Kdo jste otěhotněly přes přerušovaný styk a jaké máte pohlaví?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25221
20.6.17 10:32

My máme z přerušovaného styku holčičku. Ale tak nějak cíleně, třetí jsme chtěli, chtěli jsme zkusit, jak to dopadne, když si chlap nedá pozor úplně a bylo to.
Jinak vždycky, když jsme praktikovali přerušovaný styk, tak jsem těhotná nebyla, dokud jsme opravdu nechtěli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
20.6.17 11:02

Ahoj, my máme z „plné dávky“ kluka a z přerušovaného sexu (takže z kapky) čekáme za dva měsíce holčičku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
20.6.17 11:12
@Russet píše:
@Icestar
Když zakladatelka věří přerušovanému styku jako „antikoncepci“, tak se nedivím, že si myslí, že stykem po nebo před jde ovlivnit pohlaví. To jde leda umělou cestou a i tak se embryo netestuje na pohlaví vždy, jen v nutných případech (dědičné nemoci vázané na pohlaví).

tak ono i klinickymi testy je dokazane, ze kdyz dodrzujes urcite postupy, da se pohlavi ovlivnit az s 80% pravdepodobnosti. Muzske spermie jsou opravdu rychlejsi ale zenske zase dele vydrzi a jsou odolnejsi. Tohle ale samo o sobe nestaci. Je zapotrebi upravit jidelnicek a tim ovlivnovat kyselost pochvy a podobne cirkusove cisla.

Zaver studie byl, ze sice pohlavi ovlivnit jde, ale ze vetsina lidi nema tu potrebnou vydrz se ridit takovymi svazujicimi pravidly po dobu nekolik mesicu a ze hodne ucastniku studie jim odeslo prave z tohoto duvodu. Pokud ale vydrzeli, byla uspesnost az 80%.

Jinak, prerusovany styk samozrejme antikoncepcni metda JE. Je to jedna z tech nejmene spolehlivych, logicky, ale pokud se praktikuje spravne a clovek pocita s tim, ze za 10let muze a dojde k „nehode“ a ze tyto nehody pak budou spolecne deti, ktere se s laskou bude vychovavat, nevidim na tom nic spatneho. Ja praktikovala s manzelem 5let prerusovany styk a otehotnela jsem az po roce intenzivniho snazeni. Ted jsme zase u prerusovaneho. Je to trochu vzruso, protoze jsem mela CS a nemela bych teoreticky otehotnet alespon rok. Uz ubehlo ale 7m od porodu a za 2-3 mesice se zacneme zase snazit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
20.6.17 11:33
@warita píše:
tak ono i klinickymi testy je dokazane, ze kdyz dodrzujes urcite postupy, da se pohlavi ovlivnit az s 80% pravdepodobnosti. Muzske spermie jsou opravdu rychlejsi ale zenske zase dele vydrzi a jsou odolnejsi. Tohle ale samo o sobe nestaci. Je zapotrebi upravit jidelnicek a tim ovlivnovat kyselost pochvy a podobne cirkusove cisla.

Zaver studie byl, ze sice pohlavi ovlivnit jde, ale ze vetsina lidi nema tu potrebnou vydrz se ridit takovymi svazujicimi pravidly po dobu nekolik mesicu a ze hodne ucastniku studie jim odeslo prave z tohoto duvodu. Pokud ale vydrzeli, byla uspesnost az 80%.

Jinak, prerusovany styk samozrejme antikoncepcni metda JE. Je to jedna z tech nejmene spolehlivych, logicky, ale pokud se praktikuje spravne a clovek pocita s tim, ze za 10let muze a dojde k „nehode“ a ze tyto nehody pak budou spolecne deti, ktere se s laskou bude vychovavat, nevidim na tom nic spatneho. Ja praktikovala s manzelem 5let prerusovany styk a otehotnela jsem az po roce intenzivniho snazeni. Ted jsme zase u prerusovaneho. Je to trochu vzruso, protoze jsem mela CS a nemela bych teoreticky otehotnet alespon rok. Uz ubehlo ale 7m od porodu a za 2-3 mesice se zacneme zase snazit. :mrgreen:

Presne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.17 21:51
@pe-terka píše:
Přes přeruš. styk znám jedině holčičky. Vysvětluji si to tím, že se ty spermie více nadřou, než doskáčou k cíli, neboť jim nepomohl k transportu výstřik :think:.

Super teorie :D

Tak doufám, že ta holčička bude u nás taky :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.6.17 21:54

@warita
O té stravě jsem taky slyšela..co je tedy vhodná strava pro početí chlapečka a co pro holčičku? :think:
Já teda jedla hodně ořechů, sýry, jogurty, zeleniny, ovoce, málo pečiva…ale nevím, jestli to nějak ovlivnuje…
Jdu googlit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
53518
21.6.17 11:07

@warita
Pro mě by po císaři žádné vzrůšo přerušování nebylo, ale když tady všechny tak tvrdíte, jak vám to funguje, tak ať máte štěstí i nadále. Dohadovat se nehodlám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
21.6.17 13:05
@Russet píše:
@warita
Pro mě by po císaři žádné vzrůšo přerušování nebylo, ale když tady všechny tak tvrdíte, jak vám to funguje, tak ať máte štěstí i nadále. Dohadovat se nehodlám.

ja se s tebou nejak dohadovala? ani nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.20 12:55

Možná pro někoho hloupý dotaz, ale…uvolňují se spermie při styku i když nedojde k ejakulaci? Je šance z toho otěhotnět, když k ejakulaci vůbec nedošlo, protože to prostě nešlo? Dítko bychom si přáli, ale prostě to včera nešlo

• Citovat
  • Upravit
1351
13.3.20 12:59

Nešlo včera, půjde dneska.
Malá šance na otěhotnění je, pokud se udělá kapička lásky (preejakulátu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149644
13.3.20 13:31
@pe-terka píše:
Přes přeruš. styk znám jedině holčičky. Vysvětluji si to tím, že se ty spermie více nadřou, než doskáčou k cíli, neboť jim nepomohl k transportu výstřik :think:.

Zajímavá teorie. :mrgreen: vím je to stará diskuze, ale přidám se…já se takhle narodila, takže další holka do počtu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
13.3.20 14:29

No my s mužem prerusujeme rok a žádné dítě z toho není, když jsme si řekli, ze chceme tak se manžel musel dojit do finále a otěhotněla jsem hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3731
13.3.20 20:39

Tak my dokupy mezi dětmi přerušujeme asi 4 roky, bez nehody. Děti máme jen plánované, překvápko se nekonalo. Záleží na chlapovi, jak je schopný se udržet. Event. doplnit spermicidem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.20 21:53

Moje kamarádka je se svým mužem od 15 let, dnes je jí 46 a celou dobu praktikují pouze přerušovaný sex. Mají dva plánované dnes už dospělé syny. Nikdy žádná nehoda. My s mužem po prvním dítěti z IVF zavedli přerušovaný styk a to ještě jenom v neplodných dnech :lol: no a teď se těšíme na chlapečka :*

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky