Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano není strana ani levicová ani pravicová. Razí heslo „všechno všem!“.
@Mango_Lassi Nechápu. něco jiného je průzkum typu koho budete volit nebo koho jste volili a něco jiného je vycházet z volebních výsledků. Ale o to nejde. Já docela dubře chápu, že je spousta lidí, kteří by se k Babišovi veřejně nepřiznali jenom kvůli té štvanici, která se tu vedla. A myslím si, že je to prostě směšné, protože pořád nemá většinu - a pořád je tu přece senát a prezident jako pojistka. Takové démonizování je směšné - a myslím i to byl důvod, proč dopadly volby tak, jak dopadly.
@inkakřivák všechny předvolební průzkumy jsou anonymní, nevím, kdo se má k čemu přiznávat. A taky zahrnují dotazy na vzdělání a typ vykonávané práce.
Ostatně, ani ty předvolební průzkumy se u Babiše příliš nemýlily.
Poznámku o démonizaci nechápu a nepovažuju za věcnou.
To, že voliči ksčm a ČSSD přešli k Babišovi je vidět při pohledu na volební výsledky, na to není třeba nic složitého studovat. Kam tak asi té levici zmizeli, že
Příspěvek upraven 27.10.17 v 13:54
@inkakřivák píše:
@Mango_Lassi Nechápu. něco jiného je průzkum typu koho budete volit nebo koho jste volili a něco jiného je vycházet z volebních výsledků. Ale o to nejde. Já docela dubře chápu, že je spousta lidí, kteří by se k Babišovi veřejně nepřiznali jenom kvůli té štvanici, která se tu vedla. A myslím si, že je to prostě směšné, protože pořád nemá většinu - a pořád je tu přece senát a prezident jako pojistka. Takové démonizování je směšné - a myslím i to byl důvod, proč dopadly volby tak, jak dopadly.
Psala jsem, že to politologové předkládali v povolebních debatách, tedy když se vyhodnocovaly výsledky voleb. Neznamená to ale, že to je z povolebního průzkumu. o sis asi tak vyložila.
Každopádně jsem četla teď rozhovor s Babišem a líbí se mi jeho argumenty. jen začínám být alergická na slovo „kampaň“ a „účelová“ ![]()
@inkakřivák máš li dotazy k metodě, tento člověk ti to vysvětlí
https://twitter.com/…486122815489?s=09
To je těsně před - a já myslela že po. Prostě si myslím - a znám i lidi, kteří by nahlas neřekli, že volí ANO - a nejsou to ani starší ani chudí ani bez vzdělání. Jenom se jim nechce poslouchat řeči na téma koblihy. Jo? A jsou to i lékaři, kteří je volili. Pravdaže, nejsou to osmnáctileté děti.
@inkakřivák Jo, souhlasím. Kobliháři mi taky vadí. A taky mi vadí pravdoláskaři a havloidi a podobná označení…asi nějaká móda. ![]()
@inkakřivák tak samozřejmě že Ano volili i lékaři a další nemanuální profese, to nikdo nepopírá. Viz ty grafy v tom odkaze. Ale tohle prostě není o tom, co jsi volila ty, tvoje rodina nebo sousedka. To je spíš projekce na celou společnost. Bavíme se o velkých skupinách lidí a voličských trendech
@kontramatka Je to jen forma dehonestace lidí jiného názoru. Nic víc. Nesnáším to, stejně jako formulaci - všichni ti Kalouskové, Babišové atd.
Jak se dělají předvolební průzkumy celkem vím. A že jim moc nevěřím, to bude asi tím, že jsem jednoduše nedůvěřivý tvor.
Kam se přesunuli voliči všech těch stran je celkem jasné i mně.
@Mango_Lassi píše:
@inkakřivák všechny předvolební průzkumy jsou anonymní, nevím, kdo se má k čemu přiznávat. A taky zahrnují dotazy na vzdělání a typ vykonávané práce.
Ostatně, ani ty předvolební průzkumy se u Babiše příliš nemýlily.
Poznámku o démonizaci nechápu a nepovažuju za věcnou.
To, že voliči ksčm a ČSSD přešli k Babišovi je vidět při pohledu na volební výsledky, na to není třeba nic složitého studovat. Kam tak asi té levici zmizeli, žePříspěvek upraven 27.10.17 v 13:54
Aha, a ty Piráty volil kdo? Oni nejsou levice?
@Gnaar píše:
Aha, a ty Piráty volil kdo? Oni nejsou levice?
Ne, levice to není
@Mango_Lassi píše:
Ne, levice to není
Aha a černý kolečko je bílý obdelník? ![]()
A co fotky Bartoše na akcích Antify nebo u prasečáku?
@Gnaar píše:
Aha a černý kolečko je bílý obdelník?
A co fotky Bartoše na akcích Antify nebo u prasečáku?https://www.lidovky.cz/…y-domov.aspx?…
Vycházím z jejich programu, ten není výrazně levicový ani pravicový. Spíš středový.
A k té antife? Taky jsem se účastnila Czechteku a měla dready.
k levicovým názorům mám hodně daleko. K liberálním blízko ![]()
@Gnaar jinak si myslím, že voliči pirátů =prvovoliči + ex voliči topky.
Oni to samozřejmě vědí. A přiznám se, že mě ty dotazy opravdu překvapují od lidí s VŠ, u kterých tak nějak předpokládám jakési povědomí o statistice a vědeckých metodách