Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem volil Babiše, po volbách jsem relativně spokojen. Jinak v okolí většina volila Ano nebo piráty. Jeden známý volil Topku a na rovinu řekl, že nechce přiznávat každou pizzu a tak mu jde hlavně o EET ![]()
@Gnaar píše:
Fakt? Nikdy jsem se o ně nijak nezajímala.
Takže někdo udělá protiváhu těm náckům?
No prima, to by mohlo být v hezké rovnováze. ![]()
@Gnaar píše:
Takže vše je v naprostém pořádku. Ta strana se mi líbí čím dál víc
@Havran007 píše:
Já jsem volil Babiše, po volbách jsem relativně spokojen. Jinak v okolí většina volila Ano nebo piráty. Jeden známý volil Topku a na rovinu řekl, že nechce přiznávat každou pizzu a tak mu jde hlavně o EET
Tak samozřejmě že o EET jde až v první řadě že.
@Mango_Lassi píše:
Takže vše je v naprostém pořádku. Ta strana se mi líbí čím dál víc
Nevím, jestli jsi ještě před pár dny nepsala, že Tvé zaměření je pravicové (že jsi pro snížení daní, odvodů, dotací a dokonce i zrušení mateřské), ale možná si to jen pletu? ![]()
Příspěvek upraven 23.10.17 v 15:19
@Bábrdl píše:
Fakt? Nikdy jsem se o ně nijak nezajímala.
Takže někdo udělá protiváhu těm náckům?
No prima, to by mohlo být v hezké rovnováze.
Od toho už tady máme neziskovky a Antifu, ne?
„Fašisté budoucnosti budou sami sebe nazývat antifašisty.“
W. Churchill
@Gnaar píše:
Nevím, jestli jsi ještě před pár dny nepsala, že Tvé zaměření je pravicové (že jsi pro snížení daní, odvodů, dotací a dokonce i zrušení mateřské), ale možná si to jen pletu?Příspěvek upraven 23.10.17 v 15:19
Ano, taky jsem volila pravici. A piráti příjemně překvapují.
Politicky nezkušené Bartošovy fetky si do měsíce rozeberou lobbisti. Až uvidí balíček pětitisícovek, tak svého dredatého „fuhrera“ bez milosti bodnou do zad. Skončí to stejně jako VV.
@Gnaar píše:
Od toho už tady máme neziskovky a Antifu, ne?„Fašisté budoucnosti budou sami sebe nazývat antifašisty.“
W. Churchill
Myslim ty v parlamentu.
Uf, nikdy by me nenapadlo, ze to nekdy napisu…
@Gnaar píše:
Politicky nezkušené Bartošovy fetky si do měsíce rozeberou lobbisti. Až uvidí balíček pětitisícovek, tak svého dredatého „fuhrera“ bez milosti bodnou do zad. Skončí to stejně jako VV.
Oni nejsou tak politicky nezkuseni. Maji divnou vizaz, ale taky to jsou casto komunalni politici.
To bych se bala spis o okamura boys, ze budou kam čáp, tam plášť ![]()
@růžový achát píše:
Už si tu trávu nepíchejnedělá ti to dobře
To je nějaká novinka z Kliniky to „píchání trávy“? ![]()
@Bábrdl píše: …
To bych se bala spis o okamura boys, ze budou kam čáp, tam plášť
To je taky možné
Jo ti anarchisti se mi líbí čím dál víc