Kdo nesnášíte citace?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17847
24.2.12 23:47

Kdo nesnášíte citace?

Když jsou na jedné straně tři příspěvky, v nichž je ocitováno několik předchozích stran. To je něco, co mě přivádí k :zed: :zed: :zed: A pod citací je jeden smajlík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
24.2.12 23:49

:lol: Fakt nemám ráda, když se cituje každá prkotina :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
24.2.12 23:50

Ja je rada nemam, ale stejne cituju, protoze je to pohodlne. :) :oops:

• Citovat
  • Upravit
1280
24.2.12 23:50

Já je to hrozný to číst , ale sama je používám taky :roll:
No dobře budu se snažit to omezit na minimum .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.2.12 23:56

No tak přece,když se k něčemu vyjadřují, tak je přehlednější použít citaci. Než hele Máňo, jak jsi psala o těch vyrážkách, tak my to měli tak a tak… Když to pak pročítám, tak aby se v tom prase vyznalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
25.2.12 00:04

když se probírá víc věcí najednou tak citaci použiju, aby se v tom člověk vyznal, ale když se jede jedno téma, tak max. použiju zvýrazněné jméno toho, na koho chci reagovat…jinak když je někde desatero citací, a nejde to ani přečíst, tak to mi na nervy leze taky,.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
25.2.12 00:41

Nesnáším, když někdo cituje úvodní příspěvek. Snad je jasné, že se odpovídá dotázajícímu, tak doopravdy nechápu, proč to někdo dělá …

• Citovat
  • Upravit
10799
25.2.12 01:04

Citace jsou dobrá věc, akorát podle mě spousta lidí neví, že by mohli mezi tagy citace a /citace nechat jen tu větu (nebo několik) na kterou reagují a zbytek smazat.. takže tam nechají všechno, někdo na to odpoví, zase tam nechá všechno a takhle se to nabaluje a nabaluje a pak se v tom nedá vyznat…
Měla by tu na to být nějaká osvěta :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
25.2.12 01:08

Nevadí mi krátká citace vyňatá z půlstránkovýho příspěvku. Ale jsem alergická na citace citací citací. Děsně. :cert: :cert: :cert: A pod to celý třeba připojenej smajlík nebo jednoslabičná odpověď a tak dokola. Pak nemůžu dohledat v dlouhých diskusích vůbec smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
25.2.12 01:10

Jo a úvodní příspěvek odcitovanej později ještě 20× mě vážně dostává. Nebo že ho odcitují hned první dvě přispívající, to vážně taky nechápu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7241
25.2.12 02:25

Když jsem poprvé vlezla na eMimino (ještě jako neregistrovaná), hrozně jsem to nesnášela. Pak jsem si zvykla a dělám to taky. :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
25.2.12 07:16

já citace celkem používám, ale jak vidím citace v citacích s citacemi :roll: , ale většinou se tomu směju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
25.2.12 07:40

Taky je nemám ráda, používám velmi vyjímečně.
Raději oslovuji toho, na koho chci reagovat.

Nevadí mi to ani tak proto, že bych se v tom já nevyznala. Vyznám se, mám dobrou paměť, ale proto, že někdo ocituje „půl stránky“ a připíše jednu větu vlastní. Když to udělá víc lidí v té diskuzi, tak jen klikám stránky a stejně se moc nového nedozvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
25.2.12 08:14

Taky to nemám ráda. Když je citace dlouhá, nechám v ní jen větu, na kterou reaguju, zbytek smažu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
25.2.12 08:38

Tak ted budu asi za „nechytrou“, ale jak se zkracuje citace?
Pokaždé, když jsem to zkusila, tak to dopadlo divně, bud se text slil v jeden odstavec a nebylo poznat, kde končí citace a začíná můk příspěvek ( i když jsem předtím odENTERovala ) nebo se mi to sice useklo, ale to co jsem dopsala bylo pidi písmem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová