Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neverim.
Ale je pravda, ze mi babicka vzdycky rikavala, at nesedim na rohu stolu, ze budu mit zlou tchyni. No a stalo se. ![]()
na pověry nevěřím,ale když luvím o něčem,co nechci,aby se stalo,ťukám… ![]()
Scarlett2011 píše:
Neverim.
Ale je pravda, ze mi babicka vzdycky rikavala, at nesedim na rohu stolu, ze budu mit zlou tchyni. No a stalo se.
jo tak za to můžou rohy jo? tak tím se všechno vysvětluje… ![]()
kocunka píše:Scarlett2011 píše:jo tak za to můžou rohy jo? tak tím se všechno vysvětluje…
Neverim.
Ale je pravda, ze mi babicka vzdycky rikavala, at nesedim na rohu stolu, ze budu mit zlou tchyni. No a stalo se.
Já věřím jen v něco ale manžel je hrozně pověrčivej
nesmím dělat to a to protože to přináší smůlu atd ![]()
mě naštve, když mi před nosem přeběhne černá kočka, to mám takovej divnej pocit
jinak asi moc nevěřím
Scarlett2011 píše:
Neverim.
u nás zase mamka říká mojí švagrový když je u našich návštěvě at po sobě nemyje hrnek ,že se jinak nevdám, ona jí to nevěří , vždycky ho po sobě umyje a já jsem stále na ocet ![]()
taky moc nevěřím, ale z černé kočky přes cestu mám špatnej pocit, taky něco zaťukávám, vykračuji pravou nohou-když potřebuji.....asi jak na co ![]()
Moc nevěřím, ale nejdu nerada přes cestu, kde přešla černá kočka, nebo si třikrát „odplivnu“Ale jiné pověry snad ani nedržím. Možná ještě nelezu pod žebřík ![]()
Taky věřím - nevěřím, ale pověry u nás docela fungujou, resp. mám blbý pocit, že mi 2× přeběhla černá kočka přes cestu, nebo nesmím nakrojit chleba bez toho, abych na něm neudělala nožem křížek, nebo ten chleba když už se začne krájet, musí se dokrojit, máma to tak jako mladá neudělala, zemřela babička a její máma jí to pomalu dodnes vyčítá, proto je úplně šílená, když neudělám křížek…taky ťukám na dřevo…nebo neříkám poslední…
Mýmu muži prý maminka vždycky říkala: Nezpívej si u jídla, budeš mít bláznivou ženu!
Nevím, proč mi to neustále předhazuje! ![]()
Jinak ne, já na pověry nevěřím.
Loll píše:
Mýmu muži prý maminka vždycky říkala: Nezpívej si u jídla, budeš mít bláznivou ženu!Nevím, proč mi to neustále předhazuje!
Jinak ne, já na pověry nevěřím.
Tak ja teda neverim absolutne na nic, taky mamka rika, radeji zatukej, ale to ja ani nahodou!!! A cernou kocku mam doma, ta mi prebiha pres cestu porad! ![]()
Scarlett2011 píše:
Neverim.
Tak tohle jsem jeste nikdy neslysela ![]()
Věříte na pověry? Jakože třeba když se rozbije zrcadlo budete mít smůlu nebo naopak když budou střepy tak štěstí?
Já ano, jednou se mi rozbilo zrcátko a začaly jsme mít smůlu po nějaké době opět spadlo zrcátko, se sklem na druhé straně, samotné zrcátko bylo nedotčené za to sklo se rozletělo po celé koupelně, chvíli po tom jsme začaly mít štěstí…jen to nechci zakřiknout
Stalo se vám někdy něco takového??