Kdo budete volit ANO?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
3.10.17 18:04
@pohledzdruhestrany píše:
Nezapomněla jsi na miliardy dotací do biopaliv? Samozřejmě zcela legální..to je totiž ten vyšší level, kterej by nás měl děsit.

Nezapomnela, ale jak jsem psala, resi se capi hnizd a vrti se psem. Je videt, ze na to gro - solary, repka si nikdo nedoslapne.
Jen Bures je vic videt. A jak se ten ekl koncentruje v jedné osobe, je to větší ohrozeni, nez skupina loutkovodicu v pozadi.

Ale kudy z toho ven? :nevim: Ztracim viru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
@pohledzdruhestrany píše:
A víš proč to budí tolik emocí, protože lidem, co maj něco v hlavě, dochází, že tohle už není sranda a zavání to snahu totálně obrátit chod týhle země.

Pravda. Ale stejně je nikdo nepresvědčí. :nevim: Většina jeho voličů se o politiku nezajímá a když, tak jenom povrchněji. A Babiš je prostě pojem. Něco jako byli Lunetic svyho casu pro nactilety pubertacky. Každej ví, že je to s. racka, ale s. racka v líbivym obalu. Zpěv falešnej, ale o tom, jak moc maji radi maminku, vsichni se budou mit skvěle a vše je boží. To zabírá. A taky zabralo. Nešlo tomu utéct, byli proste všude. I tak je neposlouchali všichni, ale bylo jich dost.

No a teď zkus přesvědčit takovou fanynku, že je nemá poslouchat, trhas jim plakáty, a říkáš, že takový Guns N Roses jsou lepší. Jasně, jsou, ale ona si bude myslet něco o p. rdeli a ten plakat si tam stejně nalepí zas. Protoze ona ma jinej nazor a mysli si, ze lepsi. Stejne jako ty. Ji se proste libi Lunetic a nezajímá ji zadnej rock. Nenecha si do toho kecat. To vidis vlastně i tady…
Ta fanynka z toho prostě musi „vyrust“. Ona neni treba blba, jen se ji zrovna trefili do nalady, vkusu…Ma to pro ni ted hodnotu. :nevim: Je to jedna z modnich vln a jen cas ukaze, jestli se udrží a opravdu za neco stoji. :nevim:

Vetsina Babiš Fans z toho po volbach taky „vyroste“. Vsak on se o to uz on sam postará, o to se nebojim.

Příspěvek upraven 03.10.17 v 18:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro

@PandaVanda víš co, respektovat můžu lidi, co volí ČSSD, KDU, Svobodné, Zelené, ODS, Realisty,… Jakoukoliv normální stranu. O voličích Okamury, Dělnické strany, soudruhů apod.si zase můžu myslet, co chci, ale i divnolidi a extrémy do politického spektra holt patří. Ale voliči Babiše? To se respektovat nedá. Za prvé ty lidi vědomě ignorují ohromnou hromadu důkazů o to, že ten člověk je asociální psychopat, který se neštítí absolutně ničeho - snad akorát o něčí fyzické likvidaci se u něj neví, ale lidí i firem zničil už dost, neštítí se k tomu využívat ani státní aparát… - a furt mu to budou věřit, jak to s námi myslí dobře. Mě je fuk, že jsou naivní jak zmrzka na topení. Mě štve to, že když se jim toho zmetka povede zvolit, tak já v tom jeho zvráceném Babišistánu budu muset žít. A je úplně jedno, jestli jsou unešení z Andrejka, koblih nebo těch bezva lidiček kolem něj - pro Babiše i pro mě ta rovnice vychází furt stejně. Takže ano, mají se proč o svých názorech nešířit (možná by ještě mohli zapřemýšlet, proč to tolika lidem v okolí nepřijde OK) a ne, není možné si říkat „nu což, je demokracie“. Ve straně ANO už moc demokracie nezbývá.

• Citovat
  • Upravit
9371
3.10.17 18:14
@PandaVanda píše:
Hele, ja znam par lidi, co ANO volí a vím, že se s tím nikde moc nešíří, protože se s nima pak každej začne hned hádat. To máš potom těžký :nevim:

Máme zatím ještě pořád něco jako demokracii, každý má právo volit podle svýho nejlepšího vědomí. Je pravda, že by se to lidi obecně, měli naučit respektovat. :nevim:

Příspěvek upraven 03.10.17 v 17:21

Není ale demokracie i o tomhle, slyšet to, co slyšet nechceš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79818
3.10.17 18:19

@Emimin7 Podle mne není demokracie v tom, nadávat člověku s jiným názorem do tupanů a buranů a kdovíčeho. Přece můžu klidně a slušně říct, že tedy Baiše nikdy, že je takový a makový a že by měli lidé hodně přemýšlet o tom, komu ten hlas dají. Netřeba urážek ani vulgarismů. A jinak - at si každý volí jak chce. I opačný názor se dá říkat slušně. No a protože já jsem se právě dozvěděla, že babiš už prý nemá šanci, tak já ho podpořím. Mně je ho líto, tak se snažil, tak se dřel a najednou nic? tak aspon jeden hlas. Chudák. Nadřel se jako pako.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
3.10.17 18:23

@inkakřivák Samozřejmě myslím v rámci slušnosti. Reagoval jsem na hádky, které mouhou být i civilizované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
3.10.17 18:27
@Emimin7 píše:
Není ale demokracie i o tomhle, slyšet to, co slyšet nechceš?

Ale jo, ale lze to snad říkat slušně, bez výsměchu, napadání, ponižování a jiných podobnych srandicek.

Je to zbytecny a efekt nula. Nebo vidíš něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9492
3.10.17 18:27

@elibro Přesně to, co si myslíš o straně ANO a některých lidech v ní, si já mohu myslet o Tvé preferované straně a její zástupcích. A taky mi bylo a případně i bude nepříjemné a proti srsti žít ve společnosti, kterou vedli nebo budou vést zástupci stran, ke které jsem měla (mám) já osobně výhrady a nesouhlasila jsem (nesouhlasím) s jejich názory a chováním. Ale rozhodně respektuji názor ostatních lidí - voličů, i přesto, že se s ním neztotožňuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
3.10.17 18:29
@inkakřivák píše:
@Emimin7 Podle mne není demokracie v tom, nadávat člověku s jiným názorem do tupanů a buranů a kdovíčeho. Přece můžu klidně a slušně říct, že tedy Baiše nikdy, že je takový a makový a že by měli lidé hodně přemýšlet o tom, komu ten hlas dají. Netřeba urážek ani vulgarismů. A jinak - at si každý volí jak chce. I opačný názor se dá říkat slušně. No a protože já jsem se právě dozvěděla, že babiš už prý nemá šanci, tak já ho podpořím. Mně je ho líto, tak se snažil, tak se dřel a najednou nic? tak aspon jeden hlas. Chudák. Nadřel se jako pako.

Jsi hodná :kytka: Alespon nekdo tu jeho snahu ocení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
3.10.17 18:35
@PandaVanda píše:
Ale jo, ale lze to snad říkat slušně, bez výsměchu, napadání, ponižování a jiných podobnych srandicek.Je to zbytecny a efekt nula. Nebo vidíš něco jiného?

Bez napadání rozhodně ano, reagoval jsem spíš na to, že je v pořádku nesouhlasit s názory ostatních a svůj nesouhlas vyjádřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79818
3.10.17 18:41

@PandaVanda Že jo. A člověk má pomáhat chudým a ubohým a opuštěným. Dyk i psa máme z útulku - a jaký je to debil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
3.10.17 18:42
@Emimin7 píše:
Bez napadání rozhodně ano, reagoval jsem spíš na to, že je v pořádku nesouhlasit s názory ostatních a svůj nesouhlas vyjádřit.

To samozřejmě v poradku je, souhlasim s tebou :) Tim, že se s lidmi, co volí ANO lidi hádají, a proto se s tim nesiri, jsem myslela prave takove to rypani, vysmech a urazky. Hadky útočné, ne s argumenty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79818
3.10.17 18:43

Navíc si myslím, že čím ostřejší jsou ty útoky, tím víc se nakonec ti lidé zaseknou ve své volbě. Agresivita nic nevysvětluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
3.10.17 18:46
@Anonymní píše:
@Jedna babička Díky. Právě po přečtení předchozích zlých reakcí na voliče ANO jsem napsala anonymě. A i tak je to špatně :mrgreen:

Při vší úctě k diskutujícím, zrovna Babiš se svým slovníkem a napadáním k politické kultuře moc nepřispívá. De fakto si na tom „všeci kradnú“ založil program. Jo a ještě na tom, že on už si nakr… vlastně poctivou prací vydělal dost, takže už víc nepotřebuje. Je samozřejmě právem jeho voličů, aby mu to věřili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79818
3.10.17 18:50

@Pedro 00 Víš co je legrační? To jak se pořád opakuje to všetci kradnů. Ale že živnostníky už pár politiků klidně označilo za parazity, kteří ze systému jen berou a nic do něj nedávají, to nikomu nevadí? To se mne tedy dotlklo mnohem víc. Jediné, co já od státu chci je, aby mne nechal dělat to co umím. A daně a pojištění platím a poctivě. Ani nespadáme do EET, protože všechno fakturujeme. Všechno. Asi tak. Takže tomu že všetci kradnů se prostě zasměju, ale parazit, to tedy nejsem. Pro mne jsou paraziti právě ti politici, kteří jen klapají hubou a plodí zákony, že se z nich člověku obrací kufr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová