Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@růžový achát píše:
@Zoe1 Osobně v mém okolí neznám nikoho kdo by mu dal hlas, proto nemam šanci zjistit z jakeho duvodu mu to nekdo dal, to co ty píšeš vejš pro mne je spíš stale otaznik, jen kvuli EET tedy?
Tak důvod asi, že může být vnímán jako schopný manažer, který skutečně něco dokázal v praxi a který je schopen sestavit kvalitní tým odborníků. Dle mého si ve vládě nevedl špatně ve srovnání se svými předchůdci.
A jako kontrast tady jsou profesionální žvanilové typu např. Kalouska, Sobotky, Zaorálka, Bendy atp. sedící v politice od r. 89 nebo déle, což jsou ti skuteční paraziti přisátí a státní rozpočet?
Další důvod je ta diskreditační kampaň, která byla už tak přehnaná, že musela u někoho vyvolat dojem, že těm parazitům Zaorálkům a Kalouskům Andrej musí strašně ležet v žaludku, když ho chtějí odstavit za každou cenu. Takže od toho je už jen kousek k úvaze, že právě AB bude ten bič na vypráskání těchto tlučhubů a zlodějů lithia? ![]()
@růžový achát Tak to je radost číst
Nemám nic proti ostatním stranám…jen jsem volila takovou, se kterou se nejvíce shodovaly mé názory, a jak jsem psala, i kvůli EET, kterému fandím.
@Pidulka1991 píše:
@Zoe1 je smutne, ze to nevidite.. pry je nevinny, to snad neni ani mozny.. jinak zvysovani min. Mzdy je taky hnus, peoboha proc?? vite kolik lidi muze prijit o praci? Stat jen diktuje a diktuje a lidi platej a platej.. nechapu tech 1500 000 ovci co sli a hodili mu to tam… to proste neni normalni
fakt stado ovci
Zvýšení minimální mzdy je hnus jo? ![]()
Bohužel se ostatní strany soustředili na poškozování jména Babiše, místo aby se soustředili na svoje voliče. Ti jim pak poslali vzkaz v podobě volebních výsledků. Já Babiše nevolila, jsem pravičák. Moje strana se do sněmovny nedostala, ale nelituji, aspoň příspěvek na další fungování dostanou. Jsem ráda za ODS, že si polepšili. Pořád, když se zamyslím, z každé mojí vydělané koruny jde 60 hal do státního bordelu + z každé zakoupené věci dph + z mojí nemovistosti…platím a platím a platit budu dál. Důchod ale nebudu mít žádný. Všichni co pracují to mají stejně jako já a proto Babiše nevolili. Levice nikdy státu nic dobrého nepřinese. Jen bude rozdávat z našich vydělaných peněz. A ti co pracují, budou jako zaměstnanci Babiše třít bídu s nouzí. A až tu bude euro, budeme úplně zapikaní. Ale hlavně že důchodcům přidal 400,–Kč. A jak praví průzkumy, volili ho staří nebo chudí a nevzdělaní. ![]()
@Ennny píše:
@kontramatka no ten průzkum zase musel dělat nějaký talent
To si netroufám hodnotit, sledovala jsem povolební debaty politologů a nezávisle na sobě to řekli všichni. Já respektuji výsledek voleb jako každý slušný demokrat a nemám potřebu se do nikoho navážet.
@kontramatka píše:
Bohužel se ostatní strany soustředili na poškozování jména Babiše, místo aby se soustředili na svoje voliče. Ti jim pak poslali vzkaz v podobě volebních výsledků. Já Babiše nevolila, jsem pravičák. Moje strana se do sněmovny nedostala, ale nelituji, aspoň příspěvek na další fungování dostanou. Jsem ráda za ODS, že si polepšili. Pořád, když se zamyslím, z každé mojí vydělané koruny jde 60 hal do státního bordelu + z každé zakoupené věci dph + z mojí nemovistosti…platím a platím a platit budu dál. Důchod ale nebudu mít žádný. Všichni co pracují to mají stejně jako já a proto Babiše nevolili. Levice nikdy státu nic dobrého nepřinese. Jen bude rozdávat z našich vydělaných peněz. A ti co pracují, budou jako zaměstnanci Babiše třít bídu s nouzí. A až tu bude euro, budeme úplně zapikaní. Ale hlavně že důchodcům přidal 400,–Kč. A jak praví průzkumy, volili ho staří nebo chudí a nevzdělaní.
Platit, platit a platit budete dál při vládě kohokoliv…jinak jen pro Vaši informaci, my s mužem jsme v tom případě patrně výjimka, že jsme volili ANO, oba jsme vysokoškoláci, oba máme velmi dobré zaměstnání a chudí rozhodně nejsme
takže nevím z jakých průzkumů to mají, četla jsem volební program a s většinou jsem souhlasila…třeba chtějí zavést větší rozdíl mezi pracujícími a nepracujícími, jak jinak přinutit lidi chodit do práce, že? Chápu, že se každý snaží naslibovat, co může, však časem se to všechno ukáže, ale rozhodně se kvůli tomu nebudu mít hůř
to teda ne
Já se omlouvám, není to nic osobního, ale od jisté doby zde vzdělání nevěřím nikomu. Kdyby se tady udělala selekce dle vzdělanosti, tak jsou tu všichni vysokoškolsky vzdělaní. Jsem realista A ano, časem se ukáže. Volila jsem Svobodné, kteří mají program mě nejbližší. Jsem pravičák.
@kontramatka já se do nikoho nenavážím, jen se snažím říct že je to hloupost ANO volila cela naše rodina a nejsme staří ani nevzdělaní a troufám si říct že ani chudí a ANO jsem já osobně volila proto že mi jako jediná strana vyhovovala svým programem. A hlavně kouká i na matky s dětmi…
@růžový achát píše:
@Zoe1 S tím souhlasím, časem se ukáže. Raději jsem si tedy zařídila zaměstnani v oboru v Německu, abych to přežila bez úhony
Ano, to budete mít nejjistější. Když Vám nevadí, že budete patřit zrovna mezi ty cizince, kteří berou Němcům práci
Stejně jako Češi nahlíží na cizince, jak tady psal někdo ráno.
@Zoe1 píše:
@Pidulka1991 Já jsem nenapsala, že je nevinný, já jsem napsala, že dokud někomu neprokážou vinu, tak je nevinný, to platilo vždycky a platit to bude. Zvyšování mzdy? Vždyť tady někdo psal, že lidi dělají za minimální mzdy, jinak tady budeme mít strašně moc cizinců, no jako kdybychom je tady už neměli. A co lidi platěj a platěj? Platíme daně, ano, to musí každý. Já nevím, jak vy, ale my si teda s mužem žijeme hodně nadprůměrně,…akorát, že tak by to bylo, i kdyby vládla jiná strana, protože si svojí snahou a trpělivostí ty peníze vydělat umíme.
takže když už tu máme cizince, tak se dalších 200.00 ztratí? Nebo co tím chceš říct?
@růžový achát píše:
@Zoe1 Děláš si legraci? Mne nezaměstnává žádná agenrura za minimální mzdu. Nikomu práci neberu, jsem zubní technik, mám schopnosti a v Německu mi jejich pracovní uřad nabídnul práci ( mimochodem skvěle placenou), jelikož potřebují právě mne.Za mne mluví odborná prace, nikoliv zadna prace v montovně či myčka nádobí. Zde zubní technici pracují jako idioti od rána do noci, aby dosáhli na prúmernou mzdu, v mém případě při mé specializaci je to ještě horší. Jinak toto je zamestnani zprostredkovane Evropskou unii v projektu,, Práce bez hranic,, a jako Evropan s tím tedy nemam žádný morální problém a take nemam nic proti cizincům, za mne at si kazdy dela tam kde je mu libo.
Nepovyšuj se laskavě nad montéry a myčky nádobí. Práce jako práce. A unie je taky solidní agentura. ![]()
@lucenka Odkud máte ta čísla? To by mě docela zajímalo…myslíte si, že pokud by vyhrála jiná strana, taky by nám tu cizinci nepřibývali? A i kdyby se při vládě jiné strany minimální mzda zvedla, tak by za to stejně Češi nedělali, to navýšení by bylo o pár set. Hodně lidí má dnešní době VŠ a i když nemají, tak stejně dělnické práce dělat nechtějí. Myslíte si, že to někdo z nich půjde dělat, i kdyby za to měli dostat 15 tis? Víte kolik je neobsazených takových dělnických pozic? Jen kolik lidí chybí u nás ve firmě…všechny nízké dělnické pozice jsou volné, všechny vyšší pozice obsazené. Nikdo tu práci nechce dělat a přitom by si vydělali daleko víc než je minimální mzda, takže já bych byla ráda za každého ukrajince, který by chtěl u nás dělat a to opakuji, že za daleko vyšší mzdu.
@růžový achát píše:
@Zoe1 Děláš si legraci? Mne nezaměstnává žádná agenrura za minimální mzdu. Nikomu práci neberu, jsem zubní technik, mám schopnosti a v Německu mi jejich pracovní uřad nabídnul práci ( mimochodem skvěle placenou), jelikož potřebují právě mne.Za mne mluví odborná prace, nikoliv zadna prace v montovně či myčka nádobí. Zde zubní technici pracují jako idioti od rána do noci, aby dosáhli na prúmernou mzdu, v mém případě při mé specializaci je to ještě horší. Jinak toto je zamestnani zprostredkovane Evropskou unii v projektu,, Práce bez hranic,, a jako Evropan s tím tedy nemam žádný morální problém a take nemam nic proti cizincům, za mne at si kazdy dela tam kde je mu libo.
Omlouvám se, nechtěla jsem Vás nijak urazit, spíš chtěla poukázat na to, co tu psali ostatní, že nám cizinci berou práci, mně osobně cizinci nevadí