Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terinka4444 píše:
To je jak Erdogan, že lidi nenapadne, že by se to mohlo stát i tady
Já prostě nepochopim psychologii člověka, kterej jim to žere. To jsou asi lidi, který hodně fungujou na první signální soustavu.
@terinka4444 píše:
To je jak Erdogan, že lidi nenapadne, že by se to mohlo stát i tady
když většina lidí nevolí nikoho… smutné. Na emiminu jsou, k volbám nepůjdou.
@elibro píše:
@Johnny7 což mě nepřestává fascinovat. Jak teď někde řekl Kalousek: za to, co se děje kolem Babiše, za ty kauzy, podvody a střety zájmů, by ještě před pěti lety každého politika lidí odpravili - a dnes se politologové dohadují, že Babišovi to ještě pomůže.To není tím, že „oni“ by to nahoře byli tak strašní. To je jen a jen tím, že v tomhle národě si lidi neváží svobody a nemají prostě dostatek občanských kompetencí na zvládnutí bezbřehého populismu a politického marketingu.
opakuje se to ve vlnách, bohužel, zase je potřeba, aby si lid pořádně nabil ústa. Jen doufám, že to pak zase půjde napravit
@elibro píše:
@Jedna babička ty jsi vtipná. ANO není jen Babiš, jo?Tak určitě, on to vůbec není jenom jeho podnikatelsko-politický projekt založený na jeho osobní psychopatii, jak si nahrabat ještě víc peněz a moci, to víš že ne… Však co tam ti kluci ušatí od minulých voleb dělají, akorát nezištně slouží lidu, viď? Už jen když jsi jdu na trh pro ředkvičky k tomu jednomu trhovci, co po EET zbyl, je mi líp! A ta obdivuhodná demokracie u nich v straně, to taky srdíčko zaplesá… Jak tuhle Babiše zvolili jednomyslně jak Rusáci Putina? Anebo onehdy, jak kvůli jeho kauzám promptně měnili vnitřní předpisy? Praví demokrati, tihle klucí. Jen jim to doma všichni hoďte, Babiš se rád upozadí ve prospěch té hrozně moc promakané vize ANO, co nám s ní všem bude líp… Do toho. Konečně, budoucích generace si taky zaslouží nějakou tu hezkou one man totalitku, tuží to charakter.
Věc názoru. A hlavně nemám v úmyslu zabředávat do politických diskusí. Vyjádřila jsem svůj názor a odpověděla na otázku zakladatelky.
U nas cela rodina vude volit svobodne. ANO a cesta nejmensiho zla, sorry jako, ale to je snad to nejvetsi
![]()
@Jedna babička píše:… je to jako říct, že třetí říše nebyla jen o Hitlerovi.
Věc názoru. A hlavně nemám v úmyslu zabředávat do politických diskusí. Vyjádřila jsem svůj názor a odpověděla na otázku zakladatelky.
@WontTell píše: … je to jako říct, že třetí říše nebyla jen o Hitlerovi.
tak taky tam bylo ještě pár schopných lidí ![]()
Mmch protože @kontramatka má pravdu o tě diskuzi: budu volit TOPku. Tak jako oni si myslím, že potřebujeme silnou Unii a taky že ČR má být ve středu jejího dění, ne být ukňouránkem na okraji zájmu, co nikdy nemá na nic konzistentní názor. Zároveň jsem přesvědčená, že silný stát potřebuje silný soukromý sektor, že jeho hnacím motorem jsou živnostníci a menší podniky, se svou energií, nápady a inovacemi. Že dělat z nich zločince co všeci kradnú je zločin samo o sobě. Krom toho Kalousek o státních financích aspoň mluví vždycky s určitou logikou a argumenty, na rozdíl od toho pána, co si z ministerské funkce udělal akorát nástroj na likvidaci konkurence a k tomu čachruje s čísly tak stupidně, že mu na to (nekoupení) novináři přijdou obvykle hned.
Faktem ovšem je, že kdyby se k moci nedrali psychopati jako Bureš a Pitomio, tak bych klidně volila spíš Piráty… Takhle mám pocit, že větší opoziční strana potřebuje můj hlas víc.
@WontTell píše: … je to jako říct, že třetí říše nebyla jen o Hitlerovi.
i ti hodní Němci nakonec Hitlera přestali mít rádi, bohužel teda až potom, co pochopili, že je „podved“ a válku jim nevyhraje
@elibro píše:
Mmch protože @kontramatka má pravdu o tě diskuzi: budu volit TOPku. Tak jako oni si myslím, že potřebujeme silnou Unii a taky že ČR má být ve středu jejího dění, ne být ukňouránkem na okraji zájmu, co nikdy nemá na nic konzistentní názor. Zároveň jsem přesvědčená, že silný stát potřebuje silný soukromý sektor, že jeho hnacím motorem jsou živnostníci a menší podniky, se svou energií, nápady a inovacemi. Že dělat z nich zločince co všeci kradnú je zločin samo o sobě. Krom toho Kalousek o státních financích aspoň mluví vždycky s určitou logikou a argumenty, na rozdíl od toho pána, co si z ministerské funkce udělal akorát nástroj na likvidaci konkurence a k tomu čachruje s čísly tak stupidně, že mu na to (nekoupení) novináři přijdou obvykle hned.Faktem ovšem je, že kdyby se k moci nedrali psychopati jako Bureš a Pitomio, tak bych klidně volila spíš Piráty… Takhle mám pocit, že větší opoziční strana potřebuje můj hlas víc.
Hele víš, že s TOPkou jde Bursík? Dneska jsem se to dočetl, to je fakt zvěrstvo.
@pohledzdruhestrany píše:
Hele víš, že s TOPkou jde Bursík? Dneska jsem se to dočetl, to je fakt zvěrstvo.
nekecej, kdes to četl?
@Jedna babička Ani ne tak názoru, jako sledování i jiných, než Babišových médií, ale jak myslíš… Třeba máte v ANO strejdu, že jo, co já vím. Každý svého štěstí str- Oh wait. Vlastně u voleb každý strůjcem štěstí všech.
@terinka4444 píše:
nekecej, kdes to četl?
Dnešní Rozstřel se Stropnickým na idnes. Tak tvrdí to Stropnický, což je kapitola sama pro sebe, ale asi by takhle úplně nelhal ![]()
Zkritizoval i bývalého předsedu Strany zelených Martina Bursíka a jeho Liberálně ekologickou stranu (LES), která spojila síly s TOP 09. „To není žádná strana, to je Bursík, jeho rodina a asi dva nebo tři jeho přátelé,“ řekl Stropnický.
TOP 09 podle něj tato spolupráce jen uškodí a Bursík tím „zradil celý svůj život“. Naráží na to, že exministr životního prostředí dlouhodobě propaguje nahrazení jaderné energie obnovitelnými zdroji, zatímco TOP 09 v programu píše, že dostavbu jaderných elektráren brzdit nebude. Vyjádření Martina Bursíka zjišťujeme.
@pohledzdruhestrany jestli je to pravda, tak je
. Ale to by asi člověk fakt nemohl volit nikoho… I ta TOPka má mnohem víc černých puntíků, akorát mi z toho furt pro mě vychází nejlíp, no.
@elibro píše:
@pohledzdruhestrany jestli je to pravda, tak je. Ale to by asi člověk fakt nemohl volit nikoho… I ta TOPka má mnohem víc černých puntíků, akorát mi z toho furt pro mě vychází nejlíp, no.
Kalousek je velmi kontroverzní osoba, ale provedl nás krizí tak, že to běžný občan mnoho nepocítil. Já zvažuju Topku nebo ODS. Nemyslím, že je čas experimentovat se stranama typu Svobodní.