Kdo nekrade, okrada rodinu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Reakce:
Já nic z toho,co jsi napsala,nedělám a nepobírám. A to ani, když jsem měla děti.
Jsem ráda,že se o sebe a své děti dokážu postarat sama,i bez pomoci státu a dávek
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@luccifera píše:
Ja pri rodicaku pracuju. Chodi mi vyplata.
Napadlo me to stejne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Meaculpa píše:
Ahojte, nadpis pro upoutani![]()
Zajima ma me, jakym zpusobem se snazite setrit? Kde se daji sehnat dalsi kacky do rozpoctu?
Vzp mi proplatila 2×500,– za sportovni aktivity, tak me napadlo, kde se da jeste takhle dostat neco zpet nebo neco navic?
My jeste bereme kazdy rok prispevek na manzelku. Jinak od UP jsem brala podporu v nezamestnanosti, i kdyz jsem na rodicaku. To financne take pomohlo… (tam jde jen o to, aby nebezela platna smlouva v zamestnani). Takze mi na ucet chodil rodicak i podpora. A pro rypalky - je to v poradku, poradila mi to pani, co dela na evidenci. A spoluzak, co je tam vedouci, to bral jako normalni vec
Proc si to nevybrat, ze jo… Za 2 roky to udelam zas.
A co místě pracáku práce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@luccifera jasny, klasickej prijem. Ja pomaham s ucetnictvim tchanovi. Jde mi spis o to, kde nahnat nejaky prispevky nebo neco zpet…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda budu mít radši platnou pracovní smlouvu a jistotu že se mám po rodičáku kam vrátit, než někde šudlit pár tisíc podpory jak největší socka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@luccifera píše:
Takhle trapně to dělám taky . ![]()
@Meaculpa píše:
Ahojte, nadpis pro upoutani![]()
Zajima ma me, jakym zpusobem se snazite setrit? Kde se daji sehnat dalsi kacky do rozpoctu?
Vzp mi proplatila 2×500,– za sportovni aktivity, tak me napadlo, kde se da jeste takhle dostat neco zpet nebo neco navic?
My jeste bereme kazdy rok prispevek na manzelku. Jinak od UP jsem brala podporu v nezamestnanosti, i kdyz jsem na rodicaku. To financne take pomohlo… (tam jde jen o to, aby nebezela platna smlouva v zamestnani). Takze mi na ucet chodil rodicak i podpora. A pro rypalky - je to v poradku, poradila mi to pani, co dela na evidenci. A spoluzak, co je tam vedouci, to bral jako normalni vec
Proc si to nevybrat, ze jo… Za 2 roky to udelam zas.
Ještě můžeš vybírat popelnice,víš kolik toho lidi vyhodí? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Meaculpa píše:
@luccifera jasny, klasickej prijem. Ja pomaham s ucetnictvim tchanovi. Jde mi spis o to, kde nahnat nejaky prispevky nebo neco zpet…
Můžu se zeptat zpět za co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Meaculpa pekne prispevky jsou na duchodovem pripojisteni nebo stavebku…
- Citovat
- Upravit
Můžu se zeptat jaký je váš celkový měsíční příjem a celkový měsíční výdej??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Meaculpa no ale vybrala sis podporu a pak jak ti skončí rodičák, tak nedostaneš nic
Ted máš moc pak nic ![]()
Ještě jde, takto rodit a chodit na Up ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit