Kdo budete volit ANO?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5455
3.10.17 15:37
@Míša 95 píše:
Holky a v te volební kalkulacce, mi vyšla ještě jedna VELMI zajimava strana, kterou neznám SPR-RSČ, ale to asi nemá moc cenu, když je celkem neznámá :?

To je Sládek, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
3.10.17 15:38
@hofka píše:
no právě, když si to řekne těch lidí moc, že nemaj šance, tak ji mít opravdu nebudou

Ale jo, to chápu..jenže já teď mám pocit, že jde o hodně (hlavně migranti atd.) a vyjjímečně dám právě i na to, kdo šance má a kdo ne a z těch, co šanci mají, dám hlas tomu, kdo má mým názorům nejblíže (a to nejen v oblasti migrace, ale i v dalších..).
Minule jsem volila tak, jak píšeš - prostě kdo se mi nejvíc líbí..ale mám pocit, že letošní volby jsou hodně důležité..Svobodné bohužel bude volit málo lidí, jako minule :nevim:

Příspěvek upraven 03.10.17 v 15:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
3.10.17 15:38
@kontramatka píše:
Prosím vás nechte si ty posměšné a kousavé příspěvky. Každý má právo volit koho považuje za vhodného. Tomu se říká demokracie. Místo koblihování a podobných zbytečných výsměchů raději napište konstruktivní příklad koho volit a proč nebo koho nevolit a proč. Jinak totiž vaše příspěvky nemají absolutně žádnou váhu a vy se jen ztrapňujete.

Souhlas:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
3.10.17 15:39
@Apaji píše:
@pohledzdruhestranyA tak jo, máš pravdu. Protože všichni blábolí a nikomu se nedá věřit, tak k volbám nepůjdu, jako spousta lidí a řešit nebudu nic. Proč taky? Migrace se zastavit nedá. Vystoupit z EU se nedá. Došlápnout si na zrádce a podvodníky se nedá. Všechny zákony a Ústava jsou v pořádku. Co bych vlastně měla chtít změnit. Spokojený? Výborně, tak už se nemusíme přít.

no minimálně bychom me se měli snažit, aby se vládnoucí „elita“ (nemá to mít pozitivní zabarvení - myšleno skupina lidí u moci) střídala, ne abychom si tady nasadili oligarchii, která všechno zakonzervuje ve svůj prospěch, ty tvoje návrhy naopak odstraňují některé ústavní pojistky, které méně inteligentní voličstvo dráždí, ale které mají svůj zásadní (a pro ně často ne zcela pochopitelný) význam a které naopak brání oligarchickýmu vládnutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
3.10.17 15:39

@hofka @Evulina taky jsem je volila a asi budu zas. Jaké mají šance je jen na voličích. já jim tu šanci chci třeba dát. Proč si lidi myslí, že mají volit jen někoho z největších pěti stran? Ovce? Nebo proč? Pořád dokola ti stejní a pořád všichni nespokojení…každého rozhodnutí. Ale nebudu volit podle šancí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
3.10.17 15:40
@Ellusa píše:
Jej, ty neznáš republikány? No jo, ty jsi ještě mladinká :mrgreen:. Jsem zrovna včera zahlédla jejich šéfa, musím říct, že věk mu sluší a vypadá lépe jak zamlada, ale pro mne nevolitelné :mrgreen:.

No, Republikáni - bingo. Já si vzpomněla jen na Sládka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
3.10.17 15:41

@Apaji @Ellusa :mrgreen: neznám, ale volební program se mi víc než zamlouvá. Takže taky špatná volba?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.10.17 15:42
@hofka píše:
no právě, když si to řekne těch lidí moc, že nemaj šance, tak ji mít opravdu nebudou

to dělají předvolební průzkumy, ty by se měly zakázat. Stejně nic neříkají, osloví vzorek 600lidí a je hned průzkum na světě. A podle toho se pak voliči řídí, takže to silně znevýhodňuje malé strany :nevim: byť třeba s fajn programem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
3.10.17 15:43

.

Příspěvek upraven 03.10.17 v 15:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro

@Johnny7 což mě nepřestává fascinovat. Jak teď někde řekl Kalousek: za to, co se děje kolem Babiše, za ty kauzy, podvody a střety zájmů, by ještě před pěti lety každého politika lidí odpravili - a dnes se politologové dohadují, že Babišovi to ještě pomůže.

To není tím, že „oni“ by to nahoře byli tak strašní. To je jen a jen tím, že v tomhle národě si lidi neváží svobody a nemají prostě dostatek občanských kompetencí na zvládnutí bezbřehého populismu a politického marketingu.

• Citovat
  • Upravit
1157
@Apaji píše:

Ano, to je Sládek. S ním by si republika moc nepolepšila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
@Apaji píše:

Ano, to je Sládek. S ním by si republika moc nepolepšila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
3.10.17 15:44
@elibro píše:
@Johnny7 což mě nepřestává fascinovat. Jak teď někde řekl Kalousek: za to, co se děje kolem Babiše, za ty kauzy, podvody a střety zájmů, by ještě před pěti lety každého politika lidí odpravili - a dnes se politologové dohadují, že Babišovi to ještě pomůže.To není tím, že „oni“ by to nahoře byli tak strašní. To je jen a jen tím, že v tomhle národě si lidi neváží svobody a nemají prostě dostatek občanských kompetencí na zvládnutí bezbřehého populismu a politického marketingu.
:palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
3.10.17 15:44
@Evulina píše:
Svobodné jsem volila minule..ale bohužel nemají šance..

Taky je budu volit. Mach se dostal do Europarlamentu, treba se jim tech 5% tady povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.10.17 15:45
@pohledzdruhestrany píše:
no minimálně bychom me se měli snažit, aby se vládnoucí „elita“ (nemá to mít pozitivní zabarvení - myšleno skupina lidí u moci) střídala, ne abychom si tady nasadili oligarchii, která všechno zakonzervuje ve svůj prospěch, ty tvoje návrhy naopak odstraňují některé ústavní pojistky, které méně inteligentní voličstvo dráždí, ale které mají svůj zásadní (a pro ně často ne zcela pochopitelný) význam a které naopak brání oligarchickýmu vládnutí

To je jak Erdogan, že lidi nenapadne, že by se to mohlo stát i tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová