Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
pouzivam, ale vetsinou vyberu jen vetu nebo nekolik vet, aby to nebylo tak dlouhe. nechapu citace, kdy se cituje dotaz zakladatelky. a citace citaci tech co citovali citovane… ![]()
Mmonnika píše:
jak se zkracuje citace?
das citovat a smazes to co nechces a za upravenou citaci das svuj prispevek
lucie.t píše:Mmonnika píše:das citovat a smazes to co nechces a za upravenou citaci das svuj prispevek
jak se zkracuje citace?
Musíš to upravit tak, aby tam zůstalo to „citace“ a „/citace“ a mezitím „xxx píše“ jinak se to spojí v jeden příspěvek.
Já taky nemám ráda několik citací v jednom příspěvku, sama použiju citaci občas, většinou jí zkrátím.
AnastazieB píše:Musíš to upravit tak, aby tam zůstalo to „citace“ a „/citace“ a mezitím „xxx píše“ jinak se to spojí v jeden příspěvek.
Já taky nemám ráda několik citací v jednom příspěvku, sama použiju citaci občas, většinou jí zkrátím.
zk
Samozřejmě jsem měla na mysli prácě citace citací atd. Ocitovat to, na co reaguju, je logické, pokud to mezitím zmizelo v dalších příspěvcích. Ale některé diskuse už probíhají opravdu stylem - ocituju předchozí tři stránky, to je děs, nemám vůbec chuť to číst. A přijde mi, že je to hodně oblíbené, každou chvíli se takhle zvrhne některé ze začátku zajímavá diskuse, pak mě to znechutí.
Citace mi nevadí, pokud nejsou přes půl stránky. Vadí mi nekonečné citace citací citací atd.
Taky mi vadí, když se do citace vpíše nový text, pak nevím, co kdo napsal. Ale to je spíš technická záležitost, už se mi to taky párkrát povedlo.
jancic píše:
Nesnáším, když někdo cituje úvodní příspěvek. Snad je jasné, že se odpovídá dotázajícímu, tak doopravdy nechápu, proč to někdo dělá …
To se mi obcas stane. Protoze vetsinou reaguju citacemi, tak potom automaticky misto na Pridat prispevek, klikam na citace. ![]()
Ale uz si na to davam pozor. ![]()
Mě spíš vadí, když má někdo obří metřík, k tomu fotku, kde poskakují obrázky a nebo fosforový nápis, který tancuje a pdobně..Dostávám z toho tiky..
Mně přijde divné citování úvodního příspěvku, kdekoli v diskuzi - stačí napsat něco jako „k původnímu dotazu“ nebo tak.
A pak nechápu lidi, kteří citují v přehledné diskuzi, kde se baví třeba 4 lidi.
Přiznám se, že někdy taky cituju citaci citace citace - je to z nedostatku času nebo z lenosti. Pokud můžu, tak vytáhnu to, na co reaguju.
K těm úpravám citací - je vždycky potřeba si pohlídat, aby byl stejný počet tagů citace a /citace, nejlépe na správných místech ![]()
Ty obrovské jiskřící nápisy atd. taky moc nechápu, ale třeba to má nějaký účel ![]()
A hrozně mě dráždí neuspořádané podpisy - třeba má někdo dva metříky pod sebou a zleva fotky dětí - ale jednu má na výšku a druhou na šířku nebo mají prostě jiné rozměry. A pak to nemá zarovnané, nelícuje to a mě to strašně dráždí, já bych to nesnesla
![]()
Já mám metříky a podpisy vyplé, vše je pro mne mnohem uspořádanější a přehlednější. Teď jsem si je na chvíli zapla a musím říct, že to mou pozornost tahalo k fotkám, blikajícím podpisům atp. Na text jsem se skoro nesoustředila ![]()
fragola píše:
JáFakt nemám ráda, když se cituje každá prkotina
souhlasim ![]()
Jo jo, obří podpisy několikrát na stránce, když uživatelka pokaždé napíše dvě slova, to je také něco ![]()
Anguo s neuspořádaností souhlasím, nekritizuju to teda u ostatních, ale já bych to taky nesnesla ![]()