Kdo má depku, sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14020
24.5.12 10:28

:hug: @Šája chtěla jsem, ale ty jsi šla zrovna … víš kam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1717
24.5.12 15:59

ahojte, tak jak dneska, už je líp? a všechny pračky vydržely? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
24.5.12 21:02

@Loudala
Moje zemřela včera :,( , dneska se vydala směr kremace.(Svoz odpadu jsme prošvihli, ale můj muž koumák u kontajneru potkal bezdomovce.Slovo dalo slovo a prej mu jí má přivézt, že si jí rozebere a odveze do sběru :mrgreen: ).Takže ted jí nejspíš pitvá :,( .
Prosím o minutu ticha za mou pračku od 23:59 do 00:00, děkuji moc :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
24.5.12 21:33
@eviliska píše: :hug: @Šája chtěla jsem, ale ty jsi šla zrovna … víš kam :mrgreen:

no jasně, vím kam :lol: dneska se tam chystám taky. stále nevíme, co ty emí ručičky znamenají, dr nás poslala na crp a krevní obraz, tam je vše v pořádku, takže následoval výtěr z krku, výsledky budou v pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
24.5.12 22:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
24.5.12 22:58

ahoj evičko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
24.5.12 22:59

tak dneska se cítím ještě hůř jak včera :cert: :cert:
Mám doma ten nový "sporťák " - tada barva sedí - červená, ale jinak celé blbě :cert:
V podstatě mi mamka koupila lepší gofky :roll: , hlavně že dostala zadara deštníček a pláštěnku :roll:
K tomu jsme se s manželem porafali málem do krve a malá usla teprve před chvílí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
24.5.12 23:07

u mě dneska lepšejší......jsem si řekla, že žádná kaše se nejí tak horká jak se uvaří a že to s tou obhajobou nějak dopadne, ztratit nemůžu nic, a když to bude hodně velkej trapas, tak s tím taky dovedu nějak žít

za pračku budu držet minutu ticha, pokud ještě budu při vědomí :mrgreen:

@eviliska to mě mrzí, hlavně ta hádka s mužem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
24.5.12 23:12

@pandicka
Děkuju, ona si to zaslouží :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
24.5.12 23:14

@pandicka mě taky, u nás se říká, že spouta problémů vyhnije samo :lol:, ale to že večer prudil ještě manžel mě dorazilo.

Poštěkali jsme se původně kvůli vynesení koše- já trvala že půjde hned a on že až ráno :cert: :cert: - ten smrad čuchat celou noc :poblion:
Nakonec šel nasupený jak lokomotiva a protivný i na děcka :cert:, tak jsme ho sjela, ať se zlkidní a už to jelo - od ponožek zapomenutých v obýváku po neuklizený hrnek :cert: :cert: Jako rotoče teda, ale nakonec se omluvil :hug: - odpuštěno bude mít zítra, jenom ať se snaží myslet, že by něco udělat mohl. :srdce:

Příspěvek upraven 23.04.13 v 22:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
24.5.12 23:14

evi, stejně mi hod fotku nového kočáru. ale tak golfky taky užiješ ne? nebo už nějaké máš? hádka mě mrzí. a jinak :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
24.5.12 23:16

@Šája no mám, po první holce, nové se šikonu , ale ty ručky se mi drží dost blbě a nejsou polohovací a vůbec .....
Ale jak si zvyknu, tak snad mě to přejde a budu ještě ráda, holt se lišila představa od reality a to dost razantně :,(
jj ,vyfotím, ale zítra ju ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
24.5.12 23:17

jasně času dost. jsem zvědavá, co mě přijde za kočár :lol: paní psala, že dodání cca 14 dnů.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
24.5.12 23:28

šáji, co má malinká s ručičkama?? :(

• Citovat
  • Upravit
3544
24.5.12 23:37

@eviliska nahodou je dobre, ze dneska hrajes urazenou :palec: aspon si to muz uvedomi

jdu spat, doboru noc a zitra preju lepsi den vsem i sobe i vsem prackam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová