Kdo budete volit ANO?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17306
31.10.17 11:42
@opozice píše:
Jsem rád, že jsem se vešel do těch skoro 30%. Jen se směji tomu, že někteří propadlíci se s tím nesmíří a jejich kampaň pokračuje dále. Je třeba si uvědomit, že právě tyto stranyjako ODS, TOP, černoprdelníci naslibovali svým voličům sliby-chyby a stejně jim nic nedají, z prostého důvodu. Dle předvolebních preferencí si byli jisti, že nevyhrají a tak do vlády nepůjdou, takže sliby se slibují, blázni se radují. Už i Bartoš smlouvá, protože za určitých ústupků chce dosáhnout pro voliče něco ze svého programu. A tak to má být. :palec:

Ale aspoň to jsou strany, od kterých víme co můžeme čekat, a ne nějaký projekt bez pravidel a programu, který nám přinese jen chaos a zmar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
31.10.17 11:48
@zoidberg píše:
Ale aspoň to jsou strany, od kterých víme co můžeme čekat, a ne nějaký projekt bez pravidel a programu, který nám přinese jen chaos a zmar.

Psycholog Fiala s krásným projevem se čertí, že není předsedou sněmovny. Ondráček je jednak vítěz a to v neporovnání s jinými stranami a předsedu sněmovny již 4 roky vykonával. Takže zná mapu. Za 4 roky se uklidní situace kolem EET, tak jak to je již deset roků v jiných státech a ti drobní přeběhlíci Fialovi zase utečou. Holt daně se musí platit a to jsme na tom relativně v Evropě nejlépe. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
31.10.17 11:57
@opozice píše:
Psycholog Fiala s krásným projevem se čertí, že není předsedou sněmovny. Ondráček je jednak vítěz a to v neporovnání s jinými stranami a předsedu sněmovny již 4 roky vykonával. Takže zná mapu. Za 4 roky se uklidní situace kolem EET, tak jak to je již deset roků v jiných státech a ti drobní přeběhlíci Fialovi zase utečou. Holt daně se musí platit a to jsme na tom relativně v Evropě nejlépe. :mrgreen:

myslíš Vondráčka jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
31.10.17 12:00
@Pam12 píše:
myslíš Vondráčka jo?

jo, schovalo se mě někde to -V- :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
31.10.17 12:04
@opozice píše:
Psycholog Fiala s krásným projevem se čertí, že není předsedou sněmovny. Ondráček je jednak vítěz a to v neporovnání s jinými stranami a předsedu sněmovny již 4 roky vykonával. Takže zná mapu. Za 4 roky se uklidní situace kolem EET, tak jak to je již deset roků v jiných státech a ti drobní přeběhlíci Fialovi zase utečou. Holt daně se musí platit a to jsme na tom relativně v Evropě nejlépe. :mrgreen:

No ono to je fakt vítězství. Snad abychom mu postavili sochu Andrej osvoboditel :) Ale že s nimi nikdo nechce mít nic společného, to mi hlava nebere, takoví vítězové…
Kdyby byly hlasovací lístky platné jen s dobře spočítanou jednoduchou trojčlenkou, tak o žádném ANO ani neuslyšíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
31.10.17 12:08
@zoidberg píše:
No ono to je fakt vítězství. Snad abychom mu postavili sochu Andrej osvoboditel :) Ale že s nimi nikdo nechce mít nic společného, to mi hlava nebere, takoví vítězové…
Kdyby byly hlasovací lístky platné jen s dobře spočítanou jednoduchou trojčlenkou, tak o žádném ANO ani neuslyšíme :mrgreen:

nedá se říci, že nechtějí, nechtějí, to už jsem tu psal, proč. No a aby mohl AB prosazovat zájmy ANO, neměl by mu do toho nikdo kecat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
31.10.17 12:11
@zoidberg píše:
Kdyby byly hlasovací lístky platné jen s dobře spočítanou jednoduchou trojčlenkou, tak o žádném ANO ani neuslyšíme :mrgreen:

Andrej teď začne kosit kádry těch (prozatím) „opozičních“ stran. Půjde o výnosná koryta ve státních podnicích typu ČEZ, Lesy atp. a ve státní správě. A za chvíli tady bude spousta přeběhlíků, možná i nějaká koaliční strana se najde? Prasata totiž začnou strašně kvičet, když jim někdo vezme koryto… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41113
31.10.17 12:18
@zoidberg píše:

Teda :mrgreen: ale ne že bych nesouhlasila, jen je to asi poprvé co se shodneme :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
31.10.17 12:24
@opozice píše:
nedá se říci, že nechtějí, nechtějí, to už jsem tu psal, proč. No a aby mohl AB prosazovat zájmy ANO, neměl by mu do toho nikdo kecat.

Pokud nechá odstranit pár desítek poslanců, tak možná jednu věc prosadí. Což o to, koule by na to měl, ten si věří o parník :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
31.10.17 12:37
@zoidberg píše:

Tak nějak :palec:

• Citovat
  • Upravit
28075
31.10.17 12:42

Jasně, že se v tomto neshodnem. opozice si pořád ještě nemůže zvyknout na to, že utřela nos. :mrgreen: Pořád tu píší různé scénáře, různé varianty, jak by to spíše nešlo, než, jak by to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
31.10.17 12:52
@opozice píše:
Jasně, že se v tomto neshodnem. opozice si pořád ještě nemůže zvyknout na to, že utřela nos. :mrgreen: Pořád tu píší různé scénáře, různé varianty, jak by to spíše nešlo, než, jak by to šlo.

Já myslím, že opozice je svou rolí docela smířená a v klidu. Kdo se však opozice bojí jako Andrej neúplatného státního zástupce? No ten pán, co si rád na ty nepohodlné kleká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
31.10.17 14:56
@Dračice 2 píše:
Milá obhajovatelko estébáka Babiše Jak by se ti líbilo kdybys budovala třeba 10 let malou firmu s pár zaměstnanci, pak by najednou přijela policie v neprůstřelných vestách zapečetili ti stroje sebrali vše, auta počítače obstavili učet a tu firmu totálně zlikvidovali? A to jen na základě podezření z krácení daní. Na základě zajišťovacího příkazu finanční správy. Pak by to šlo k soudu a soud by po několika letech zjistil, že ten subjekt je nevinný, že nic neprovedl. Zničená firma, zničená rodina, propuštění zaměstnanci, dodavatelé a odběratelé v čudu! „Sory jako?“ A to ten tvůj miláček vítěz voleb jako m. financi tady dělá a dělal, protože finanční správa je mu podřízena. A že tam je Pilný, to nic neřeší. To je jeho kůň. Takového grázla si slušný člověk za předsedu vlády snad ani přát nemůže! Proč neobstavila finanční správa účty Babišovi, když je podezřelý z dotačního podvodu?

Asi v tom máš pěkný guláš, stejně jako v mém případě používat ženský rod. :mrgreen: To tu výše papouškuješ něco jako pavlačové drby, nebo se ti to stalo osobně? Jen se ptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
31.10.17 22:22
@opozice píše:
@Pam12 píše:
myslíš Vondráčka jo?

Myslí Vondráčka a politologa Fialu… hodinky jako holínky, hlavně nežvanit a makat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
1.11.17 10:43

Babiš vs Bakala, oboje nic moc

Problémem je, že ničím dobrým pro nás není ani jeden tábor. Možná zde Babiš ale nabídne určitou stabilitu. Nevím. To ukáže čas. Ale o druhém „Bakalově“ táboře bych si také rozhodně žádné iluze nedělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová