Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No ano, proloboval. To jo. A? Problém? Problém vidím v poslancích, kteří se nechali. Protože kdo je horší, řekněme? Ten který lobuje, nebo ten, který zradí svůj poslanecký slib a nechá se utáhnout? Prostě a jednoduše - on využil možnosti a hotovo. A nepřekračuje zákon. Lobuje se stále, nebo ne?
A navíc pokud dobře vidím, tak se píše - několik zájmových skupin a jedna z nich je Agrofert. Asi tak. A když už tedy jsme v tom boji proti lobbování, co ostatní zákony, které šly na ruku jiným? A že jich je!
Jednoduše - pořád jako většího parchanta vidím člověka, který úplatek vezme, než člověka, který ho nabídne. protože ti poslanci tam nakonec něco slibují, ne? A klidně zradí své volební sliby, což mne moc nepřekvapuje, nebo i poslanecký slib, což je hnus, a navíc za pár šupů. A potom vykřikují, jak je ten nebo ten parchant, když využije platný zákon? A kde yli, když se schvaloval. Stačilo nenechat se koupit a nebyl by schválen. Asi tak. Prostě - kdyby nebylo úplatných lidí, nebylo by ani úplatkářů - což jsou v podstatě ti lobbisté.
@nostress píše:
http://www.blesk.cz/zpravy
Rána pro Babiše ze Slovenska. Ústavní soud zrušil verdikt v kauze „agent StB“.
a četla jsi to jeho vyjádření
https://www.novinky.cz/…l-babis.html je to akce mafie, není to náhoda, že slovenský ústavní soud to zrušil před volbami, je to boj našich tradičních politických stran, aby se ho zbavili. Takhle dlouhé prsty mají ti naši tradiční politikově, policii mají pod palce, státní zastupitelství mají pod palcem, teď i slovenský ústavní soud mají pod palcem. Jeden si říká, jestli to náhodou nejsou klucí šikovní
i estébák zírá, co všechno ty naše tradiční politické strany umí ![]()
Jo pozor a ještě se ta naše mafie snaží ovlivnit i OLAF…on začíná být regulérná magor. I když pravda, že s tím svinstvem, co na něj denně vylézá už ani jinou obhajobu vymyslet nemůžou, s tím už si neporadí ani super PR tým. Jen volič kobliha to stále nevidí, vždyť ty kecy o mafii už jsou naprosto nehorázný
@terinka4444 píše:
a četla jsi to jeho vyjádřeníhttps://www.novinky.cz/…l-babis.html je to akce mafie, není to náhoda, že slovenský ústavní soud to zrušil před volbami, je to boj našich tradičních politických stran, aby se ho zbavili. Takhle dlouhé prsty mají ti naši tradiční politikově, policii mají pod palce, státní zastupitelství mají pod palcem, teď i slovenský ústavní soud mají pod palcem. Jeden si říká, jestli to náhodou nejsou klucí šikovní
i estébák zírá, co všechno ty naše tradiční politické strany umí
Příspěvek upraven 28.03.19 v 00:00
No já už jen čekám, kdy na něj nějaká práskne, že ji znásilnil - tak před padesáti lety, to je oblíbené, a že žere nemluvňátka. To mi ještě chybí, jinak už je to kompletní.
@inkakřivák píše:
No já už jen čekám, kdy na něj nějaká práskne, že ji znásilnil - tak před padesáti lety, to je oblíbené, a že žere nemluvňátka. To mi ještě chybí, jinak už je to kompletní.
Ještě by taky mohl obchodovat s bílým masem a žrát děckám pastelky. ![]()
No jestli žere děckám pastelky, tak to teda už by byl vrchol. A to i ty velký trojhranný tlustý? To snad né, to už by bylo fakt na lynčování. S masem at si obchoduje, však Vodnanský kuře je jeho a kuřecí je bílý, ale žrát pastelky, ty tlustý, to už vážně ne.
Z jeho obhajování vyznívá, že čím víc přestupků na něj praskne, tím je nevinnější. Až přijde žaloba za sexuální obtěžování, bude naprosto čistý.
No však. Ale ty pastelky, ty bych mu neodpustila. A volila bych někoho jinýho. Každý máme svá tabu.
@inkakřivák píše:
a ty jeho slova, jak našipolitici a mafie ovlivnili ústavní slovenský soud, aby ho poškodili, to Nic? Nebo jeho řeči, že se mafie snaží ovlivnit olaf, mezinárodní dohled nad dotacema, taky nic? No jo, co na to napsat někomu, kdo si z toho dělá legru o žraní dětem pastelek
To je mi úplně šumák, at si říká co chce, já už fakt jen čekám, co se vyvalí zítra. Ale přísahám, že jestli ty pastelky, tak přijde o můj hlas.
No mám skákat z okna? každý máme něco, co nám vadí víc a mín. Ty zase bojuješ za každému stejně, no. A? je to to tvoje právo.
@terinka4444 píše:
a ty jeho slova, jak našipolitici a mafie ovlivnili ústavní slovenský soud, aby ho poškodili, to Nic? Nebo jeho řeči, že se mafie snaží ovlivnit olaf, mezinárodní dohled nad dotacema, taky nic? No jo, co na to napsat někomu, kdo si z toho dělá legru o žraní dětem pastelek
Příspěvek upraven 28.03.19 v 00:00
@nostress píše:
Přesně. Mnoho lidí evidentně ani netuší, o co všechno tady jde.
Chce vládnout, aby nemusel do vězení, píše o Babišovi slovenský deník.
Je tam velmi přínosné video, které stojí za shlédnutí.
http://www.info.cz/…k-15610.html
No jistěže, to jak se vytasil s olafem, to je naprosto účelové připravování půdy. potřebuje vládnout, aby se vyhnul trestnímu stíhání a potřebuje vládnout, dokud mu neskončí ty jeho výjimky na řepku. Za dobu ve vládě zvednul svůj majetek ze 44miliard na 88miliard. Proč asi má zapotřebí být ve vládě? Z lásky k našemu národu? vážně je někdo tak tupý, že si tohle myslí?