Kdo by měl platit oběd?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33702
30.12.23 18:14
@ibis píše:
To fakt nevím :nevim: Asi jsem z jiného kraje a nevychovávám středobod vesmíru, kterýmu bych měla sloužit do konce života :think:

To ja taky ne. Prave mi to prijde postaveny na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
30.12.23 18:17
@arinecka píše:
@arinecka píše:

Přesně tak. Postavený na hlavu a mimo moje chápání. Tak snad napíše jak to nám bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33702
30.12.23 18:25
@ibis píše:
Přesně tak. Postavený na hlavu a mimo moje chápání. Tak snad napíše jak to nám bylo.

Snad jo, docela by me zajimalo, jak to nakonec dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
30.12.23 20:27
@arinecka píše:
Snad jo, docela by me zajimalo, jak to nakonec dopadlo.
Číšník v restauraci ten den onemocněl, tak obsluhoval bohatý majitel restaurace. Tomu se zželelo nemajetné samoživitelky, kterou její hamižné dospělé dítě nutilo zaplatit, a daroval všem oběd zdarma. Navíc ji požádal o ruku a žijí spolu šťastně až do smrti.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76763
30.12.23 20:30
@robínek píše: Číšník v restauraci ten den onemocněl, tak obsluhoval bohatý majitel restaurace. Tomu se zželelo nemajetné samoživitelky, kterou její hamižné dospělé dítě nutilo zaplatit, a daroval všem oběd zdarma. Navíc ji požádal o ruku a žijí spolu šťastně až do smrti.

ještě adoptoval její dvě děti a brzy budou mít společného mimíska, obědy v restauraci bude mít gratis celá rodina až do smrti (bohatého majitele)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
30.12.23 20:30
@robínek píše:
Jak víš, že tady není? :mrgreen: Já to teda nejsem… :lol:

To samozřejmě nevím. Beru to dle jiných diskuzí, taky jsou všichni zvědaví, jak to dopadlo, ale zakladatel/-ka už většinou nereaguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76763
30.12.23 20:33
@arinecka píše:
Kde si proboha cetla, ze nema dceru rada??
No vidis, a proc by ta dcera nemohla zaplatit 3 obedy? Kolik by to bylo? 900?

hned na začátku píše, že se s dcerou NAVZÁJEM nemusí,
a jo mohla by klidně zaplatit i dcera, ale ta sem nepíše a neklepe se hrůzou, co by kdyby, jestli bude muset zaplatit 3 obědy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33702
30.12.23 22:01
@stinga píše:
a jo mohla by klidně zaplatit i dcera, ale ta sem nepíše a neklepe se hrůzou, co by kdyby, jestli bude muset zaplatit 3 obědy

Aha, a z toho si poznala, ze ji nema rada. Tak jo :lol: a jo, ta dcera by mela zaplatit, ne jen mohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronika482
30.12.23 22:08
@stinga píše:

Ten úvodní příspěvek je napsaný tak, že matka dceru DOST nemusí.

• Citovat
  • Upravit
76763
30.12.23 22:13
@Veronika482 píše:
Ten úvodní příspěvek je napsaný tak, že matka dceru DOST nemusí.

ano, když to člověk přečte celé, tak to z toho úplně čiší, je to až nepochopitelné, tak nesnášet vlastní dítě, kór když je to dítě úspěšné - možná závist, že dcera dosáhla lepšího postavení než matka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76763
30.12.23 22:14
@arinecka píše:
Aha, a z toho si poznala, ze ji nema rada. Tak jo :lol: a jo, ta dcera by mela zaplatit, ne jen mohla.

ano, přečti si to znovu, hodně ji nemá ráda a ta dcera to ví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronika482
30.12.23 22:32
@stinga píše:
ano, když to člověk přečte celé, tak to z toho úplně čiší, je to až nepochopitelné, tak nesnášet vlastní dítě, kór když je to dítě úspěšné - možná závist, že dcera dosáhla lepšího postavení než matka :think:

A přitom kdyz jsem si to přečetla znovu, tak tam bylo napsané, že dceru miluje..zvláštní.

• Citovat
  • Upravit
76763
30.12.23 22:38
@Veronika482 píše:
A přitom kdyz jsem si to přečetla znovu, tak tam bylo napsané, že dceru miluje..zvláštní.

mno - aby to nevypadalo tak špatně, tak napíše, že dceru miluje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
30.12.23 22:44
@Enitka píše:
To samozřejmě nevím. Beru to dle jiných diskuzí, taky jsou všichni zvědaví, jak to dopadlo, ale zakladatel/-ka už většinou nereaguje.

protoze jsou takovahle kontroverzni temata vymyslena… a jak pises, z 99 % nikdy nedojde k rozuzleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76763
30.12.23 23:29
@markytka3 píše:
protoze jsou takovahle kontroverzni temata vymyslena… a jak pises, z 99 % nikdy nedojde k rozuzleni.

přesně, je to téma k vyvolání emocí a naklikání spousty příspěvků,
polovina je pro placení dcery, polovina pro placení matky - nemá to řešení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí