Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj… je tu někdo, kdo tak v brzké době otěhotněl po císaři? Četla jsem spousty diskuzí na toto téma… že po císaři by se mělo otěhotnět minimálně po roce atd… vím, že to je nebezpečné pro mě tak pro miminko… jsem cca ve čtvrtým měsíci a interrupce už tedy nejde… k dr. jdu pozítří… ale jen mě zajímalo, zda to někdo zvládnul bez problémů i přes tolik rizik… ![]()
Tak tri mesice po cisari asi nebudes ve ctvrtem mesici, to byl asi preklep, ze? ![]()
Kazdopadne chapu, ze mas obavy, uvidis, co na to Tvuj mudr…
V okolí jsem takový případ měla (těhotenství 6 měsíců po CS). Nepotěším tě, skončil tragicky
@Anemary píše:
Tak tri mesice po cisari asi nebudes ve ctvrtem mesici, to byl asi preklep, ze?
Kazdopadne chapu, ze mas obavy, uvidis, co na to Tvuj mudr…
Asi nebude, psala, že už nemůže na interupci a ta jde do 3 měsíce nebo ne?
Tak já jsem to pochopila, že otěhotněla ve 3. měsíci po sekci, takže teď je miminku 7 měsíců a ona je ve 4. měsíci.
Ale co s tím, neporadím.
I když jsem tu zahlídla nějaké uživatelky, co to prožily a snad i dobré, ale doktoři radost neměli.
@Saatine píše:
A co když tři měsíce po císaři otěhotněla, teď je 4tém, tzn 7 měs po císaři?
Chápu to tak, že 3 měsíce po císaři otěhotněla a teď je ve 4. měsíci, tudíž 7. měsíc po císaři…
Příspěvek upraven 19.06.17 v 21:10
Ježíš holky, to jsem tele… jsem si to po sobě neprecetla…mám doma sedmimesicni miminko a jsem cca ve čtvrtém měsíci.:.
Příspěvek upraven 19.06.17 v 21:11
No ještě mě napadá, jestli to nemyslí tak, že je ve 4. měsíci, ale otěhotněla 3 měsíce po císaři, tj. že už je vlastně 7 měsíců od CS ![]()
@Doe_Jane a nemyslela to tak že otehotnela 3 měsíce po porodu a teď je ve 4.mesici? ![]()