Kdo mi poradí s Clearblue digital?

3554
15.3.22 14:44

Kdo mi poradí s Clearblue digital?

Ahoj holky, jdu si pro radu….
Rozmontovala jste někdy nějaká CB digital?

Já si koupila 2, že by zítra měla přijít MS.
První jsem namočila položila, a hodilo mi to chybu- tak jsem opravdu důkladně pročetla návod, použila druhý a zase mi ti ukázalo chybu a v návodu doporučení jít koupit další….
Tak jsem tedy vyhodila 400 a vztekle rozmontovala a našla toto… :think:

Ten spodní mi přijde pozitivní, ale proč je na tom horním jen jedna čárka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15586
15.3.22 15:03

Však jo, vyhazuj prachy zbytečně :mrgreen:
Kdybys testovala až pár dní po vynechané MS, tak bys měla po starostech. :roll:
A pak, že lidi nemají prachy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
15.3.22 15:05

@Tvojeteta Ahoj, zrovna nedávno jsem na to koukala na YouTube. Ty tvoje vypadají pozitivně. Ten vrchní papírek znamená těhotná nebo ne (+ nebo -), ta spodní světla znamená týdny a ta silná vedle znamená, že test proběhl. Což u tebe neproběhl :lol: Posílám i obrázek, jak digital sílí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.3.22 15:07
@Tvojeteta píše:
Ahoj holky, jdu si pro radu….
Rozmontovala jste někdy nějaká CB digital?

Já si koupila 2, že by zítra měla přijít MS.
První jsem namočila položila, a hodilo mi to chybu- tak jsem opravdu důkladně pročetla návod, použila druhý a zase mi ti ukázalo chybu a v návodu doporučení jít koupit další….
Tak jsem tedy vyhodila 400 a vztekle rozmontovala a našla toto… :think:

Ten spodní mi přijde pozitivní, ale proč je na tom horním jen jedna čárka?

Ne, nenapadlo mě to. Koupila jsem si testy v Dr Max a testovala se po vynechané MS. Byla tam dálnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
15.3.22 15:08

Promin ale ten test se rozebírat nemá, mas plno diskuzí kde si plno zen jako ty, myslely ze je to pozitivní výsledek ale není :mrgreen: :D Musela by si tam mít +1-2 třeba a nebo výš. Zkus papirkovy a mas po starostech :D

• Citovat
  • Upravit
3554
15.3.22 15:12

@Zuzik86
Jee skvělý, já věděla, že se najde dobrá duše a poradí.

A jinak jasný holky, já vím, že jsem těhotná.
Ale taky vím, že dvě čárky o ničem nerozhodují. A tady byly čárky tři😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
15.3.22 15:13

@Tvojeteta kup si klasicky papírkový mamatest za 50 korun a máš po starostech. Tady v tom digitálním to nebude 2 čárky= těhotná a jedna čárka= netěhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
15.3.22 15:15

Papírové testy rozebírej jak chceš, digital si udělej, až budeš mít jasně pozitivní obyč proužkovej test. Takhle je to opravdu zbytečný vyhazování peněz a stejně z toho nic nevykoukáš. To rozebírání testů je blbost. Jak pravil Kryton…Co čekáte, že tam uvidíte? Snad Gauguinovy Tahiťanky? Obličej Madonny? Neobjevený Shakespearův sonet? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
15.3.22 15:18

Holky to vím, že jsem těhotná.
Je to těhotenství po IVF, proto jsem zmiňovala i vlastně termín MS, že nechci lovit duchy, ale šlo mi spíš o tu sílu a princip testu a to mi Zuzík pomohla. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
15.3.22 15:20

@Zuzik86
Super ono jsem někde mezi 1-2 a 2-3…
Takže stejně mě to nikam neposunulo :lol:
Spíš jsem chtěla i pobavit, nemusíte se hned čertit, jak vyhazuju peníze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
15.3.22 15:24

@Tvojeteta Nemáš zač ;) Tady ten Digital funguje na čidlo a sílu čárky, kterou to čidlo snímá. Proto to někomu ukáže minus, i když těhotná je, ale zatím je čárka slabá a nejde detekovat tím čidlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
15.3.22 15:37

@Tvojeteta tak to, že už víš, že jsi těhotná, z tvého příspěvku nebylo evidentní :mrgreen: Myslím, že je digitální míň citlivý než papírové proužky, tak to můžeš zkusit pár dní po vynechání :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
15.3.22 15:44

@kubmaja02
Jo nepsala jsem to tam jasně, abych neovlivňovala, kdyby na to někdo chtěl kouknout a jen mi udělat radost ;)

Já vím, že je lepší dojít si na HCG, a vím, že má test sílit ob dva dny…
Ale život je pestrý a tak ne vždy jde všech jednoduše- tak jsem chtěla svůj poslední pokus zkusit něco jinak :mrgreen:

Hele já u na ty čárky zírám, tak jsem prd objektivní… já bych tipla, že mám dnes tak 50-80HCG… no stejně se to rozštípne až při odběru, tak zatím mám ještě týden na přemýslení a představy. Dík

Sílení ducha ob den je na fotce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
15.3.22 15:46

@Tvojeteta tak to jsi dobrá, že to tak odhadneš 🤔 😁 držím palce 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
15.3.22 15:50

@kubmaja02
Neodhadnu, to nejde 😂
Je tady nekde diskuze, má tam holka rozfocený testy a nemá mic silnou čárku a v krvi má přes 300. Já uzm měla v minulosti hezký čárky a krvi skoro nic… tak jsem zkusila “zázrak techniky” a stejně se mi nepovedl :lol:
Ale zizík mi pomohla, ta testovají čárka spíš vypadá jak 2-3 týden na tý její fotce- a to by mě uklidnilo, takže nakonec dobrý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí