Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terinka4444 Žiju v naší zemi a posuzuji politickou scénu zde, nikoliv v zahraničí. A zdali ty máš regulérní hrůzu z Babiše, já mám regulérní hrůzu z jiného potentáta. Co člověk, to názor, tak to bylo, je a bude i nadále.
@Jedna babička píše:
@terinka4444 Žiju v naší zemi a posuzuji politickou scénu zde, nikoliv v zahraničí. A zdali ty máš regulérní hrůzu z Babiše, já mám regulérní hrůzu z jiného potentáta. Co člověk, to názor, tak to bylo, je a bude i nadále.
Jo, jenže naše země pod jeho vedením k tomu spěje. Syndrom vařené žáby. Bohužel.
@Anonymní píše:
Díky EET a kontrolnímu hlášení se moje rodina má daleko lépe než dříve, myslím v podnikání. Takže za mě ANO ( volím toho, kdo má pro mě přínos)
Příspěvek upraven 27.03.19 v 23:36
@terinka4444 Nemyslím si, ale opět, věc názoru každého z nás.
@Johnny7 píše:
Sládka známe my 40ti letí. Mladší asi moc ne.
No tak to uber. Mě je o pár let mín a tuhle v rádiu jsem ho po letech poznal i po hlase ![]()
@Jedna babička píše:Žijeme v demokratické zemi, protože ty můžeš ANO svobodně volit a jinej ti může svobodně říct, co si o tom myslí.
Souhlas, kdo napíše veřejně, že bude volit ANO, dostane zde od některých prudkou sodu, kdo napíše anonymně, že bude volit ANO- stane se okamžitě terčem, že se za svůj názor stydí. A pak, že žijeme v demokratické zemi se svobodnou formou svého osobního názoru.![]()
![]()
@ruzovasrnka lepsi alternativu?? No je asi fakt, ze vetsi zlodej tam neni
![]()
@Pidulka1991 píše:
@ruzovasrnka lepsi alternativu?? No je asi fakt, ze vetsi zlodej tam neni![]()
Na to řekne občan volič, že kdarnúť nepotrebuje, bo už má dost. Holt Žlutý baron
@Jedna babička
uff, takže prvně, většinou za to EU nemůže, jen v ČR jsme papežtější než papež a nevím proč to vždycky vezmeme za ten horší a složitější konec, pokud EU na nějaké projekty navyšuje úředníky, vždy je platí (je otázkou, jestli jsou schopni si ty dotace k tomu vyběhat)
za této vlády vzrostla administrativa a počet úředníků jako nikdy v minulosti, jen kvůli EET vzniklo spoustu, občany placených míst, když se pak zjistilo, že se na EET tolik nevybralo a kasa je prázdná, muselo se kleknout na pár firem, zničit je, zabavit majetky a rozptýlit tak, aby nebylo vidět jaké jsou dluhy
když se obyčejný člověk spletl byť o 100 Kč v jakékoliv dani či podobné číčovině, hned na něj vlítli se správním řízením, a pokuty likvidační…oni to nemohou svést na účetní jako pan Babiš - milion sem milion tam a pokuta smešná a ještě jim většinu odpustili ![]()
takové změny, nesmysly na úřadech, v účetnictví, k ničemu nevedoucí…většinou ani na úřadech ženský nevěděly jak to vyplnit, omlouvaly se, že za to nemůžou, že jim jen posílají nové a nové „zákony“ a čekají na školení…ale když to člověk podal pozdě, už hned dopis s výhružkami a pokutami…smutné, strašně smutné
to se týká i přídavků - teď jsem to s klientkou řešila - dali jí formulář, za měsíc ho donesla, omluva, že tam nahoře formulář změnili, tenhle je neplatný, ale nový není, ať se staví za měsíc…za měsíc další formulář, že ho má vyplnit, ale přijmou ho až za měsíc, zatím prý na něj nemají školení
, no za týden tam jdem, tak jsem zvědavá
![]()
a takovýchto absurdit se za 4 roky vyrojilo tolik, že to člověka znechutí k jakékoliv činnosti
@catherine100 absurdity zmeny a nejasnosti v administrative pri zmenach formularu novelach zakonu apod. byly vzdy a budou za kazde vlady nejenom nyni za posledni 4 roky. kdyz budu mit pifku na vladnouci stranu v konkretnim obdobi budu tvrdit ze za to mohou oni v cele parade a je jedno zda slo o babise necase topolanka klause nebo kalouska. proste za vse muzou v zemi oni protoze jsou u moci.
a promin tedy ale na urade maji metodika a pokud si neni jista referentka tak me nikdy metodik neodmitl poradil k oboustranne spokojenosti. vse je vzdy o lidech domluve slusnosti. a v nazorech na politiku a lidi v ni pak samozrejme o tom ze kdyz chces psa bit vzdy si hul najdes.
@Jedna babička
působím v tomto oboru dlouho, ano každá vláda udělala pitomosti, ale za této vlády je to opravdu šílené a ne, tohle se nestavalo, ale to je proste pro voliče ANO typické, pokaždé když se s nimi člověk bavi nemají argumenty a jako Andrej jen ukazují na jiné ![]()
@Emimin7 píše:
Za mě by byl frajer, kdyby zvýšil minimální mzdu, protože by se ho to jako zaměstnavatele spousty lidí týkalo. Tím by ukázal, jak je tu pro lidi.
Nooo ono to není s tou minimální mzdou tak jednoduché, neb je klíčem ke spoustě odvodů a sociálních dávek. Pokud by se radikálně zvedla, bude nejvíce křičet celá soukromá sféra, neb se podle její výše automaticky zvýší všechny odvody. Současně se zvýší o nějaké to procento podpora v nezaměstnanosti a některé další sociální dávky. A po pravdě, abych se dívala na to, jak dlouhodobá nemakačenka pobírají vyšší sociální dávky a ostatní se vysmívají, tak to ať se minimální mzda zvyšuje průběžně postupně než nějako výrazně a radikálně.
@catherine100 též působím ve svém oboru velice dlouho a nebudu se s Tebou přít. Jak jsem již napsala, kdo chce psa bít, hůl si vždy najde. Za každé vlády byly aféry a kauzy, které stály daňové poplatníky nehorázné prachy. Pro mě jako občana ČR a voliče velké plus za to, že babišovská vláda v naší zemi nastolila systém EET a tím se snaží zprůhledňovat příjmy soukromé sféry, aby byly skutečně daněny tak, jak se mají.
@Jedna babička EEt ničí konkurenčí boj, myslím si, že není v pořádku, že majitel jedné z největších firem má přehled o tom kdo co a za kolik prodava. ten kdo podvodem zničil plno firem, lidi vyházel a dal jim minimální mzdu. ten co proloboval zákon o biopalivech, které ničí motory aut a on devastuje naši přírodu řepkou! jeho výrok o tom, že na trhu nemají co dělat malé a střední firmy. ničí malé farmáře a obchodníky.. jenže ano někdo mu napíše krásný proslov a všichni slintají jak je úžasný. Ne opravdu není, je to prachsprostý zloděj a plno jiných by už dávno sedělo v base!!mimochodem čapí hnizdo je jen špička ledovce leváren co milovanej pan Babiš udělal.