Kdo budete volit ANO?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
1.11.17 11:41

@Heinich je fakt, že trestně stíhaného premiéra jsme tu ještě neměli. Všechno jednou poprvé

• Citovat
  • Upravit
41080
1.11.17 11:42
@Heinich píše:
Já bych zase dal do uvozovek to „všichni ostatní“ Nikde totiž všechny nevidím.. :mrgreen:

Tak se asi lépe koukej ;) pro mě to vyznívá celkem jednoznačně…jestli to k něčemu bude, si netroufnu tvrdit. Stejně tak, jestli někdo z těch „ostatních“ se nenechá zlákat, netuším…ale tohle asi úplně nečekal…ikdyž je fakt, že mu to Zeman usnadňuje, kde může…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41080
1.11.17 11:42
@Mango_Lassi píše:
@Heinich je fakt, že trestně stíhaného premiéra jsme tu ještě neměli. Všechno jednou poprvé

Asi tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
1.11.17 11:43
@Keyllah píše:
A protože je to „marginálií“, kdy půjde jen o pár miliónů, už to nebude podvod? Nebo to bude menší podvod? Takže to vlastně není až takový problém? :mrgreen: kam jsme se to dostali, malá krádež není krádež, protože je malá…tedy nestačím se divit..

Tam šlo čistě o dotace z EU, navíc tuto nechutnou praktiku (odkrojení části z velké firmy, aby ta dostala dotaci pro „malé“) je bohužel hojně rozšířena. Mě to jen připadá účelově přifouklé a jakoby nic dalšího neměli. takto to chápejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
1.11.17 11:43
@Keyllah píše:
A protože je to „marginálií“, kdy půjde jen o pár miliónů, už to nebude podvod? Nebo to bude menší podvod? Takže to vlastně není až takový problém? :mrgreen: kam jsme se to dostali, malá krádež není krádež, protože je malá…tedy nestačím se divit..

Znáš to, povídají si dvě paní. Ta jedna říká „ten pan Babiš je hodný, nekrade pro sebe, ale pro lidi“

• Citovat
  • Upravit
41080
1.11.17 11:48
@Heinich píše:
Tam šlo čistě o dotace z EU, navíc tuto nechutnou praktiku (odkrojení části z velké firmy, aby ta dostala dotaci pro „malé“) je bohužel hojně rozšířena. Mě to jen připadá účelově přifouklé a jakoby nic dalšího neměli. takto to chápejte.

ok, ale to neznamená, že se tam nejedná o podvod. To, že jiní kradou, nebo i víc, popř. že se to děje hojně, neznamená, že by se v jeho případě mělo dělat jakože nic. O té účelovosti se dá debatovat, nicméně účelově se to dá pozdržet o pár dnů, ty důkazy tam buď byly neb ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41080
1.11.17 11:48
@Mango_Lassi píše:
Znáš to, povídají si dvě paní. Ta jedna říká „ten pan Babiš je hodný, nekrade pro sebe, ale pro lidi“

To se ale máme, že? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
1.11.17 11:50
@Keyllah píše:
ok, ale to neznamená, že se tam nejedná o podvod. To, že jiní kradou, nebo i víc, popř. že se to děje hojně, neznamená, že by se v jeho případě mělo dělat jakože nic. O té účelovosti se dá debatovat, nicméně účelově se to dá pozdržet o pár dnů, ty důkazy tam buď byly neb ne…

Souhlas. Já jeho volič nejsem, jen prostě nemám rád ani ten druhý uřvaný konkrétní tábor, ale to je na dlouhou a jinou diskusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
1.11.17 11:50
@Keyllah píše:
To se ale máme, že? 8)
Úplný Robin Andrej Hood
  • Citovat
  • Upravit
41080
1.11.17 11:55
@Heinich píše:
Souhlas. Já jeho volič nejsem, jen prostě nemám rád ani ten druhý uřvaný konkrétní tábor, ale to je na dlouhou a jinou diskusi.

Já jeho volič taky nejsem, ale smířím se s tím a akceptuji, že ho demokraticky zvolili, potud problém nemám. V čem problém mám, je fakt, že trestně stíhaný premiér vlastně nevadí a jeho kauzy jsou prý uměle nafouklé. Jinak, tam je to jeden za 18 a druhý bez dvou za 20 :-) nedělám si iluze, těch stíhaných by tam mělo být více a štve mě, že to tak není. Ale proto se nemusím smířit a nesmířím se s trestně stíhaným premiérem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41080
1.11.17 11:56
@Mango_Lassi píše: Úplný Robin Andrej Hood
:mrgreen: jen přemýšlím, jestli mě bere jako chudou nebo jako bohatou, abych věděla jestli se začít bát :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
1.11.17 12:01

Bohatým krade a chudým mává. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41080
1.11.17 12:05
@Emimin7 píše:
Bohatým krade a chudým mává. :(

Tak to je ještě lepší :mrgreen: ale do smíchu nám možná brzy nebude, uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
1.11.17 15:27
@inkakřivák píše:
A ještě se optám - vy si vážně myslíte, že třeba kauza Čapí hnízdo nevyšumí? nevím tedy jak to bude, ale zeptám se jako pako - jestliže v době, kdy se žádalo o dotaci, patřila firma jeho dětem, které tu žádost podaly, pak je mi líto, ale asi splnili ten požadavek malá firma. To že se pak převedla celá firma at už prodej nebo dar - na Agrofert, je jiná věc. Chcete snad tvrdit, že nikdo nesmí firmu, která dostala nějakou takovou dotaci prodat?
Ta kauza by mohla uspět pouze v případě, že žádost podal Agrofert. Pak jo. Jinak se jim babiš může jednoduše vysmát. Tak to je.

v podstatě to tak je. Jedině ti závistiví si přejí, aby to tak nebylo. Nezapomeňte, že pozornost je soustředěna jen na AB ale takto ty dotace dostávaly i jiné firmy a je klid na duši. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
1.11.17 15:34
@zoidberg píše:
Všímáte si toho kamarádšoftu? Najednou Zeman nepotřebuje 101 podpisů k sestavení vlády, prostě Andrejko přišel, Andrejko vládne. Agent STB, komunista a trestně stíhaný, všechno se smí. Voliči tohoto holportu by se měli tajně odchytávat a kastrovat.

tak si myslím, že vy ta partička jste dobře vyškolení Kalouskem? :mrgreen: Týden po volbách a ještě jste z toho tak frustrovaní, že vám to ani nedá spát. Kdyby vyhráli ti „vaši“, tak jste zhulení ještě za půl roku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová