Kdo má depku, sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102677
24.5.12 23:37

caty, udělaly se jí na dlaních takové červené fleky, nejdřív jen na levé, dneska už to má trochu i na pravé. má to jen na té dlaničce :nevim: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
24.5.12 23:40

Asi nějaký exemekm vid? Baruška na ně taky trpí.Tak měla červení dlaně, pak i shora a začalo se jí to hodně loupat. Mažeme excipial kids, lipobasí a hodně pomohla mastičkaa od doktorky. Napsala nám teda kožařka kortikoidy, ale ty jsem nedala ani jednou.A svědí jí to? Na to jsem dávala zyrtec kapičky a pomáhalo. Chuděrky malé no.

• Citovat
  • Upravit
102677
24.5.12 23:43

caty dr si právě nemyslí, že exem :think: ona má povrch těch dlaní normální, jen jsou na nich prostě červený fleky, neloupe se to a ani to nevypadá, že by to svědilo :nevim:
udělala jí ten výtěr z krku, jestli nemá nějakýho spálovýho bacila :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
24.5.12 23:44

@Šája jsem ti včera psala, jestli to nebude spála ;) - streptokok to tak dělá, i kdyby byla ,tak neboj, dostane antibiotika a do pár dnů se to sloupe a bude klid :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
24.5.12 23:53

neci antibiotika :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
24.5.12 23:54

a že by to měla jen na dlani??? jsem myslela, že spála je na zádech a na hrudníku a spíš taková jakoby kopřivka :think: ona pupínky nemá, jen fleky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
24.5.12 23:57

@Šája Ela ji měla 3× :pocitac:
1× přímo spálu a 2× spálovou angínu - vyrážku neměla ,jenom červený jazyk, a fleky na šlapkách.
Ale u spály by mělo být zvýšené i CRP :think:

Jinak je pravá spála a spálova angína typu A, B, C - takže jeden bacil nás ještě minul - na ostatní by měla mít už protilátky, takže už to nikdy nedostane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
25.5.12 00:31

no to je pěkný teda…
crp měla malá nízké :think: no uvidíme. a dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1717
25.5.12 13:49

ahojte,

to ticho za pračku jsem určo dodržela, nebo jsem spala jak zabitá :mrgreen:

Šáji- snad to nebude nic vážnýho a rychle to odejde ;)

Evilis- tak jaká doma, už jste se udobřili?

Jo, a mě deptá moje prostřední dítko, dcerka 2 roky :oops: :roll: už dlouhodobě, ale co se narodilo miminko, je to sakra, sakra, sakra horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
25.5.12 14:06

@Loudala neudobřili :cert: :mrgreen: - ráno jel do práce a přijede až pozdě večer a to pak dělá, že se jako nic nestalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020

@Loudala neudobřili :cert: :mrgreen: - ráno jel do práce a přijede až pozdě večer a to pak dělá, že se jako nic nestalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020

@Loudala asi na mimčo žárlí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1717
25.5.12 14:15

Evi- tak my to máme doma podobný. A to ještě musím říct, že můj chlap je extrémní bordelář :roll:
Jo, žárlí (začala se i počůrávat :? :zed: sice né pořád, ale i když vím, že se jí chce, tak ona tvrdí, že ne :pocitac: ), ale bylo to s ní náročný i před tím. A spíš jsem zoufalá, že už nevím co s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
25.5.12 14:17

Taqk já se taky přidám a troufnu si říct, že vás možná i trumfnu (ale četla jsem jen první stránku, tak nevím ;-)): Mám doma dcerku autistku, mamka je pár týdnů po operaci močáku, bude jí 70, takže rekonvalescence není až tak závratně rychlá, táta (77 let) má zdravotní problémy tak jednou za půl roku, a to takové, že má třeba zánět ledvin a nechá to dojít tak daleko, že má skoro otravu krve :cert: nebo ho zlobí tlak a vzhledem k tomu, že už pár let má bypass, tak to vypadá, že mu časem dají „budíka“. Tchyně má problémy rázu psychického - deprese, chronický únavový syndrom - takže to je „jednou nahoře, jednou dole“. No momentálně jsem s malou doma, páč chraptí a kašle. Takže bordel doma je neustále, a že teda autík dokáže udělat během půl vteřiny MEGA BORDELLLLLL!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
4.6.12 23:13

@petull.a1 dočetla jsem to až teď, byla jsem mimo net, a oproti tobě jsou mé starosti opravdu malicherné

:hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová