Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojte, tak jak dneska, už je líp? a všechny pračky vydržely? ![]()
@Loudala
Moje zemřela včera
, dneska se vydala směr kremace.(Svoz odpadu jsme prošvihli, ale můj muž koumák u kontajneru potkal bezdomovce.Slovo dalo slovo a prej mu jí má přivézt, že si jí rozebere a odveze do sběru
).Takže ted jí nejspíš pitvá
.
Prosím o minutu ticha za mou pračku od 23:59 do 00:00, děkuji moc
.
@eviliska píše:@Šája chtěla jsem, ale ty jsi šla zrovna … víš kam
no jasně, vím kam
dneska se tam chystám taky. stále nevíme, co ty emí ručičky znamenají, dr nás poslala na crp a krevní obraz, tam je vše v pořádku, takže následoval výtěr z krku, výsledky budou v pondělí
tak dneska se cítím ještě hůř jak včera
![]()
Mám doma ten nový "sporťák " - tada barva sedí - červená, ale jinak celé blbě ![]()
V podstatě mi mamka koupila lepší gofky
, hlavně že dostala zadara deštníček a pláštěnku ![]()
K tomu jsme se s manželem porafali málem do krve a malá usla teprve před chvílí
u mě dneska lepšejší......jsem si řekla, že žádná kaše se nejí tak horká jak se uvaří a že to s tou obhajobou nějak dopadne, ztratit nemůžu nic, a když to bude hodně velkej trapas, tak s tím taky dovedu nějak žít
za pračku budu držet minutu ticha, pokud ještě budu při vědomí ![]()
@eviliska to mě mrzí, hlavně ta hádka s mužem ![]()
@pandicka mě taky, u nás se říká, že spouta problémů vyhnije samo
, ale to že večer prudil ještě manžel mě dorazilo.
Poštěkali jsme se původně kvůli vynesení koše- já trvala že půjde hned a on že až ráno
- ten smrad čuchat celou noc ![]()
Nakonec šel nasupený jak lokomotiva a protivný i na děcka
, tak jsme ho sjela, ať se zlkidní a už to jelo - od ponožek zapomenutých v obýváku po neuklizený hrnek
Jako rotoče teda, ale nakonec se omluvil
- odpuštěno bude mít zítra, jenom ať se snaží myslet, že by něco udělat mohl. ![]()
Příspěvek upraven 23.04.13 v 22:52
evi, stejně mi hod fotku nového kočáru. ale tak golfky taky užiješ ne? nebo už nějaké máš? hádka mě mrzí. a jinak
![]()
@Šája no mám, po první holce, nové se šikonu , ale ty ručky se mi drží dost blbě a nejsou polohovací a vůbec .....
Ale jak si zvyknu, tak snad mě to přejde a budu ještě ráda, holt se lišila představa od reality a to dost razantně ![]()
jj ,vyfotím, ale zítra ju ??
jasně času dost. jsem zvědavá, co mě přijde za kočár
paní psala, že dodání cca 14 dnů.....
@eviliska nahodou je dobre, ze dneska hrajes urazenou
aspon si to muz uvedomi
jdu spat, doboru noc a zitra preju lepsi den vsem i sobe i vsem prackam ![]()