Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj mamky, tatínci, čekatelky , snažilky a ostatní ![]()
Poslední dobou se mi sype na co šáhnu. Nic se nedaří, spíš se zhoršuje.
Určitě v tom nejsem sama - kdo se přidá ????
Vyřešit problémy nám to asi moc nepomůže, ale můžem si ponadávat na všechny křivdy světa a snad se trochu uleví
![]()
Já se přidávám.. ![]()
Mám depku jako prase z toho, že den má jenom 24.hodin a já vůbec nic nestíhám. Doma bordel jako v tanku, děti zlobí jako čerti..Béééééé ![]()
ahojky, pro me dnes velice aktualni tema, bohuzel ![]()
takze k veci: dneska se mi do rukou dostal oponentsky posudek na moji doktorskou praci a je negativni
spousta pripominek (coz je normalni, necekala jsem ze to budu mit eno nuno), ale verdikt bohuzel neuprosny - nedoporucuje se k obhajobe
![]()
dalsi dva oponentske posudky jsou kladne, coz je sice super, ale jaksi mi nedokazou dostatecne zvednout naladu
bych si nejradeji par panaku, jenze kojim, takze aspon cokolada to jisti ![]()
@peggy.sl píše:
Já se přidávám..
Mám depku jako prase z toho, že den má jenom 24.hodin a já vůbec nic nestíhám. Doma bordel jako v tanku, děti zlobí jako čerti..Béééééé
Pises o nas
?
u nás to vypadá podobně, celé dopoledne uklízím, abych se večer rozhlídla a zjistila, že je tu zase bordel ![]()
@pandicka to je teda na pořádného panáka
, takže můžeš k ústní nebo ne ???
Já jsme jen ubožák se střední odbornou a specilizací ![]()
Depku mam tez,protoze babicka spadla a ma nastipnutou cesku a ja se modlim,aby se ji to dobre zhojilo
, a tak nejak celkove jsem z toho v prdeli,doufam,ze zas nebudu bulet
. Koupila jsem ji nejake homeopatika
, tak snad to pomuze, min. tyden v pondeli jsem odplinkovala jednu princeznu a ve stredu,takovy dojeb
,takze kdyz nejde o zivot jde o ho… ![]()
přidávám se, za týden mám státnice, doms tři kluky, do hlavy mi to nejde, čekám na posudky na diplomovou práci a neočekávám něco báječného, doma bordel, a ještě jsem to dostala a jo a přestalo se mi dělat mlíko!!!
@eviliska píše:
u nás to vypadá podobně, celé dopoledne uklízím, abych se večer rozhlídla a zjistila, že je tu zase bordel
Tak já depku nemám zatím, ale ještěn něco a budu.
za poslední 3 týdny mi odešel PC od manžela z práce, koupila jsem si nový a nešel hardisk, tak jsem ho šla hned druhý den vymenit. Před dvěma týdny jsem si koupila žehličku a přestala po týdnu fungovat, ponesu na reklamaci. Odešel nám vysavač, začne se vypínat po chvilce, o víkendu mi nefungovala pračka, nešla otevírat a musela jsem jednu várku prát několikrát než se otevřelaa, včera nám odešlo servo v autě a vezeme ho zítra do servisu a dneska jsem si zabouchla barák a děti mi spaly v pokoji, takže jsem šplhala po žebříku do patra. no ne? ![]()
Tak já mám depky - nejde nám prodat byt, dostala jsem po 2 letech podruhé MS, dcera marodí s břichem, malé leze poslední 4, mám tu bordel, mám hlad a jsem prostě celkově nechutná, nasraná, vyčerpaná......
Ať víte co trápí mě ![]()
@Caty píše:
Tak já depku nemám zatím, ale ještěn něco a budu.
za poslední 3 týdny mi odešel PC od manžela z práce, koupila jsem si nový a nešel hardisk, tak jsem ho šla hned druhý den vymenit. Před dvěma týdny jsem si koupila žehličku a přestala po týdnu fungovat, ponesu na reklamaci. Odešel nám vysavač, začne se vypínat po chvilce, o víkendu mi nefungovala pračka, nešla otevírat a musela jsem jednu várku prát několikrát než se otevřelaa, včera nám odešlo servo v autě a vezeme ho zítra do servisu a dneska jsem si zabouchla barák a děti mi spaly v pokoji, takže jsem šplhala po žebříku do patra. no ne?
koukam,ze se nenudis ![]()
@eviliska ustni uz mam za sebou......tady se jedna pouze o obhajobu prace.....ale k obhajobam pujdu a budu se modlit, aby nakonec pri hlasovani vetsina byla pro
@joanee taky jsem dneska bulela a boli me z toho hlava jak strep ![]()
@Caty ty volle - nedokážu si ani představit ty nervy - zabouchnuté děcka
, ještě že spaly a měla ses jak k nim dostat ![]()
evellisko: no manžel naštěstí nechal otevřený balkon v patře, tak jsem volala na sousedku, jestli má žebřík, na telefonu pána kvůli auto, něco mi furt povídal a já do toho Beoooooooooo, Beoooooooo, žebřííííííík, mááááš? pán na mě za chvilku jestli tam jsem
tak jsem šplhala a malý se akorát vzbudil ![]()