Kdo je v právu? Já, nebo tchyně?

3211
24.5.12 20:02

Kdo je v právu?

Hezký večer nevěděla jsem jak nazvat název diskuse. Ale k věci.
Docela jsme se teď rafli s tchýni a myslím si že v právu jsem já ale chci znát více názorů. Je to přes rok co jsme se přestěhovali do nového bytu do klidně čtvrti v Praze. No a je to asi měsíc co si tady jedna paní s holčičkou malovali na parkovišti(máme u baráku mini parkoviště jinak garáže) a tchýně jí doslova seřvala at si jde malovat jinam že to tady nemá ničit.Paní šla.. No já jsem byla ticho ale myslela jsem si své za prvé déšť to smyje a za druhý kam si mají jít malovat na hřiště kde není kam :?: No a dneska si pod oknama (neviděla jsem to přesně) kopal malý kluk s tatínkem chvíli i teda o zeď. Tak manžel ho poprosil ať jdou dál aby nám nekopnul nahoru do oken.. No a tchýně zas vyrukovala jak si lidi toho neváží. A já jsem řekla že jsou to jen děti a že tohle to chápu. No a jsem ta nejhorší co si ničeho neváží :cert:
Holky jak by jste reagovali vy? Vadilo by Vám to nebo ne? A proč? Byla bych i ráda kdyby měl někdo podobný názor jako moje tchýně abych jí pochopila obávám se že Ale nepochopím.
Ještě prosím kdyby jste někdo chtěl psát proč nebydlíme sami ale s ní tak to prostě nejde.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
24.5.12 20:05

Tak já tedy jednoznačně souhlasím s tvým názorem… Nechápu proč by
si nemohla holčička s maminou malovat na zem 8o v čem to jako jí vadí to jsem vážně nepochopila… s tím míčem bych to asi ještě brala i třeba kvůli oknům či tak, ale jinak se mi zdá reakce tchýně přehnaná :roll: takže souhlasím s Tebou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
24.5.12 20:07

Malování na zem nechápu, ničemu to nevadí, nic to neničí.
Kopání míčem by mi taky vadilo, měla bych strach o okna, popřípadě pokud máte třeba novou fasádu, tak se může zničit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
24.5.12 20:07

kopačák chápu…asi bych se taky ozvala (POPROSILA) jestl by mohli jít jinam,přece jen omítka se sama znovu nenanese a pak klidně aj ty okna… ale malovaní křídou na zem?????? 8o 8o 8o 8o řvát na cizí maminku ať táhne jinam?
by mě zajímalo jestli bude tahkle vřískat na vlastní vnouče až si půjde kresit :roll: skrz tu křídu,vlastně skrz vše ostatní bych jí řekla že jestliže k tomu má co říct nebo má s tím problém tak ho lze řešit slušně,nehulákat po sousedech a v nejzašším případě pokud se jí to nelíbí tak ať nekouká z okna a neuvidí že tam někdo kreslí ;) pardon,tohle nemám ráda,když někdo krafe do věcí o kterých ví prd,o souvislostech…

• Citovat
  • Upravit
15887
24.5.12 20:08

Nechápu, proč by si nemohly děti malovat na parkovišti?? My jsme nemalovali nikde jinde než na cestě za barákem :lol: A ani té největší čůze z baráku to nevadilo :mrgreen:
Co se týče kopání míčem - chápu, že manžel je požádal, aby šli kousek vedle, to je logické, ale opět - reakci tchyně nechápu..jako čeho by si ti lidi měli vážit? Toho parkoviště, toho baráku?? Já myslím, že bychom si měli vážit rodičů, kteří si chodí s dětma ven hrát :nevim:
Bydlení s tchyní je asi dost na houby, ale chápu, že někdy to prostě jinak nejde… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
24.5.12 20:10

Souhlas s tebou. Jen ty „kluci“ by si nemuseli kopat o zed, nevim jak kvalitni zatepleni mate, u nas uz v nem jsou diry ze strany hriste, ale i tak jsem radsi, ze kluci tady cutaj nez aby si nekde pichali do zily nebo kradli…
Tchyne je asi prisne vychovy typu „vsechny deti jsou parchanti nevychovani“ ci co.
Nehadej se s ni, budes mit peklo. Je lepsi ji vse odkyvat a zit si po svem :-) a jitz si malovat s holcickou a maminkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
24.5.12 20:11

Kopání bakonem o barák nám, jako děckám taky neprošlo, ale my jsme měli RD :mrgreen: Ale to kreslení nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.5.12 20:12

Tvá tchýně má velké štěstí že narazila na nějkou vystreslou maminku.Já bych jí řekla že je kráva :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
24.5.12 20:12

Nevadilo by mi to, už kvůli těm dětem. To kreslení v žádném případě. To mi příjde jako úlet je vyhazovat. To kopání by se mi možná moc nelíbilo, ale myslím, že tvá tchýně je zbytečně nasírací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
24.5.12 20:13

My si právě taky jako děti hráli za barákem nebo před barákem a křídama jsme kreslili :pankac: Mě to fakt dneska rozsekalo :zed: a to jsem jí řekla že já bych si na sebe řvát od nikoho nenechala..A hlavně já pak nemám ráda špatný sousedský vztahy.. A jsem ráda že se mnou souhlasíte. Jinak s tím míčem to beru ale jde to říct slušně a vysvětlit to a né jakým způsobem to podala :roll: .
Na druhou stranu dřív jsme nevycházeli vůbec pak jsme se přestěhovali do většího a kde máme každý svý soukromý a jde to. Ale ten dnešek je na mě síla. Kord když plánujeme vlastní dítě. A už jí vidím jak bude po něm ječet že tohle a tohle se nedělá :zed: Ale to včas zasáhnu :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
24.5.12 20:14
@Kamča.dalmatinka píše:
Tvá tchýně má velké štěstí že narazila na nějkou vystreslou maminku.Já bych jí řekla že je kráva :pankac:

To jsme dvě :palec: Já bych se taky nedala o to mi té maminky bylo víc líto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
24.5.12 20:14

Jako ostatní, námitku proti kopání u domu a do domu chápu, slušně poprosit, jsem pro. Ale co ji vadí na kreslení na zem? První déšť to spláchne. To by byla radši aby tam seděla parta pubertáků a popíjela krabicové víno? V právu jsi ty, tchýně by si měla dát čokoládu na nervy a nebo nekoukat z okna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
24.5.12 20:17

Ono je ještě problém že máme terasu velkou jako krá.. A já nic neujde. Někdy se v tomhle za ní strašně stydím :oops: . Dokonce jdou psali Anonyma na psa co štěkal tak jsem radši za těma lidma došla a v klidu a řekla jim jak to je atd.. A dalo se to vyřešit.A naštěstí to vzali v pohodě i na kafe mě pozvali sice jsem pak měla co vysvětlovat doma ale od té doby z obou stran klid :palec: Fakt nemám ráda takhle zle mezi sousedy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
24.5.12 20:18

Och, ještě řekni, že na ně čučela z okna a hulákala na ně přes parapet - tyhle báby jsou nejlepší :palec: :mrgreen: :lol: . Co na to říct, asi nemá paní co na práci..takové babky byly kdysi v každém baráku, většinou v přízemí a ostřížím zrakem sledovaly všechny okolo aby jim neunikla jediná příležitost někoho zdupat :mrgreen: . Lituji Tě..(za tu bábu promiň, jen mi to připomnělo dětství :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
24.5.12 20:20
@Kamča.dalmatinka píše:
Tvá tchýně má velké štěstí že narazila na nějkou vystreslou maminku.Já bych jí řekla že je kráva :pankac:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová