Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám potvrzené karpalní tunely a je mi doporučena operace. Bohužel neuroložka objednává cca za 2 měsíce a můj stav pravé ruky se velmi zhoršil. Četla jsem o opichu.. byl někdo z vás? Pomůže ortoped? Děkuji
Karpály operuje neurochirurg, nebo proč potřebuješ neuroložku? Ortoped si nemyslím, mám operované obě ruce.
@shadowbabe aha
No já jsem byla od neuroložky poslána na EMG a i s ní mám plánovat operaci. A pomohlo to? Jak dlouho jsi byla v neschopnosti? ![]()
@loverose píše:
@shadowbabe ahaNo já jsem byla od neuroložky poslána na EMG a i s ní mám plánovat operaci. A pomohlo to? Jak dlouho jsi byla v neschopnosti?
Tož to je zvláštní, já vše skrz karpály řešila už na neurochir 🤔 Mám ještě rodičák, takže PN se neřešila. Loni v březnu pravá ruka a super, levou mám dělanou teď na konci ledna 😁
Dobrý den
Jsem ve 33+4tt a mám pokročilý syndrom karpálního tunelu na pravé a levá na tom není o moc lépe. Už nyní se nevyspím a to mě čekají ještě probdělé noci s miminkem. Potřebuji doporučení kam na opich? Operaci bych případně řešila později. Děkuji
Dobrý den, mám potvrzené karpalní tunely a je mi doporučena operace. Bohužel neuroložka objednává cca za 2 měsíce a můj stav pravé ruky se velmi zhoršil. Četla jsem o opichu.. byl někdo z vás? Pomůže ortoped? Děkuji