Kdo budete volit ANO?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2926
3.10.17 14:53

My volime piraty, prave proto, ze jsou proti ANO, ze kteryho :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
3.10.17 14:54

Ano budu volit Ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40384
3.10.17 14:55
@Anonymní píše:
U nás bude volit ANO celá rodina ;-)

A s jakou marmeládou byly koblihy letos? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
@Anonymní píše:
@terinka4444
Anonymě přesně kvůli takových pipin jako jsi ty, které nerespektují cizí názor, ale raději začnou urážet :*!

aha, takže ty používáš výrazy typu pipina na někoho, ale já tě urážím dotazem, jestli se za to stydíš, protože svůj názor píšeš anonymně, takže stydíš. No hlavně že jsi anonymně hrdinka na výrazy typu pipina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
@Ou píše:
Nejmenší zlo?

Volit někoho, kdo naslibuje cokoliv, aby mohl pokud možno sám převzít moc?

Komu je úplně jedno co říkal před pár měsíci, teď mu jeho makreting pomůže prosadit zrovna to, co říká teď?

Kdo neváhá zneužít finanční úřady proto, aby se zbavil nepohodlných konkurentů pro svoje firmy? O kterých tvrdí, že už nad nimi nemá kontrolu a pak najednou hlásí lži o tom, kolik berou zaměstnanci v drůbežárně? (to je prima, že personální oddělení sděluje někomu, kdo s firmou nemá nic společného takhle důvěrné údaje)

Někoho při konfrontaci s čímkoliv nepohodlným jen kňourá a nebo začne nadávat?

A tedy především někoho, kdo zcela ignoruje demokratický principy, stranu má jen jako support a myslí si, že je dobrý nápad řídit stát jako firmu? Tedy mít plnou kontrolu nad tím, co se děje, ignorovat zákony a vše používat tak, jak si myslí on, že je to nejlepší?

sorry, jako.

@Ou

Naprosto souhlasím! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
@Anonymní píše:
Nad těma jsem taky přemýšlela, vadí mi ale jejich proimigrace :nevim:Zakl.

super volba :palec: pro toho, kdo má rád neomarxistický sociální inženýry… taky proto je maj „moc rádi“ zelený, protože jim berou hlasy, jen ať se mezi sebou pomlátěj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161

Ano

Příspěvek upraven 03.10.17 v 15:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.10.17 14:56
@Pudloslava píše:
Jsem chtela napsat, ze se nikdo neprizna…a aono jo :-) No potes koste.

přizná, anonymně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
3.10.17 14:57

Ještě nevím koho volit. Je to stejně jedno, protože vítěz bude v koalici s další stranou/stranami a vždycky se nějak domluví. Možná Svobodné? Ale ještě jsem to úplně nedomýšlela. A menší zlo jsem volila při volbě prezidenta. Je to nepříjemné volit menší zlo. Ale když chce člověk splnit tu občanskou povinnost, tak někdy není vyhnutí. Ovšem u nás je dost jiných stran. Když nechcete volit Ano, ČSSD, ODS, komunisty ani křesťany, tak je další řada stran…teď jak to tu píšu, tak asi ty svobodné no. Uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
3.10.17 14:58
@Ou píše:
Nejmenší zlo?

Volit někoho, kdo naslibuje cokoliv, aby mohl pokud možno sám převzít moc?

Komu je úplně jedno co říkal před pár měsíci, teď mu jeho makreting pomůže prosadit zrovna to, co říká teď?

Kdo neváhá zneužít finanční úřady proto, aby se zbavil nepohodlných konkurentů pro svoje firmy? O kterých tvrdí, že už nad nimi nemá kontrolu a pak najednou hlásí lži o tom, kolik berou zaměstnanci v drůbežárně? (to je prima, že personální oddělení sděluje někomu, kdo s firmou nemá nic společného takhle důvěrné údaje)

Někoho při konfrontaci s čímkoliv nepohodlným jen kňourá a nebo začne nadávat?

A tedy především někoho, kdo zcela ignoruje demokratický principy, stranu má jen jako support a myslí si, že je dobrý nápad řídit stát jako firmu? Tedy mít plnou kontrolu nad tím, co se děje, ignorovat zákony a vše používat tak, jak si myslí on, že je to nejlepší?

sorry, jako.

Pod toto se podepisuju. Hezky napsáno a doufám, že lidí s rozumem bude většina a ANO volit nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
3.10.17 14:58

Nebudeme volit Ano cela rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
3.10.17 14:59
@free333 píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
3.10.17 14:59
@IvePr píše: Žádná strana ti nemůže 100% vyhovovat, pokud se na to díváš s otevřenýma očima a nohama pevně na zemi. Předvolební sliby a slátaniny, ve kterých jde jen o to, abych si získsl co nejvíc voličů, abych se dalších pár let měl jako prase v žitě.

Přesně, protože do politiky většinou lezou aktivní psychopati. A těm nejde o lidi, ale o moc a o peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.17 15:00

Jinak mně přijde, že spousta lidí má ANO v plánu volit, jenom se bojí to říct nahlas, aby to neschytali :mrgreen: ano, proto píšu anonymně i já. @kontramatka díky za tip, mrknu na ně :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1157
3.10.17 15:01
@free333 píše:

Se zkaženou a otrávenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová