Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Apaji píše:
ANO ani omylem - vadí mi vše: osobou bureše počínaje a eurozrádci za ANO (telička, jourová aspol.), co hlasovali pro sankce vůči ČR konče. Pro mě nevolitelní a u těchto „lidí“ se ani nenamáhám psaním velkých písmen v jejich jménech.Piráti jsou Zelení beta. Vítači a chtějí přijmout euro.
KDU jsou pro mě křiváci, kteří by se spojili i s ďáblem, jen aby mohli mlaskat u koryt. A jsou prounijní, vítači a bělobrádek jezdí na školení do usa a hermann se pusinkuje s posseltem. K tomu opět jejich eurozrádci, kteří škodí republice v bruselu.
Chci referendum o vystoupení z EU a NATO. Chci referenda o podstatných věcech, které neměla zvolená strana v programu (a třeba ani nemohla mít, protože situace ve světě se vyvíjí různě. Kdo slyšel v roce 2013 o nějaké „migrační krizi“?). Chci osobní zodpovědnost, odvolatelnost politiků…Ostatní „drobnosti“ si můžeme doladit později. Hodím to SPD a dám Okamurovi šanci. Shoduju se s jeho programem, nabízí mi to, co chci.
a jak by sis takovou kravinu v realitě představoval, nějaký přesnější nástřel prosím, ne jen výkřik do tmy
@pohledzdruhestrany píše:
Určitě dobrá volba…když použiju argumentaci koblihářů, v minulosti jsme tu měli kok.oty, který když vládli tak kradli, ale o tu vládu tak nějak soupeřili, střídali se v boji o moc, takže to kradení muselo být ne tak okatý, v mezích totálního neznemožnění se kvůli dalším volbám, no a protože máme moudré voliče, tak si teď místo kokotů zvolíme ultrakokoty, který nebudou krást, ale ne proto, že to nebudou potřebovat, oni si prostě čistě legislativně nastaví celou zem do podoby, která jim bude vyhovovat a miliardy potečou do jejich Firmy (ehm státu) tak nějak narovinu čistě a legálně, prostě takovej krásnej korporátní fašismus jak za Mussoliniho.zemědělství a potravinářství kobliháři už mají, EET poskytuje neocenitelná data o tom, jak která konkurence podniká a která si dovoluje neobjednávat Kostelecký uzeniny, a finančáky to všechno pěkně pohlídají, no a po volbách až dostanete i Ministerstvo vnitra, tedy policii, to bude teprve ráj
Kostelecké uzeniny, tedy nic moc, pěkně šizené - oproti farmářům obyčejná průmyslová výroba.
Pro voliče ANO mám tip na povinnou četbu:
http://www.kmenta.cz/…y/boss-babis
@Johnny7 píše:
Kostelecké uzeniny, tedy nic moc, pěkně šizené - oproti farmářům obyčejná průmyslová výroba.
jenže nebudeš odebírat, budeš mrtvej Homolka ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím o zachování anonymu, nechci tu být veřejně propírána… Díky.Čím víc se to blíží, tím víc přemýšlím o tom, jestli nakonec volba ANO nebude cesta nejmenšího zla, protože vůbec netuším, koho jinýho volit. Máte to tak taky někdo?
Je to na každém, ale za mě já ANO volit nebudu. Korporátní státy jsou v U. S. A., tady to být nemusí. Buzerace EET, aby měl Bureš přehled o konkurenci, vždyť je to vych*ánek, který by bez státních dotací neměl nic. Komu se líbí plné lány nejedlé technické řepky, ten ať klidně volí Bureše.
Příspěvek upraven 03.10.17 v 15:22
Jeste vtipna scenka tatka sel po ulici oslovila ho pani doktorka ods ze koho bude volit rekl ze piraty ona na to ze proc tak po pravde odpovedel ze proto ze vsichni co tam jsou a byli kradou.. a ona na to no jooo oni pirati jeste ne protoze se tam jeste nedostali…no coment kdyz vam tohle reknout na volebni akci ze se proste vi ze jdo se tam dostane tacne si hrabat to je uroven ![]()
Před nějakou dobou mi dcera ukazovala z FB vtip. Už ho bohužel nenajdu. Byl to předvolební plakát ANO a na něm text: „Se.rou vás vaše děti? Volte ANO, pos. erete jim celý život.“
@Apaji píše:
S tím souhlasím!„Zlo je zlo… Menší, větší, střední, všechno jedno, proporce jsou relativní, hranice nejasné. Nejsem zbožný poustevník, nečinil jsem v životě jen dobro. Mám-li však volit mezi dvěma zly, nevolím raději vůbec…" A. Sapkowski
toho jsem se nedržela při prezidentské volbě. Kníže byl pro mě nevolitelný, Zemanovi jsem nevěřila nikdy a neměla ho ráda nikdy, byl tím menším zlem. Teď to vidím a měla jsem raději nevolit a neúčastnit se toho
ale nikdy jsem volby nevynechala. Další prezidentské volby se děsím zrovna tak.
@phoma píše:
Jeste vtipna scenka tatka sel po ulici oslovila ho pani doktorka ods ze koho bude volit rekl ze piraty ona na to ze proc tak po pravde odpovedel ze proto ze vsichni co tam jsou a byli kradou.. a ona na to no jooo oni pirati jeste ne protoze se tam jeste nedostali…no coment kdyz vam tohle reknout na volebni akci ze se proste vi ze jdo se tam dostane tacne si hrabat to je uroven
Hustý teda… ![]()
Zakl.
@Keyllah píše:
Co nějaká menší, ne až tak známá, strana? nemáte nějaký zajímavý tup na koho se zaměřit?:-)
Svobodní?
@ivašot. píše:
Před nějakou dobou mi dcera ukazovala z FB vtip. Už ho bohužel nenajdu. Byl to předvolební plakát ANO a na něm text: „Se.rou vás vaše děti? Volte ANO, pos. erete jim celý život.“
To je přesné.
@Jedna babička ty jsi vtipná. ANO není jen Babiš, jo?
Tak určitě, on to vůbec není jenom jeho podnikatelsko-politický projekt založený na jeho osobní psychopatii, jak si nahrabat ještě víc peněz a moci, to víš že ne… Však co tam ti kluci ušatí od minulých voleb dělají, akorát nezištně slouží lidu, viď? Už jen když jsi jdu na trh pro ředkvičky k tomu jednomu trhovci, co po EET zbyl, je mi líp! A ta obdivuhodná demokracie u nich v straně, to taky srdíčko zaplesá… Jak tuhle Babiše zvolili jednomyslně jak Rusáci Putina? Anebo onehdy, jak kvůli jeho kauzám promptně měnili vnitřní předpisy? Praví demokrati, tihle klucí. Jen jim to doma všichni hoďte, Babiš se rád upozadí ve prospěch té hrozně moc promakané vize ANO, co nám s ní všem bude líp… Do toho. Konečně, budoucích generace si taky zaslouží nějakou tu hezkou one man totalitku, tuží to charakter.
Zrušit imunitu poslanců - jen na proslovy v Parlamentu. Zrušit přeběhlictví ze strany do strany. Pokud NKÚ nebo jiný kontrolní úřad najde chyby v hospodaření nějakého ministerstva, najde nevýhodné smlouvy (viz drábek a jeho náměstek šiška například), tak vyvodit odpovědnost. Kdo byl pod tím podepsaný? Kdo měl své zaměstnance kontrolovat? Kdo měl o všem vědět?
Všechno jde, když se chce, Páky tu jsou, Ústava a zákony se mohou změnit - rozpad RVHP, rozpad východního bloku, roztržení Československa, tvoření a několikeré doplnění či změny Ústavy, vytvoření celých nových zákoníků, financí - vše šlo. A najednou by to nešlo?
@elibro píše:
@Jedna babička ty jsi vtipná. ANO není jen Babiš, jo?Tak určitě, on to vůbec není jenom jeho podnikatelsko-politický projekt založený na jeho osobní psychopatii, jak si nahrabat ještě víc peněz a moci, to víš že ne… Však co tam ti kluci ušatí od minulých voleb dělají, akorát nezištně slouží lidu, viď? Už jen když jsi jdu na trh pro ředkvičky k tomu jednomu trhovci, co po EET zbyl, je mi líp! A ta obdivuhodná demokracie u nich v straně, to taky srdíčko zaplesá… Jak tuhle Babiše zvolili jednomyslně jak Rusáci Putina? Anebo onehdy, jak kvůli jeho kauzám promptně měnili vnitřní předpisy? Praví demokrati, tihle klucí. Jen jim to doma všichni hoďte, Babiš se rád upozadí ve prospěch té hrozně moc promakané vize ANO, co nám s ní všem bude líp… Do toho. Konečně, budoucích generace si taky zaslouží nějakou tu hezkou one man totalitku, tuží to charakter.
Tak to je, jak jste to trefně popsala. Bohužel jsou zoufalci, kteří si myslí, že Bureš je poctivý člověk.
Ty jo myslela jsem, že člověk může vyjádřit svůj názor a inteligentní lidé byť s ním nesouhlasí jej dokáží respektovat. Ale ne tady se aktivně uráží, používají se jízlivé poznámky apod. Lidi jsme snad dospělí tak se dle toho chovejme ![]()