Kdo budete volit ANO?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
663
3.10.17 15:01

Každá strana má něco co se mi nelíbí, nebo s čím nesouhlasím. Moc se v tom nevyznam, vím že nechci volit právě ty nejznámější - ANO, ČSSD, ODS, KSČM, Strana Zelených a pod.
O svobodných sem ani neslyšela :oops:,kouknu na ně a porovnam s těmi piráty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9493
3.10.17 15:03
@Anonymní píše:
Jinak mně přijde, že spousta lidí má ANO v plánu volit, jenom se bojí to říct nahlas, aby to neschytali :mrgreen: ano, proto píšu anonymně i já. @kontramatka díky za tip, mrknu na ně :kytka:

Nebojíme se říci svůj názor. Budeme volit ANO. ANO totiž není pouze o Babišovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12006
3.10.17 15:04

Budu volit nejspis Svobodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.17 15:05

Mně se hrozně líbí názory Klause ml. Ale ODS je pro mě totálně mimo… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.17 15:06

Bohužel jsem volila ANO minule. :zed:
Nikdy víc.
Dneska jsem si zkusila volebni kalkulacku. Vysly mi strany, o kterych jsem nikdy neslysela.
Takze porad tapu. Ale Ano rozhodne Ne!

A teda abych pravdu rekla, nemam kapacitu na to pochopit, ze nekomu nevadi skandaly kolem Andreje.

• Citovat
  • Upravit
7965
3.10.17 15:07

Kdyby komunisti nebyli oznaceni komunisti volila bych je maji docela rozumny…zvazovala jsem okamuru ale jejich program je postaven na strachu z uprchliku ne ze bych ho taky nemela ale tohle je extrem. no a zvazju i ANO me by zajimalo kolik z vas vubec volebni program stran cetlo. Kazdopadne ANO je jedno z mala ktere nejake zmeny co meli v programu udelali a jestli tam je pan Babis nebo nekdo jiny neresim..ono asi kdyby tam nebyl mela by to strana jednodussi ale jak rekl Kalousek ze ANO a Babis se nedaji oddelit. takze porad zvazuju ale urcite tam pujdu protoze pak budou vsichni vykrikovat po volbach ze oni toho nebo toho nevolili a budou si stezovat takze pujdu neco hodim a nemuzu vyrvavat kdo vyhraje bude to demokracie ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
3.10.17 15:08

ANO ani omylem - vadí mi vše: osobou bureše počínaje a eurozrádci za ANO (telička, jourová aspol.), co hlasovali pro sankce vůči ČR konče. Pro mě nevolitelní a u těchto „lidí“ se ani nenamáhám psaním velkých písmen v jejich jménech.

Piráti jsou Zelení beta. Vítači a chtějí přijmout euro.

KDU jsou pro mě křiváci, kteří by se spojili i s ďáblem, jen aby mohli mlaskat u koryt. A jsou prounijní, vítači a bělobrádek jezdí na školení do usa a hermann se pusinkuje s posseltem. K tomu opět jejich eurozrádci, kteří škodí republice v bruselu.

Chci referendum o vystoupení z EU a NATO. Chci referenda o podstatných věcech, které neměla zvolená strana v programu (a třeba ani nemohla mít, protože situace ve světě se vyvíjí různě. Kdo slyšel v roce 2013 o nějaké „migrační krizi“?). Chci osobní zodpovědnost, odvolatelnost politiků…Ostatní „drobnosti“ si můžeme doladit později. Hodím to SPD a dám Okamurovi šanci. Shoduju se s jeho programem, nabízí mi to, co chci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
3.10.17 15:08
@Keyllah píše:
Co nějaká menší, ne až tak známá, strana? nemáte nějaký zajímavý tup na koho se zaměřit?:-)

Za mě Realisté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
3.10.17 15:10
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím o zachování anonymu, nechci tu být veřejně propírána… Díky.Čím víc se to blíží, tím víc přemýšlím o tom, jestli nakonec volba ANO nebude cesta nejmenšího zla, protože vůbec netuším, koho jinýho volit. Máte to tak taky někdo? :nevim:

Proč volit menší zlo? Není to zbytečně pomalé a bolestivé? Buďte efektivní, volte větší zlo rovnou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
3.10.17 15:11

@Míša 95 Já budu volit TOP 09. Mrknete na netu na jejich volebni program.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
@Jedna babička píše:

Jo, ješte je tam ten… Bureš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739

Prosím vás nechte si ty posměšné a kousavé příspěvky. Každý má právo volit koho považuje za vhodného. Tomu se říká demokracie. Místo koblihování a podobných zbytečných výsměchů raději napište konstruktivní příklad koho volit a proč nebo koho nevolit a proč. Jinak totiž vaše příspěvky nemají absolutně žádnou váhu a vy se jen ztrapňujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
3.10.17 15:12
@AlphaOmega píše:
Proč volit menší zlo? Není to zbytečně pomalé a bolestivé? Buďte efektivní, volte větší zlo rovnou!

S tím souhlasím!

„Zlo je zlo… Menší, větší, střední, všechno jedno, proporce jsou relativní, hranice nejasné. Nejsem zbožný poustevník, nečinil jsem v životě jen dobro. Mám-li však volit mezi dvěma zly, nevolím raději vůbec…" A. Sapkowski

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
3.10.17 15:13
@Jedna babička píše:

Určitě dobrá volba…když použiju argumentaci koblihářů, v minulosti jsme tu měli kok.oty, který když vládli tak kradli, ale o tu vládu tak nějak soupeřili, střídali se v boji o moc, takže to kradení muselo být ne tak okatý, v mezích totálního neznemožnění se kvůli dalším volbám, no a protože máme moudré voliče, tak si teď místo kokotů zvolíme ultrakokoty, který nebudou krást, ale ne proto, že to nebudou potřebovat, oni si prostě čistě legislativně nastaví celou zem do podoby, která jim bude vyhovovat a miliardy potečou do jejich Firmy (ehm státu) tak nějak narovinu čistě a legálně, prostě takovej krásnej korporátní fašismus jak za Mussoliniho.

zemědělství a potravinářství kobliháři už mají, EET poskytuje neocenitelná data o tom, jak která konkurence podniká a která si dovoluje neobjednávat Kostelecký uzeniny, a finančáky to všechno pěkně pohlídají, no a po volbách až dostanete i Ministerstvo vnitra, tedy policii, to bude teprve ráj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.17 15:13
@AlphaOmega píše:
Jo, ješte je tam ten… Bureš.

Neblbni. Uz ted si spousu lidi mysli, ze ano je babis a bures. A ty to tu jeste podporuj.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová