Žárlím na tchána

Anonymní
14.5.12 20:56

Žárlím na tchána

Ahoj holky, mám problém s manželovým vztahem ke tchánovi. I když si už vůbec nejsem jistá, jestli to jen nevidím moc černě a nepřeháním.
Manžel má s tchánem moc dobrý vztah, ale tchán toho až zneužívá. Volá manželovi i 10× denně, často za ním jezdí a pak si ho vozí s sebou „na pomoc“ (často ale vím, že nic nedělají). Bohužel nebere absolutně na vědomí, že už má manžel svou další rodinu a chová se pořád tak, jako by byli jen oni dva. Nedávno to vygradovalo tím, že řekl, že už se těší, až malému bude víc a budou si ho moct vzít s sebou a nebudou mě potřebovat. Naprosto počítá s tím, že bude malý s nimi ve trojici a se mnou se nepočítá (maximálně na to, abych jim porodila a vypiplala ještě někoho do party). Já malého porodila, vypiplala a konec. Nejvíc mě mrzí, že se mě manžel nezastal, protože on to vidí stejně jako tchán. Tchán s tchýní jsou rozvedení a manžel vyrůstal s tchánem a s mámou nemá moc dobrý vztah. (Ale má starší sestru, ke které se naopak chová skvěle, takže problem se ženama nemá.)
Nebo dneska dojel manžel domů a za mnou nepřišel a rovnou šel ke tchánovi (má kousek od nás chalupu), takže já sedím doma jako blbka, čekám s obědem a on mi nepřijde říct ani ahoj. Když jsem se ohradila, tak mi jen řekl, že mě vidí denně a tchána ne (není pravda, tchán tu je od minulého čtvrtka a po práci jde za ním, strávil s ním oba víkendy, domů se chodil jen vyspat). Když mu to řeknu, tak se dojme a řekne že přeháním, případně, že mám ještě rozhasený hormony, nebo že já taky jsem se svou mámou. To má pravdu, ale za ní jdu jen když on je s tchánem, protože nebudu věčně sedět sama doma.
Myslíte že přeháním? Jak na manžela?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24379
14.5.12 21:01

:nevim: nevím jestli přeháníš,ale chápu že ti to vadí.Taky by mě to vadilo.Nerada se s někým dělím o muže(naštěstí jakotak nemusím,ale třeba často po něm chce něco jeho ségra a taky mě to vytáčí :oops: ,i když já s ní mám moc dobrý a kamarádský vztah).S rodinou je to o to horší,že je to rodina.Chápu tě,myslím že tvůj muž to přehání a blbý je to vyšachovávání tebe :| .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lightsun
14.5.12 21:01

Myslím, že nepřeháníš, ale poradit neumím. Jak jsou mamánci, tak jsou i „tatánci“ asi.
Co tak na víkend něco naplánovat předem, třeba výlet někam- bez tchána. Nebo dej mrně na hlídání vašim a udělejte si nějakou akci pro dva… kino, večeře, pivní koupel atd
Fakt mě nic víc nenapadá, toto naštěstí neznám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.5.12 21:05

Nepřeháníš ani v nejmenším. U nás je to taky tak a bojím se, že naše manželství jen díky tchánovi bude horší a horší. Já už ho nemůžu ani vidět, on sice manželku má, ale žijí jen vedle sebe ne spolu, takže tchán chce co nejvíce času trávit s mým manželem. Už jsem z něj taky na přášky…Ale co proti tomu udělat? :nevim: Já vůbec nevím, když si stěžuji, tak jsem nejhorší já :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.5.12 21:07

Každý výlet je u nás fiasko. Tchán nám to rozmlouvá (že jsem náročná, vymýšlím si), naposledy byl i u mojí mamky, co si to vymýšlím, ať mi to rozmluví, že se manželovi nikam nechce, ale bojí se mi to říct (výlet navrhl manžel).
A tak to je dost často. Mám pocit, že se mě tchán prostě snaží vyšachovat ze hry. Když chce manžel něco jen se mnou, tak ho úmyslně zdržuje a na závěr řekne: to nestihnete…
U nás nic není a protože kojím, tak na delší dobu nikam nemůžu. Ale v sobotu jsem byla v kině se sestřenkou, protože chlap jel s tchánem někam do pryč.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.5.12 21:11
@Anonymní píše:
Nepřeháníš ani v nejmenším. U nás je to taky tak a bojím se, že naše manželství jen díky tchánovi bude horší a horší. Já už ho nemůžu ani vidět, on sice manželku má, ale žijí jen vedle sebe ne spolu, takže tchán chce co nejvíce času trávit s mým manželem. Už jsem z něj taky na přášky…Ale co proti tomu udělat? :nevim: Já vůbec nevím, když si stěžuji, tak jsem nejhorší já :(

Nejhorší je, že mám i tchána celkem ráda. Je to fajn chlap. Ale když si jeho dcera našla chlapa, tak se zeptal, jak mu to mohla udělat, že tu má být pro něj :zed: Teď posloucháme, jak je špatná, protože mu nezavolá, odmítne jeho návštěvu (v jedenáct večer…)
K nám přijede klidně o půlnoci. Vleze dovnitř a je dojatej, když mu nikdo na větu, tak já půjdu neřekne, aby zůstal.
Navíc mě vytáčí, že tchán u nás může všechno (když se ozvu, tak přeháním), ale když naposledy moje mamka zalila kytky, tak z toho byl průšvih…

• Citovat
  • Upravit
659
14.5.12 21:19

Tak mi přijde že je Tvůj tchán nějak zapšklý vůči ženám a tím fixovaný na syna. Kdyby poznal nějakou prima ženskou ve svém věku a rozuměli si, myslím že by dal pokoj.Šup s ním na seznamku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
14.5.12 21:20

Opravdu nezavidim. Ja bych se asi sebrala a jela na vylet sama, kdyby mi to zacal rozmlouvat. Proste se sebrat a jet. Manza je pekny tatanek a pravda je ze by me taky pekne nakrknul kdyby prijel domu a ani nerekl bů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.12 21:25
@Lola29 píše:
Tak mi přijde že je Tvůj tchán nějak zapšklý vůči ženám a tím fixovaný na syna. Kdyby poznal nějakou prima ženskou ve svém věku a rozuměli si, myslím že by dal pokoj.Šup s ním na seznamku :mavam:

Žádná s ním nevydrží. Teď má za sebou cca 5letý vztah. Ze začátku nádhera, skvěle si rozuměli, ale on je samorost, co není zvyklý poslouchat a podřizovat se, tak z toho vycouval.

@girlie sage píše:
Opravdu nezavidim. Ja bych se asi sebrala a jela na vylet sama, kdyby mi to zacal rozmlouvat. Proste se sebrat a jet. Manza je pekny tatanek a pravda je ze by me taky pekne nakrknul kdyby prijel domu a ani nerekl bů

Mně se samotné nikam nechce a ani po tom netoužím, ale chci být s chlapem. Klidně doma hrát hry nebo se podívat na film.
Takhle přijde tchán kdykoliv. MUSÍ dostat jídlo (kafe, pití…), MUSÍ se mu podřídit program… :zed:

• Citovat
  • Upravit
6256
14.5.12 21:33
@Anonymní píše:
Mně se samotné nikam nechce a ani po tom netoužím, ale chci být s chlapem. Klidně doma hrát hry nebo se podívat na film.
Takhle přijde tchán kdykoliv. MUSÍ dostat jídlo (kafe, pití…), MUSÍ se mu podřídit program… :zed:

8o 8o Opravdu zapsklej a to ho obsluhujes ty?? Nejvyssi cas si promluvit s manzelem a zamykat dvere a vypnout zvonek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.12 21:38
@girlie sage píše:
8o 8o Opravdu zapsklej a to ho obsluhujes ty?? Nejvyssi cas si promluvit s manzelem a zamykat dvere a vypnout zvonek

Má klíče a když budu chtít, aby mu je chlap sebral, tak je bude chtít „na oplátku“ sebrat mojí mamce a to by byla komplikace, protože ona nám hlídá a tak.
Obsluhuju. Někdy i vyvařuju, protože on nemá chuť na to, co máme my… Občas mám nakoupeno jen pro 2, tak obětuju svou večeři (pro klid v rodině)…

• Citovat
  • Upravit
6256
14.5.12 21:46
@Anonymní píše:
Má klíče a když budu chtít, aby mu je chlap sebral, tak je bude chtít „na oplátku“ sebrat mojí mamce a to by byla komplikace, protože ona nám hlídá a tak.
Obsluhuju. Někdy i vyvařuju, protože on nemá chuť na to, co máme my… Občas mám nakoupeno jen pro 2, tak obětuju svou večeři (pro klid v rodině)…

Ma z tebe sluzebnou a jeste se chova jak hovado :| prestala bych s full servisem a hlavne si promluvila s manzelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.12 22:05
@girlie sage píše:
Ma z tebe sluzebnou a jeste se chova jak hovado :| prestala bych s full servisem a hlavne si promluvila s manzelem.

Ještě mu neperu :mrgreen:
Udělám to pro něj ráda, protože nám hodně pomohl a pomáhá. O to mi nejde. Ale mohl by mi přestat krást manžela.

• Citovat
  • Upravit
6256
14.5.12 22:09
@Anonymní píše:
Ještě mu neperu :mrgreen:
Udělám to pro něj ráda, protože nám hodně pomohl a pomáhá. O to mi nejde. Ale mohl by mi přestat krást manžela.

No jeste aby :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a co najit mu kamarada, kdyz uz s nim zenska nevydrzi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.12 23:13
@girlie sage píše:
No jeste aby :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a co najit mu kamarada, kdyz uz s nim zenska nevydrzi ;)

Kamarádů má právě celkem dost. Neustále k někomu jezdí nebo on k nim (naposledy si je pozval k nám, aby mohl být s manželem), ale beru, chtěl se pochlubit vnukem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová