Kdo nabídne dočasný domov?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.3.15 17:21

@Terrinka93 jsem to zkoušela tedkom a jde to, zkuste to…jinak pošlu sz a omlouvám se, mě to nedošlo, že email se tu nesmí psát ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.15 17:23

@aaababy Ano je to cizí pes, někomu patří…nebojte není můj, v takovém stavu nikdy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.15 17:29

Nám útulek psa vzal za poplatek 2000 kč.

• Citovat
  • Upravit
1272
14.3.15 17:35
@Anonymní píše:
@aaababy Ano je to cizí pes, někomu patří…nebojte není můj, v takovém stavu nikdy.

A jakym zpusobem ho chcete odvezt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.15 17:43

Tak jsem mrkla na FB, je to stránka Moravskoslezského sdružení na ochranu zvířat, pes patří staré paní, která žije se synem. O tom, v jakých pejsek žije podmínkách pochopitelně vědí už roky sousedi okolo, ale nikdo nehnul brvou. Sdružení si umístění psa do útulku nepřeje, ale zároveň ho nemůžou umístit k sobě, protože mají plno. To ale podle mě stále není důvod pro jejich pasivní přístup, vysypat výběh štěrkem, umýt misky, přibít pár prkýnek na boudu a šoupnout dovnitř deku, aby pejsek žil alespoň v trochu lepších podmínkách, než najde nového majitele, by snad nebyl takový problém…Radši vyfotit, nechat v bahně a čekat :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
14.3.15 17:51

Jediné, čím bych mohla pomoct je, že bych majitelům poslala granule…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.15 17:51

@aaababy Paní (majitelka) pejska říkala že si ho spolek může klidně odvést, ale nemají ho kam dát, až se prostě někdo najde aspon na tu dočasku, tak se tam hned zajede a přiveze tomu, kdo by si ho vzal domů…odvoz by byl zajištěn určitě a to i finance.

• Citovat
  • Upravit
3311
14.3.15 17:54

Dívám se na net a existují azyly pro psy např. Psí azyl Naděje Pchery… není to útulek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
14.3.15 18:00
@Anonymní píše:
@aaababy Paní (majitelka) pejska říkala že si ho spolek může klidně odvést, ale nemají ho kam dát, až se prostě někdo najde aspon na tu dočasku, tak se tam hned zajede a přiveze tomu, kdo by si ho vzal domů…odvoz by byl zajištěn určitě a to i finance.

Pejsek bude potrebovat psychologickou pomoc ze zacatku je to dospely pes a nemel by jit hned do rodiny. Pokud jste z nejake organizace zabyvejte se i timhle. Je to dospely pejsek a ma za sebou dost sspatneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.15 18:03

@januschka škoda že jsou až za Prahou :( pejsek se nachází na Ostravsku. Ale zkusím to, doufám že by nebyl problém s MS spolkem kdyby ho tak daleko zavezli.

• Citovat
  • Upravit
984
14.3.15 18:05

@aaababy :palec: to nechce jen tak rodinu, to chce někoho zkuseneho, kdo mu ze začátku pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.15 18:05

@aaababy nene nejsem ze žádné organizace, jen matka na mateřské, které není jedno jak pejsci žijí v blízkém okolí ( pokud o takových případech teda vím)

• Citovat
  • Upravit
3311
14.3.15 18:06
@Anonymní píše:
@januschka škoda že jsou až za Prahou :( pejsek se nachází na Ostravsku. Ale zkusím to, doufám že by nebyl problém s MS spolkem kdyby ho tak daleko zavezli.

tak se podívejte po jiném, těch azylů je po republice víc a většinou to vlastní dobří lidé, kteří chtějí pomoct…kdybych mohla, tak si ho vezmu… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
14.3.15 18:08

Jsem na mobilu a ne a ne se mi to ukázat
Proste to chce přihlášení. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...