Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@eviliska
![]()
jste zlaty holky, zvedly jste mi naladu o 1000%, dekuju vam za to
Co bych dala za to mít takové problémy jako vy.. Buďte rádi, že jste na tom tak jak jste. Veřte mi, může být hůř.
@Anonymní píše:
Co bych dala za to mít takové problémy jako vy.. Buďte rádi, že jste na tom tak jak jste. Veřte mi, může být hůř.
jste mě stěma pračkama teda pobavily, já prala dneska 3× a nic a to mám pračku 11let a napráno má tak za 17
@Kočislava píše:![]()
![]()
![]()
já vím… tak se v tom pěkně plácám
![]()
@Anonymní píše:Musíme věřit, že bude lépe. I když v mé situaci už nepomůže asi nic
@Caty píše:
Holky, neblbněte, vždycky může být hůř
Jen když někdo umře.
Anonymní, no však a k tomu se doufám nechystáte. Já tedy nevím, co máte za problém, ale hlavně hlavu vzhůru, ikdyž někdy to člověka dokáže pěkně otrávit. ![]()
no nekecej,jak to, že jsi mě nepozvala do týhle diskuse? já se v depce posledních pár dní plácám, problémy v rodině, smrt známého, je toho víc.
Tak se taky přidám i když pozdě. Je to pár dní co jsme se přestěhovali a ač je to jen pár kilometrů mně se strašně stýská po tom malém baráčku a životě co jsem měla před tím. A nemůžu se toho zbavit. Pořád jsem doma tam a tady jako na návštěvě.
![]()
Pridavam se. Po pul roce marozeni mi vcera mala zacala zase smrkat a narikat ze ji boli v krku..ta druha uz takt dva dny prska..takze zase nanovo. A to ma starsi prsti tyden jet na skolku v prirode. Uz me ty nemoci vazne se..rou.
@Caty Jo tak to máš pravdu..někdy člověk čumí a nechápe jak nám to ten život nakreslí
![]()