Divný výtok z bradavky

Anonymní
12.2.23 10:22

Divný výtok z bradavky

Ahoj, setkaly jste se už s takovým výtokem z bradavky? Co to bylo? Jsem skoro 10 let po porodu, je mi 37 let. Prso nijak neboli. U lékaře jsem byla, bral mi krev na prolaktin. To vyšlo v pořádku. Teď v úterý jdu na ultrazvuk prsou. Pohmatove žádnou bulku nemám. Doteď jsem byla celkem v klidu, ale mamka mě znejistila.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27.2.23 08:18

Také jsem se takto v prosinci vyděsila. Gynekolog mě odeslal okamžitě do mamologické poradny, tam proveden utz prsou a dle slov paní doktorky vše v pořádku, s největší pravděpodobností je prý za za tím hormonální nerovnováha spojená s cystami v prsu. Alarmující by měla být až jasně červená krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
27.2.23 08:28

Jakýkoliv výtok z prsu stojí za pozornost a rozhodně bych to nenechávala být. Ultrazvuk, ideálně i mamograf a krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.23 08:36

@Betulinka2004 @Whitedog mám již za sebou i UZ a cytologii toho sekretu. Na nic se nepřišlo. :roll: Gynekolog mi na to napsal antikoncepci. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3
17.11.24 14:31

Ahoj, zistila si co to je? mam podobny problém tak preto sa pytam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.24 14:49

@brca989 nezjistila, kontrolní uz za rok byl též ok. Neřeším. Nikdo to neřeší, i když jsem na to na gynde opakovaně upozorňovala :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3
17.11.24 18:10

Hmm a vytok pretrváva stale ano? ja som mala tiez cytoster negatívny, aj utz.. poslali ma k endokrinológovi a tam mi vzali krv a o 3 týždne pojdem po vysledok.. tak snad budem mudresjia..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.24 21:41

Holky, taky mam, na sonu vse v poradku. Ma nekde jeste naky info proc se to deje? Dr to moc nezajima :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.12.24 16:25

výsledky

Tak ja som bola dnes po výsledky z endokrinologie, všetky výsledky mám v norme vrátane prolaktinu.. Dr povedala, ze u niektorých žien to nemusí byt hormonálneho pôvodu, ze s tym takto existuju roky a niektorým to samo zmizne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.24 16:36

Me to začalo ted cca v červenci. Kojila jsem dva roky a dva roky byl klid. Az v červenci se to objevilo.
Jeste jsem se objednala na jednu kontrolu prsa Sona a uvidíme - ale jsem z toho nervozni, nemam z toho dobrý pocit, ale jsem rada ze to nemam jedina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí