Tehotenstvi po potratech

10486
19.6.17 11:58

Tehotenstvi po potratech

Zakladam tuto diskuzi, pro ty, ktere jsou po nekolika potratech a jsou nyni tehotne, nejlepe tedy na zacatku jako ja ;) je tu nekdo takovy? Sama jsem po trech potratech, ctvrte tehu dopadlo dobre, byt predcasne. Mame zdravou dceru. Nyni zacinam 6.tyden a mam neskutecny strach, snazim se ho vytesnat, ale absolutne to nejde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
42775
19.6.17 12:14

Nejsem těhotná, ale mám dítě po 5tém těhotenství. Před tím 4 potraty. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
19.6.17 12:20

@Ginuš dekuji a gratuluji, tusim, ze uz jsme se v nejake skupince potkaly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
19.6.17 12:27

@marinka5 ano, potkaly :hug: drž se a at je vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
19.6.17 12:59

@marinka5 moc ti držím palce. Já už jsme porodila maličkému je skoro 5 měsíců. Ale sama mám za sebou 3 potraty. Stach jsmeměla hrozný, ale asi jen do screeningu, pak mě pomalu opuštěl. U Starší jsme se bála daleko víc a dýl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
19.6.17 13:23

@uf-ounek ja si taky rikam, ze jeste tak 6 tydnu a bude to lepsi, ale vydrzet to :-( jinak take gratuluji k malickemu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
19.6.17 13:56

@uf-ounek @Ginuš holky a jeste se zeptam, meli jste nejakou lecbu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
19.6.17 14:17

Ahoj, jsem týden před termínem porodu. Po 3 dětech jsem měla 4 neúspěšná těhotenství, teď to konečně vyšlo. Ale byla jsem celý první trimestr hrůzou bez sebe při každé návštěvě záchodu a při každém UTZ - aby srdíčko ťukalo. Od cca 12 týdne jsem měla doma Angelsound a párkrát ho v záchvatu paniky použila. Postupně jsem přestala tolik plašit, ale opravdu se uvolním se až porodím. Jinak na mně ani manželovi nic nenašli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
19.6.17 14:22

@AndilekOli angelsounds jsem pri dceri take mela a tentokrat bych ho chtela take poridit…preji ti hladky porod a je super, ze to po 4 nezdarech vyslo :srdce:

Příspěvek upraven 19.06.17 v 14:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
19.6.17 14:23

@marinka5 u mě se zkusilo vše možné i nemožné - od druhého potratu - injekce na ředění krve, léky na udržení a nic, další 2 potraty. Poslední možnost byla zkusit IVF/PGS - prostě umělé oplodnění i když v početí nebyl problém a otěhotnela jsem vždy na 1 pokus. Vybrali nej spermie a nej vajíčka, vzali z nich vzorky a udělali PGS (vyšetření chromozomů) dostala jsem tunu léků a celé těhu kortikoidy a ležela jsem. A jupí vyšlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
19.6.17 14:25

@marinka5 a angelsound jsem taky měla, bez něj bych to nedala i když jsem chodila k dr snad po týdnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
19.6.17 14:32

@Ginuš ja dostala ted od doktorka gynprodyl a ve stredu dostanu snad injekce na redeni, ja tentokrat imunologii, ktera byla kdysi spatna, mela dobrou, tak na to nic neberu, spatne vysel manzelovi spermiogram, dva mesice bral leky a vitaminy a podarilo se, tak snad to teda doklepeme do konce, ale proste absolutne netusim jak to vydrzim alespon nasledujicich 6 tydnu :roll: zitra jdu na prvni utz, ale predpokladam, ze nic moc zatim videt nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
19.6.17 14:42

@marinka5 chápu tě. Mě se ulevilo až když praskla voda a říkala jsem si už to bude hurá :lol: :lol: těhotenství jsem si fakt neužila. A řeči ďˇv klidu nepomáhaly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
19.6.17 14:49

Měla jsem jedno dítě, pak dva zamlkle, dva spontánní potraty a pak opět úspěšné těhotenství…strach jsem měla celou dobu, cca kolem šestého měsíce jsem se trochu uklidnila, ale stejně to byly nervy až do porodu…tomu se asi nedá vyhnout :hug:

@Ginuš ahooooj, zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
19.6.17 14:50

@Marcella01 ahoooj :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...