Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jdu si pro radu….
Rozmontovala jste někdy nějaká CB digital?
Já si koupila 2, že by zítra měla přijít MS.
První jsem namočila položila, a hodilo mi to chybu- tak jsem opravdu důkladně pročetla návod, použila druhý a zase mi ti ukázalo chybu a v návodu doporučení jít koupit další….
Tak jsem tedy vyhodila 400 a vztekle rozmontovala a našla toto… ![]()
Ten spodní mi přijde pozitivní, ale proč je na tom horním jen jedna čárka?
Však jo, vyhazuj prachy zbytečně ![]()
Kdybys testovala až pár dní po vynechané MS, tak bys měla po starostech. ![]()
A pak, že lidi nemají prachy. ![]()
@Tvojeteta Ahoj, zrovna nedávno jsem na to koukala na YouTube. Ty tvoje vypadají pozitivně. Ten vrchní papírek znamená těhotná nebo ne (+ nebo -), ta spodní světla znamená týdny a ta silná vedle znamená, že test proběhl. Což u tebe neproběhl
Posílám i obrázek, jak digital sílí.
@Tvojeteta píše:
Ahoj holky, jdu si pro radu….
Rozmontovala jste někdy nějaká CB digital?Já si koupila 2, že by zítra měla přijít MS.
Ten spodní mi přijde pozitivní, ale proč je na tom horním jen jedna čárka?
První jsem namočila položila, a hodilo mi to chybu- tak jsem opravdu důkladně pročetla návod, použila druhý a zase mi ti ukázalo chybu a v návodu doporučení jít koupit další….
Tak jsem tedy vyhodila 400 a vztekle rozmontovala a našla toto…
Ne, nenapadlo mě to. Koupila jsem si testy v Dr Max a testovala se po vynechané MS. Byla tam dálnice.
Promin ale ten test se rozebírat nemá, mas plno diskuzí kde si plno zen jako ty, myslely ze je to pozitivní výsledek ale není
Musela by si tam mít +1-2 třeba a nebo výš. Zkus papirkovy a mas po starostech ![]()
@Zuzik86
Jee skvělý, já věděla, že se najde dobrá duše a poradí.
A jinak jasný holky, já vím, že jsem těhotná.
Ale taky vím, že dvě čárky o ničem nerozhodují. A tady byly čárky tři😂
@Tvojeteta kup si klasicky papírkový mamatest za 50 korun a máš po starostech. Tady v tom digitálním to nebude 2 čárky= těhotná a jedna čárka= netěhotná.
Papírové testy rozebírej jak chceš, digital si udělej, až budeš mít jasně pozitivní obyč proužkovej test. Takhle je to opravdu zbytečný vyhazování peněz a stejně z toho nic nevykoukáš. To rozebírání testů je blbost. Jak pravil Kryton…Co čekáte, že tam uvidíte? Snad Gauguinovy Tahiťanky? Obličej Madonny? Neobjevený Shakespearův sonet?
![]()
Holky to vím, že jsem těhotná.
Je to těhotenství po IVF, proto jsem zmiňovala i vlastně termín MS, že nechci lovit duchy, ale šlo mi spíš o tu sílu a princip testu a to mi Zuzík pomohla. Dík
@Zuzik86
Super ono jsem někde mezi 1-2 a 2-3…
Takže stejně mě to nikam neposunulo ![]()
Spíš jsem chtěla i pobavit, nemusíte se hned čertit, jak vyhazuju peníze ![]()
@Tvojeteta Nemáš zač
Tady ten Digital funguje na čidlo a sílu čárky, kterou to čidlo snímá. Proto to někomu ukáže minus, i když těhotná je, ale zatím je čárka slabá a nejde detekovat tím čidlem.
@Tvojeteta tak to, že už víš, že jsi těhotná, z tvého příspěvku nebylo evidentní
Myslím, že je digitální míň citlivý než papírové proužky, tak to můžeš zkusit pár dní po vynechání ![]()
@kubmaja02
Jo nepsala jsem to tam jasně, abych neovlivňovala, kdyby na to někdo chtěl kouknout a jen mi udělat radost ![]()
Já vím, že je lepší dojít si na HCG, a vím, že má test sílit ob dva dny…
Ale život je pestrý a tak ne vždy jde všech jednoduše- tak jsem chtěla svůj poslední pokus zkusit něco jinak ![]()
Hele já u na ty čárky zírám, tak jsem prd objektivní… já bych tipla, že mám dnes tak 50-80HCG… no stejně se to rozštípne až při odběru, tak zatím mám ještě týden na přemýslení a představy. Dík
Sílení ducha ob den je na fotce
@Tvojeteta tak to jsi dobrá, že to tak odhadneš 🤔 😁 držím palce 👍
@kubmaja02
Neodhadnu, to nejde 😂
Je tady nekde diskuze, má tam holka rozfocený testy a nemá mic silnou čárku a v krvi má přes 300. Já uzm měla v minulosti hezký čárky a krvi skoro nic… tak jsem zkusila “zázrak techniky” a stejně se mi nepovedl ![]()
Ale zizík mi pomohla, ta testovají čárka spíš vypadá jak 2-3 týden na tý její fotce- a to by mě uklidnilo, takže nakonec dobrý ![]()