Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Artemid
Nestydím se za to. Jen mám pocit, že tady člověk nemůže projevit svůj názor, aniž by jej ostatní, co jeho názor zrovna nesdílí, nezačali urážet atd.
Například ty. Proč tě zrovna irituje to, že vkládám příspěvek jako anonymní? Je to přece má věc, můžu k tomu mít své důvody!? Ale ty si neodpustíš komentář typu, že se za svůj názor stydím.
Tak kdyby ses nestydela, tak to napises a vyargumentujes. ![]()
@Jedna babička Díky. Právě po přečtení předchozích zlých reakcí na voliče ANO jsem napsala anonymě. A i tak je to špatně ![]()
@Anonymní píše:
Díky EET a kontrolnímu hlášení se moje rodina má daleko lépe než dříve, myslím v podnikání. Takže za mě ANO ( volím toho, kdo má pro mě přínos)
Se zivite servisem EET pokladen bo co? ![]()
@Anonymní píše:
@Jedna babička Díky. Právě po přečtení předchozích zlých reakcí na voliče ANO jsem napsala anonymě. A i tak je to špatně
Ucelovka a kampáň, co?
![]()
Babišovi hodně pomáhá, jak je pořád vidět v televizi, to mu zvedá hlasy. ![]()
@Artemid píše:
Ucelovka a kampáň, co?![]()
![]()
Hele, ja znam par lidi, co ANO volí a vím, že se s tím nikde moc nešíří, protože se s nima pak každej začne hned hádat. To máš potom těžký ![]()
Máme zatím ještě pořád něco jako demokracii, každý má právo volit podle svýho nejlepšího vědomí. Je pravda, že by se to lidi obecně, měli naučit respektovat. ![]()
Příspěvek upraven 03.10.17 v 17:21
@Artemid píše:
Je myslim, ze Babis ma hroznou smůlu, ze je videt.
Kazdy musí vidět, ze u nas vladne ten, kdo platí, tedy zadna strana, ale lide v pozadí. Musim se smat kdyz se resi capi hnizdo a usmudlanejch padesat mega, a megauniky typu dalnice, SOLARY, zustanou bez potrestani.
Babis ma tu nevyhodu, ze si to vsechno sam organizuje a je na nej videt.Volit ho nebudu. Myslim, ze nerespektuje vubec zadne demokr. principy, ze jen nevyuziva, co se mu nabizi, ale aktivne nici konkurenty, to uz mi prijde zu viel.
Tak fakt nevim, asi TOPku, mam rada Kalouska a jeho konzistentní nazory (netvrdim, ze ma svatozar), anebo KDU, u tech mi teda vadi, zee jsou to devky prodejny. Zbytek nevim, no. Svobodni, realiste![]()
Nezapomněla jsi na miliardy dotací do biopaliv? Samozřejmě zcela legální..to je totiž ten vyšší level, kterej by nás měl děsit.
@pohledzdruhestrany píše:
Nezapomněla jsi na miliardy dotací do biopaliv? Samozřejmě zcela legální..to je totiž ten vyšší level, kterej by nás měl děsit.
přesně - to už jsem tu někde psal. Ohromná zábava pro řidiče, tankovat palivo s technickou řepkou, a krmit nenažrance Bureše. kolik by mohlo být kukuřice nebo brambor místo smradlavých žlutých lánů, vždyť ta řepka do motoru nepatří. Ale to voliči ANO nevidí.
@PandaVanda píše:
Hele, ja znam par lidi, co ANO volí a vím, že s tím nikde moc nešíří, protože se s nima pak každej začne hádat. To máš potom těžkýMáme pořád něco jako demokracii, má právo volit podle svýho nejlepšího vědomí. Je pravda, že by se to lidi obecně, měli naučit respektovat.
A víš proč to budí tolik emocí, protože lidem, co maj něco v hlavě, dochází, že tohle už není sranda a zavání to snahu totálně obrátit chod týhle země.
@hofka píše:
no právě, když si to řekne těch lidí moc, že nemaj šance, tak ji mít opravdu nebudou
proto já svobodné volit budu ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
A víš proč to budí tolik emocí, protože lidem, co maj něco v hlavě, dochází, že tohle už není sranda a zavání to snahu totálně obrátit chod týhle země.
Právě. Bureš moc dobře ví, kde zatlačit na pilu a kde ubrat. Tohle mají psychopati dobře změřené. Babistán není utopie. Jen kolik naivků skočilo na koblihu zdarma. předtím Babiš rozdával jablka, osobně na pražském hlavním nádraží, taky mi jedno nabízel, ale to teprve začínal vystrkovat drápky.
@Anonymní píše:
Jinak mně přijde, že spousta lidí má ANO v plánu volit, jenom se bojí to říct nahlas, aby to neschytaliano, proto píšu anonymně i já. @kontramatka díky za tip, mrknu na ně
proč se bojíš za svůj názor??
@Lekninka91 píše:
proto já svobodné volit budu
jenže v konečném důsledku kvůli volebnímu nastavení ten hlas vlastně hodíš ANO…paradox.
@Apaji píše:
ANO ani omylem - vadí mi vše: osobou bureše počínaje a eurozrádci za ANO (telička, jourová aspol.), co hlasovali pro sankce vůči ČR konče. Pro mě nevolitelní a u těchto „lidí“ se ani nenamáhám psaním velkých písmen v jejich jménech.Piráti jsou Zelení beta. Vítači a chtějí přijmout euro.
KDU jsou pro mě křiváci, kteří by se spojili i s ďáblem, jen aby mohli mlaskat u koryt. A jsou prounijní, vítači a bělobrádek jezdí na školení do usa a hermann se pusinkuje s posseltem. K tomu opět jejich eurozrádci, kteří škodí republice v bruselu.
Chci referendum o vystoupení z EU a NATO. Chci referenda o podstatných věcech, které neměla zvolená strana v programu (a třeba ani nemohla mít, protože situace ve světě se vyvíjí různě. Kdo slyšel v roce 2013 o nějaké „migrační krizi“?). Chci osobní zodpovědnost, odvolatelnost politiků…Ostatní „drobnosti“ si můžeme doladit později. Hodím to SPD a dám Okamurovi šanci. Shoduju se s jeho programem, nabízí mi to, co chci.
S tvým názorem naprosto souhlasím
. Taky dám šanci Okamurovi ![]()