Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když jsou na jedné straně tři příspěvky, v nichž je ocitováno několik předchozích stran. To je něco, co mě přivádí k
A pod citací je jeden smajlík ![]()
Ja je rada nemam, ale stejne cituju, protoze je to pohodlne.
![]()
Já je to hrozný to číst , ale sama je používám taky ![]()
No dobře budu se snažit to omezit na minimum .
No tak přece,když se k něčemu vyjadřují, tak je přehlednější použít citaci. Než hele Máňo, jak jsi psala o těch vyrážkách, tak my to měli tak a tak… Když to pak pročítám, tak aby se v tom prase vyznalo.
když se probírá víc věcí najednou tak citaci použiju, aby se v tom člověk vyznal, ale když se jede jedno téma, tak max. použiju zvýrazněné jméno toho, na koho chci reagovat…jinak když je někde desatero citací, a nejde to ani přečíst, tak to mi na nervy leze taky,.. ![]()
Nesnáším, když někdo cituje úvodní příspěvek. Snad je jasné, že se odpovídá dotázajícímu, tak doopravdy nechápu, proč to někdo dělá …
Citace jsou dobrá věc, akorát podle mě spousta lidí neví, že by mohli mezi tagy citace a /citace nechat jen tu větu (nebo několik) na kterou reagují a zbytek smazat.. takže tam nechají všechno, někdo na to odpoví, zase tam nechá všechno a takhle se to nabaluje a nabaluje a pak se v tom nedá vyznat…
Měla by tu na to být nějaká osvěta
![]()
Nevadí mi krátká citace vyňatá z půlstránkovýho příspěvku. Ale jsem alergická na citace citací citací. Děsně.
A pod to celý třeba připojenej smajlík nebo jednoslabičná odpověď a tak dokola. Pak nemůžu dohledat v dlouhých diskusích vůbec smysl.
Jo a úvodní příspěvek odcitovanej později ještě 20× mě vážně dostává. Nebo že ho odcitují hned první dvě přispívající, to vážně taky nechápu. ![]()
Když jsem poprvé vlezla na eMimino (ještě jako neregistrovaná), hrozně jsem to nesnášela. Pak jsem si zvykla a dělám to taky.
![]()
já citace celkem používám, ale jak vidím citace v citacích s citacemi
, ale většinou se tomu směju
Taky je nemám ráda, používám velmi vyjímečně.
Raději oslovuji toho, na koho chci reagovat.
Nevadí mi to ani tak proto, že bych se v tom já nevyznala. Vyznám se, mám dobrou paměť, ale proto, že někdo ocituje „půl stránky“ a připíše jednu větu vlastní. Když to udělá víc lidí v té diskuzi, tak jen klikám stránky a stejně se moc nového nedozvím.
Taky to nemám ráda. Když je citace dlouhá, nechám v ní jen větu, na kterou reaguju, zbytek smažu.
Tak ted budu asi za „nechytrou“, ale jak se zkracuje citace?
Pokaždé, když jsem to zkusila, tak to dopadlo divně, bud se text slil v jeden odstavec a nebylo poznat, kde končí citace a začíná můk příspěvek ( i když jsem předtím odENTERovala ) nebo se mi to sice useklo, ale to co jsem dopsala bylo pidi písmem..