Kdo by měl platit oběd?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ibis píše:
To fakt nevímAsi jsem z jiného kraje a nevychovávám středobod vesmíru, kterýmu bych měla sloužit do konce života
To ja taky ne. Prave mi to prijde postaveny na hlavu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše:
@arinecka píše:
Přesně tak. Postavený na hlavu a mimo moje chápání. Tak snad napíše jak to nám bylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ibis píše:
Přesně tak. Postavený na hlavu a mimo moje chápání. Tak snad napíše jak to nám bylo.
Snad jo, docela by me zajimalo, jak to nakonec dopadlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše:Číšník v restauraci ten den onemocněl, tak obsluhoval bohatý majitel restaurace. Tomu se zželelo nemajetné samoživitelky, kterou její hamižné dospělé dítě nutilo zaplatit, a daroval všem oběd zdarma. Navíc ji požádal o ruku a žijí spolu šťastně až do smrti.
Snad jo, docela by me zajimalo, jak to nakonec dopadlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@robínek píše: Číšník v restauraci ten den onemocněl, tak obsluhoval bohatý majitel restaurace. Tomu se zželelo nemajetné samoživitelky, kterou její hamižné dospělé dítě nutilo zaplatit, a daroval všem oběd zdarma. Navíc ji požádal o ruku a žijí spolu šťastně až do smrti.
ještě adoptoval její dvě děti a brzy budou mít společného mimíska, obědy v restauraci bude mít gratis celá rodina až do smrti (bohatého majitele)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@robínek píše:
Jak víš, že tady není?Já to teda nejsem…
To samozřejmě nevím. Beru to dle jiných diskuzí, taky jsou všichni zvědaví, jak to dopadlo, ale zakladatel/-ka už většinou nereaguje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše:
Kde si proboha cetla, ze nema dceru rada??
No vidis, a proc by ta dcera nemohla zaplatit 3 obedy? Kolik by to bylo? 900?
hned na začátku píše, že se s dcerou NAVZÁJEM nemusí,
a jo mohla by klidně zaplatit i dcera, ale ta sem nepíše a neklepe se hrůzou, co by kdyby, jestli bude muset zaplatit 3 obědy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
a jo mohla by klidně zaplatit i dcera, ale ta sem nepíše a neklepe se hrůzou, co by kdyby, jestli bude muset zaplatit 3 obědy
Aha, a z toho si poznala, ze ji nema rada. Tak jo
a jo, ta dcera by mela zaplatit, ne jen mohla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
Ten úvodní příspěvek je napsaný tak, že matka dceru DOST nemusí.
- Citovat
- Upravit
@Veronika482 píše:
Ten úvodní příspěvek je napsaný tak, že matka dceru DOST nemusí.
ano, když to člověk přečte celé, tak to z toho úplně čiší, je to až nepochopitelné, tak nesnášet vlastní dítě, kór když je to dítě úspěšné - možná závist, že dcera dosáhla lepšího postavení než matka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše:
Aha, a z toho si poznala, ze ji nema rada. Tak joa jo, ta dcera by mela zaplatit, ne jen mohla.
ano, přečti si to znovu, hodně ji nemá ráda a ta dcera to ví
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
ano, když to člověk přečte celé, tak to z toho úplně čiší, je to až nepochopitelné, tak nesnášet vlastní dítě, kór když je to dítě úspěšné - možná závist, že dcera dosáhla lepšího postavení než matka
A přitom kdyz jsem si to přečetla znovu, tak tam bylo napsané, že dceru miluje..zvláštní.
- Citovat
- Upravit
@Veronika482 píše:
A přitom kdyz jsem si to přečetla znovu, tak tam bylo napsané, že dceru miluje..zvláštní.
mno - aby to nevypadalo tak špatně, tak napíše, že dceru miluje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Enitka píše:
To samozřejmě nevím. Beru to dle jiných diskuzí, taky jsou všichni zvědaví, jak to dopadlo, ale zakladatel/-ka už většinou nereaguje.
protoze jsou takovahle kontroverzni temata vymyslena… a jak pises, z 99 % nikdy nedojde k rozuzleni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markytka3 píše:
protoze jsou takovahle kontroverzni temata vymyslena… a jak pises, z 99 % nikdy nedojde k rozuzleni.
přesně, je to téma k vyvolání emocí a naklikání spousty příspěvků,
polovina je pro placení dcery, polovina pro placení matky - nemá to řešení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit