Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím všechny maminky (nejen) na mateřské! Mám spíše takovou marketingově-výzkumnou otázku. Kdo je vaše nejoblíbenější instagramerka, kterou opravdu sledujete, její stories nepřeskakujete, věříte jí a je zkrátka sympatická?
![]()
Klidně i více než jedna. Předem díky!
@adela.fox píše:
Zdravím všechny maminky (nejen) na mateřské! Mám spíše takovou marketingově-výzkumnou otázku. Kdo je vaše nejoblíbenější instagramerka, kterou opravdu sledujete, její stories nepřeskakujete, věříte jí a je zkrátka sympatická?![]()
Klidně i více než jedna. Předem díky!
Tomu se fakt říká instagramer/instagramerka? ![]()
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Tomu se fakt říká instagramer/instagramerka?
No jasně!
Nebo Instagram influencerka.. : ![]()
Žádná
Všechno to je jen o reklamách už, kódíčky, vy slepičky nakupte, ať z toho máme co nejvíc…
@Petra Z píše: Žádná
Všechno to je jen o reklamách už, kódíčky, vy slepičky nakupte, ať z toho máme co nejvíc…
souhlas, ale věřím, že nad rámec toho dokáže i někdo přinést kvalitní inspirativní obsah ![]()
@adela.fox možná
Zase tolik času a chuti hledat jehlu v kupce sena nemám ![]()
Děláš si výzkum zdarma?
Instagram mě naprosto nezajímá a nesleduju nikoho.
Sleduju na IG 300 lidí a „influencerka“ mezi nimi není žádná.
Veroniku Arichtevu, Michelle Losekoot, Hello Christie a teď hodně Dominika Feriho, ten je lepší než zprávy. ![]()
Mam tam Agatu, ale tolik reklam co ma ona, neni snad ani v nejakych velkych nakupacich ![]()
Ze zacatku sem sledovala Andulu a Kamilu Siklovou. Ted uz je to takova bida, jen samy kody a reklamy, strasne na silu, fakt se to neda. Aktualne mam rada Stibrovku a Anie Songe. Jinak zahranicni ucty. Na ty cesky uz prdim.