Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky,
která z vás má tyhle plavky? Jaké s nimi máte zkušenosti, sedí dobře? Zvětšují dobře?
Tady je odkaz: https://vigoshop.cz/…h-up-plavky/
Díky za názor : )
mam dojem,ze toto projelo medii pred cca pul rokem jako spodni pradlo.Vetsina reakci negativni.Sedlo a fungovalo vicemene jen zenam s „dokonalymi prsy“..
Tak určitě. Silikony to modelce přitáhlo pěkně no
S přírodním materiálem to nebude takový zázrak ![]()
Jsou moc pekne, ale to, ze si je pritahnete snurkou, nezaruci takovy idealni tvar… V tomto pripade ten tvar zarucila nakladna operace a malo podkozniho tuku. Kdybych si je takhle stahla ja ( 85 D), tak by se mi tu a tam neco prevalilo, vyvalilo, leckdy i preteklo a nejspis by se mi v liniich onech snurek vytvorily nevzhledne faldiky, ryhy atd…
vysledny tvar by rozhodne takto nevypadal. Ale opravdu zalezi, pokud jste mlada a pevna zena, s mensimi prirodnimi ( vetsimi a umelymi
) vnadami, tak hura do toho ![]()
@Kassor píše:
Jsou moc pekne, ale to, ze si je pritahnete snurkou, nezaruci takovy idealni tvar… V tomto pripade ten tvar zarucila nakladna operace a malo podkozniho tuku. Kdybych si je takhle stahla ja ( 85 D), tak by se mi tu a tam neco prevalilo, vyvalilo, leckdy i preteklo a nejspis by se mi v liniich onech snurek vytvorily nevzhledne faldiky, ryhy atd…vysledny tvar by rozhodne takto nevypadal. Ale opravdu zalezi, pokud jste mlada a pevna zena, s mensimi prirodnimi ( vetsimi a umelymi
) vnadami, tak hura do toho
Děkuji za názor, budu mít narozky, tak jsem do toho šla. Mají mi přijít ve čtvrtek, tak jsem zvědavá a spíš se teda bojim
Přeji krásný den, neupečte se : ))
Ahoooj, tak píšu, jak to dopadlo : ) Je fakt, že jsem se trochu bála, „byl to hop, nebo…“ : ) Jsem ale spokojená a mám velkou radost : ) Plavky přišly už včera, zatím drží : ) a prsa opravdu zvětšují. Je pravda, že mám s těží áčka, takže jim přitáhnutí k sobě vážně neublíží, naopak to jsem potřebovala. A jsem taky relativně mladá a relativně štíhlá. TAkže za mě doporučuju. Děkuju za názory : )