Kdo dělá opich karpálního tunelu ?

Anonymní
12.2.23 17:26

Kdo dělá opich karpálního tunelu ?

Dobrý den, mám potvrzené karpalní tunely a je mi doporučena operace. Bohužel neuroložka objednává cca za 2 měsíce a můj stav pravé ruky se velmi zhoršil. Četla jsem o opichu.. byl někdo z vás? Pomůže ortoped? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
12.2.23 18:04
:*
  • Citovat
  • Upravit
shadowbabe
12.2.23 19:02
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám potvrzené karpalní tunely a je mi doporučena operace. Bohužel neuroložka objednává cca za 2 měsíce a můj stav pravé ruky se velmi zhoršil. Četla jsem o opichu.. byl někdo z vás? Pomůže ortoped? Děkuji

Karpály operuje neurochirurg, nebo proč potřebuješ neuroložku? Ortoped si nemyslím, mám operované obě ruce.

• Citovat
  • Upravit
168
12.2.23 19:06

@shadowbabe aha 8o No já jsem byla od neuroložky poslána na EMG a i s ní mám plánovat operaci. A pomohlo to? Jak dlouho jsi byla v neschopnosti? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
12.2.23 19:52
@loverose píše:
@shadowbabe aha 8o No já jsem byla od neuroložky poslána na EMG a i s ní mám plánovat operaci. A pomohlo to? Jak dlouho jsi byla v neschopnosti? :kytka:

Tož to je zvláštní, já vše skrz karpály řešila už na neurochir 🤔 Mám ještě rodičák, takže PN se neřešila. Loni v březnu pravá ruka a super, levou mám dělanou teď na konci ledna 😁

• Citovat
  • Upravit
2.2.24 09:35

Kam na opich či operaci karpálního tunelu?

Dobrý den
Jsem ve 33+4tt a mám pokročilý syndrom karpálního tunelu na pravé a levá na tom není o moc lépe. Už nyní se nevyspím a to mě čekají ještě probdělé noci s miminkem. Potřebuji doporučení kam na opich? Operaci bych případně řešila později. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí