bude maglajz prostě. No nic, mě se to netýká, mám v sejfu trochu zlata, švýcarský nůž a chatu na Bumbálce, mě nedostanou, ale co s vámi? :mrgreen:

TVL, to se máš, já nemám ani zlato, ani nůž a dokonce ani chatu. Mě dostanou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41097
2.11.17 12:32
@terinka4444 píše:
já to měla to samý, a teď mě to čeká s prezidentem taky, vím, že zemana ani za zlatý prase, ale koho jo, to netuším, jen v druhém kole budu volit kohokoliv, kdo bude proti zemanovi, i kdyby tam byl potetovanej černoch.

Jsme na tom stejně :-)) hodlám koukat na ty debaty a něco načíst, ale někteří se mi zatím jeví jako daleko solidněji než MZ. Takže první kolo pocitově podle sebe a to druhé jen ne MZ :-)) a ta prababička o hůlčičkách už s tím počítá, v lednu ji tam dotáhnu :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
2.11.17 12:38
@Keyllah píše:
Jsme na tom stejně :-)) hodlám koukat na ty debaty a něco načíst, ale někteří se mi zatím jeví jako daleko solidněji než MZ. Takže první kolo pocitově podle sebe a to druhé jen ne MZ :-)) a ta prababička o hůlčičkách už s tím počítá, v lednu ji tam dotáhnu :-))

Mě by stačilo, aby byl férový, měřil všem stejně a důstojně nás reprezentoval. Jenže to se u kandidátů stejně nedozvíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
2.11.17 12:39

Tady z okolí považujeme za voliče ANO ty, kdo řeknou, že svou volbu nesdělí, protože k volení ANO se přiznal zatím jen jeden důchodce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
2.11.17 12:43
@Dračice 2 píše:
Mám podobnou zkušenost. Z okruhu svých známých a v práci, znám jen 2 lidi, kteří naplno řekli, že budou volit ANO. Jinak se všichni dušovali, že tomu gaunerovi hlas nedají. Takže to také moc nechápu.
Ještě víc mne udivuje, když v dnešní době internetu si kdokoliv může zjistit co je Babiš zač. Jakými podvody se dostal ke svému obřímu majetku, že byl v KSČ.(což bych mu až tak nevyčítala. V minulosti tam bylo mnoho lidí a to ještě neznamená že jsou gauneři!) Že byl agentem STB je nepochybné. Když dal každému z těch bývalých estébáku co v jeho prospěch svědčili u soudů třeba 5 milionů tak mu odsvědčí co bude chtít. Lidé si mohli vyslechnout jak sprostě a vulgárně mluvil v těch odposleších. Jak „úkoloval“ finanční správu k likvidaci firem. Můžou na vlastní oči vidět jak se kamarádí se Zemanem, který obdivuje totalitního vládce Ruska Putina a totalitní komunistickou Čínu. No je toho hodně. A tohle si každý může zjistit, to nejsou žádné pomluvy „jedna pani povídala.“ To je skutečnost a přesto tohoto bezcharakterního člověka tolik lidí obdivuje a dá mu svůj hlas.

Jenže to je moc pracné, zatímco „makáme a neblábolíme“ je prostě chytlavější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
2.11.17 12:48
@Dračice 2 píše:
Je to možné, že to tak je Ale proč? Jako by se ti lidé za to styděli. Možná že si většina lidí uvědomuje jaký to je gauner, podvodník a bezohledný člověk, tak se za to stydí, že ho volí. Ale proč to teda dělají, když si to uvědomují to nechápu? To chtějí abychom tady zase měli vládu jedné strany? To jsme tady měli 40 let!

Spíš si uvědomují, že by dostali sodu od ostatních. Při minulých volbách v hospodě řekla jedna žena, že volila komunisty a následně štamgast vyskočil ze židle a začal vzteky řvát. Dnešní volič ANO by nejspíš schytal to samé, tak se raději nešíří. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41097
2.11.17 12:52
@zoidberg píše:
Mě by stačilo, aby byl férový, měřil všem stejně a důstojně nás reprezentoval. Jenže to se u kandidátů stejně nedozvíš :nevim:

Nedozvíš, ale třeba to jak vystupují, jak jsou schopni mluvit, aspoň trochu poznáš. Resp. když se někdo chová jako hovado v přímém přenosu a je vulgární, je mi jasné, že ten můj hlas nedostane ani za zlaté prase…tak snad mi v tom užším výběru někdo zůstane :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
2.11.17 12:52
@Emimin7 píše:
Spíš si uvědomují, že by dostali sodu od ostatních. Při minulých volbách v hospodě řekla jedna žena, že volila komunisty a následně štamgast vyskočil ze židle a začal vzteky řvát. Dnešní volič ANO by nejspíš schytal to samé, tak se raději nešíří. :)

Kdo by se styděl za to, že volil vítěze? :mrgreen: Jsou to přeci všichni vítězové, měli by nosit nos hezky vzhůru, vždyť demokraticky vyhráli boj o smrt demokracie!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.11.17 12:53
@Emimin7 píše:
Spíš si uvědomují, že by dostali sodu od ostatních. Při minulých volbách v hospodě řekla jedna žena, že volila komunisty a následně štamgast vyskočil ze židle a začal vzteky řvát. Dnešní volič ANO by nejspíš schytal to samé, tak se raději nešíří. :)

co, já dostala sodu, že jsem volila ODS, ale jako solidní sodu :mrgreen: a stejně se ke své volbě hlásím, protože se za svůj názor nestydím. Mimochodem, byli to dva voliči ANO, co na mě nastoupili, jedna z nich stařenka, co mi tvrdila, že babiš jí přidal na důchodu a nikdy pro ni nikdo jiný nic jiného neudělal. Snažila jsem se jí vysvětlit, že babišovci byli proti přidání, jestli jí nekdo přidal, tak ČSSD a KDU, ale marný to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
2.11.17 13:01
@terinka4444 píše:
co, já dostala sodu, že jsem volila ODS, ale jako solidní sodu :mrgreen: a stejně se ke své volbě hlásím, protože se za svůj názor nestydím. Mimochodem, byli to dva voliči ANO, co na mě nastoupili, jedna z nich stařenka, co mi tvrdila, že babiš jí přidal na důchodu a nikdy pro ni nikdo jiný nic jiného neudělal. Snažila jsem se jí vysvětlit, že babišovci byli proti přidání, jestli jí nekdo přidal, tak ČSSD a KDU, ale marný to bylo.

Důchod zabere vždycky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
2.11.17 13:01

@terinka4444 @zoidberg Myslel jsem tím naši hospodu, kde občas pomáhám. Tady se až na výjimky všichni dohodli, že budou volit ODS. Ale připouští se vše vyjma ANO a KSČM. Kdo by tedy vítězoslavně chodil se vztyčeným nosem by měl následně nos rozbitý a pivo plné hlenů a vajglů. :mrgreen:
Padají to neustále hlášky, že Babiš nemůže mít chráněný sex, protože na takhle velkýho čů…ka nedělají příslušnou velikost kondomů. V takové společnosti si přiznat svou volební barvu nikdo nedovolí. :mrgreen:

Příspěvek upraven 02.11.17 v 13:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
2.11.17 13:04
@Emimin7 píše:
@terinka4444 @zoidberg Myslel jsem tím naši hospodu, kde občas pomáhám. Tady se až na výjimky všichni dohodli, že budou volit ODS. Ale připouští se vše vyjma ANO a KSČM. Kdo by tedy vítězoslavně chodil se vztyčeným nosem by měl následně nos rozbitý a pivo plné hlenů a vajglů. :mrgreen:
Padají to neustále hlášky, že Babiš nemůže mít chráněný sex, protože na takhle velkýho čů…ka nedělají příslušnou velikost kondomů. V takové společnosti si přiznat svou volební barvu nikdo nedovolí. :mrgreen:Příspěvek upraven 02.11.17 v 13:02

Z toho plyne jediné: typický volič ANO do společnosti nechodí, nikdo ho nikdy nevidí, krčí se pod rouškou tmy a škodí :mrgreen:
Já znám taky jen jednoho, moc dobrého člověka, když jsem se ho zeptal proč ho volil, co se mu líbí na jejich programu, odpovědí bylo :nevim: „no ták prostě“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.11.17 13:07
@Emimin7 píše:
Padají to neustále hlášky, že Babiš nemůže mít chráněný sex, protože na takhle velkýho čů…ka nedělají příslušnou velikost kondomů. V takové společnosti si přiznat svou volební barvu nikdo nedovolí. :mrgreen:Příspěvek upraven 02.11.17 v 13:02

jo, tak pravda, v takové společnosti bys mě nenašel :lol: do hospody nechodím a pivo nepiju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41097
2.11.17 13:08
@Emimin7 píše:
Tady z okolí považujeme za voliče ANO ty, kdo řeknou, že svou volbu nesdělí, protože k volení ANO se přiznal zatím jen jeden důchodce.

Tak my si to tam nějak říkali všichni a bylo tam celé spektrum až na AB, Okamuru a KSČM, a ten kdo volil ČSSD nebo třeba Zelený nedával sodu ODSákům či TOPkařům…Problém je, když ti pak jdou lidi volit např. Okamuru a když se zeptáš proč, odpoví -) protože nechce EU a chce referendum -) o jeho dalších názorech nemají ani šajnu, netuší co by chtěl či nechtěl a o tom, že by i některé další měli ve svém programu…tak pak přemýšlím, podle čeho si vybírají :think: viděli někde kus spotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
2.11.17 13:17

@inkakřivák už fakt nevím, o jakém ublížování Babišovi mluvíš. Žiješ v alternativní realitě? Jen, co si zapnu telku, hned všude slyším jeho fňukání, jak je všechno učeloffka a kampaň. Ale co?!! Už je mi z toho blivno. Sám si furt na něco stěžuje, všichni se proti němu spikli, fňuk fňuk. Přitom je arogantní a neurvalý, ve straně prosazuje jasně autoritarsky způsob řízení, opovrhuje zavedeným institucemi apod 8o
To ten Prchal má fakt ten marketing tak zmaknutý, že to na ty jeho voliče zkrátka zabírá?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová